С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!

Майката на младия перничанин смята да съди служителя с пожарогасителя
Обновена: 5 окт 2017 07:16 | 5 окт 2017 07:12,
346
С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!
Снимка: YouTube

Бензинджията, който угаси цигарата на млад мъж с пожарогасител на бензиностанция, му направил няколко пъти забележка да не пуши. Въпреки това обаче младежът продължил да си дърпа от цигарата точно до бензиновите колонки.

"Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон", разказа служителят на бензиностанцията Христо Димитров пред Нова тв.

Вбесен от реакцията на момчето, той грабнал пожарогасителя.

"Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи", разказа още Христо.

Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка.

"Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали", каза майката.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

На място са пристигнали полицаи, които са съставили протоколи по случая.

Служителят на бензиностанцията е награден, а майката на Едуард смята да го съди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
55
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе селтации, а ми кажете колко бензиностанций са гръмнали в България за последните 100 години от запалена цигара? Какво какво сте седнали да побърквате момчето, може наистина да е бавно развиващ, по ***! А ония дъртия пезевеннт неможа ли да звънне на полията, а ще го полива с пожарогасителя! Нищо фатално нямаше в ситуацията, просто тоя знаеше, че камерите снимат и реши да стане известен!
171
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
""Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете."Пълен провал на неновица, като родител ...
170
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека го съди! Най-много те да бъдат осъдени. Човекът е действал в качеството си на длъжностно лице. Има инструкции и те са да се спазват. Веригата бензиностанции ще му осигури добър адвокат и тези са го закъсали!
169
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
opel ot 87 godina s obyrnata shapka abe smeh golem i ot selo PelNik ujas
168
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя като му гледам снимките във фб какъв е рахит малък истинско чудо , че струята на пожарогасителя не го е убила.Ако бензинджията му беше олепил един шамар , щеше да му счупи врата.
167
0
 
28
 
! Отговори
11 преди 6 години
С такова име може да бъде само пернишки кюнец.
166
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ахаха не му обяснила къде да пуши ... на 25 години ... а *** кой му го бърше, майче?Едии ... гоуем си :) ама само на годинки :))
165
0
 
56
 
! Отговори
хах преди 6 години
Ех майче майче на Едуард, виждаш ли какво става като не използвате презервативи а ? И главата ти куха, куха, и неговата куха, но пък надменен.
164
0
 
44
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Да го съди !!! Щом има пари !!! И да купи нова рокля на момченцето на мама ! Щото тоя ходи с рокли !
163
0
 
67
 
! Отговори
Толерастия преди 6 години
Браво на колегата бензинджия. Пет години съм я работил тая работа, три пъти съм гасил коли на колонките. Това хич не е шега работа и само не мога да разбера какво безподобно кухо дьомне трябва да си да се държиш по тоя начин?! То тоя *** да се радва, че колегата не го подкара с пожарогасителя по главата в пернишки стил...
162
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновен наркоман с липса на интелект! На мама наркоманчето!
161
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кА мама мие ли му бубата още или той се е научил самичък
160
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ууу, на мама, милуту Еди.
159
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от мамини синчета.
158
0
 
56
 
! Отговори
ФорматА3 преди 6 години
На 25 години и да не знае къде да пуши и да чака мама да му обясни, че на бензиностанция не се пали цигара?! Наистина ли? Ако имам такъв *** и нагъл син ще го закопая жив, честно и даже ще му тегля един бой! Тая майка няма срам от това ***, което е отгледала! Както винаги съм казвала - проблема е винаги в родителите. И после защо децата ни са толкова зле! С такава майка дето на 25 години да си дондурка момченцето как не са го застреляли някъде..
157
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не става всно от статията дали Едуард може да чете. За перничани може би трябва специални знаци за забрана на пушене. Нещо което да включва удар с винкел по главата ако пушиш или нещо подобно. И картинката да е по-голяма ако може. А бензинаджията да съди майката и сина за опит за убийство.
156
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОВА МИ НАМИРИСВА НА ОПИТ ЗА ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ.ИЛИ ВИНКЕЛЧЕТО Е С МНОГО НИСЪК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ.
155
0
 
45
 
! Отговори
До 158 преди 6 години
Освен този Едуард, кои са тези много хора дето не знаели, че на бензиностанция не се пуши, както си написал?!Няма такова нещо. Всички знаят, че не бензиностанция не се пуши, както и на всяко друго потенциално пожароопасно място. Това твоето е добре шприкрит опит за оневиняване на Гасения.
154
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз ако си загуби очите, като цяло и безследно да изчезне това ***, пак няма да е загуба.
153
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алооооооооооооооо, Едуардовата майка, ако беше взривил бензиностанцията, нямаше да жалиш за очите на *** дето си родила и отглеждала, а щеше да го оплакваш сега. По-добре почерпи служителя на бензиностанцията - предотвратил загубата на безценното ти мъжко отроче.