С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!

Майката на младия перничанин смята да съди служителя с пожарогасителя
Обновена: 5 окт 2017 07:16 | 5 окт 2017 07:12,
346
С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!
Снимка: YouTube

Бензинджията, който угаси цигарата на млад мъж с пожарогасител на бензиностанция, му направил няколко пъти забележка да не пуши. Въпреки това обаче младежът продължил да си дърпа от цигарата точно до бензиновите колонки.

"Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон", разказа служителят на бензиностанцията Христо Димитров пред Нова тв.

Вбесен от реакцията на момчето, той грабнал пожарогасителя.

"Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи", разказа още Христо.

Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка.

"Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали", каза майката.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

На място са пристигнали полицаи, които са съставили протоколи по случая.

Служителят на бензиностанцията е награден, а майката на Едуард смята да го съди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
2
 
38
 
! Отговори
AVE! преди 6 години
Закрийте тази държава!Живеем във времена в които правилното се счита за грешно,а неправилното се приема за правилно.Проблема е,че като този Едуард има във всеки град или село.Такива,като него са навсякъде и няма отърване.Такива прикриват простотията си с наглост.България не може да просперира с просто население.Закрийте държавата!Моля ви!
151
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има някви снимки на селска софра С МУШАМА НА МАСАТА, с 5 други момчета, всички стоят един до друг по чорапи, не мога, ще почина от смях.
150
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте му профила във фейсбук сериозно, ахахахахахах.
149
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, наистина, да вметнем само за всеки случай, че на бензиностанциите не се пуши, защото както се разбира от статията, много хора не знаят.
148
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЩОМ МАЙКАТА ЩЕ СЪДИ, ЗНАЧИ ГЛУ,ПОВАТИЯТ И СИН Е ОСВИДЕТЕЛСТВАН.ЧЕ ТО НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЯМА ДА ПУШИ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ.
147
0
 
45
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Едно много голямо БРАВО на служителя. С тази акция показа не само на тоя мамин син, ами и на цяла България, че на бензиностанциите НЕ СЕ ПУШИ! И понеже майката на този 25 годишен ембрион явно е пропуснала ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важни неща при възпитанието му да отбележа, че и на ГАЗОСТАНЦИЯ не се пуши, просто да знае. Ако у тях имат газова печка и мирише на газ - тогава да пуши КОЛКОТО СИ ИСКА, за да не ни занимават повече с него.
146
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля ви се, вижте го във фейсбук на кво прилича и ще ви стане ясно веднага.Еди, принц ъф да винкел.
145
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, що майка му прави изказвания пред медиите, все едно тоя *** е непълнолетен?Очаквам утре да прочета как майката на някой 50 годишен го оправдава, че е много добро дете.
144
1
 
17
 
! Отговори
Men преди 6 години
До дядо ПенчократисНе го слушай сократис, той е типичния предсавител на юридическото съсловия, от 100 кладенеца вода ще ти докара само и само да вземе кинти, ако трябва ще докаже че майка му не го е раждала. За адвокатина винаги другата страна е крива - ако беше станал пожар, служителя щеше да е виновен, сега пръскал с пожарогасител пак виновен.
143
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мамин благ Еди, по прякор циффката :-)
142
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Представям си, че когато са коронясвали принц Едуард от Перник, са го шибнали с винкел през главата, вместо с меч.
141
1
 
33
 
! Отговори
Факт преди 6 години
Цитат: Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка."Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете.---Какво повече да се коментира? То всичко е ясно само като се прочете какви ги приказва майка му.
140
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хора, Принц Едуард е в коментарите и цъка минус на всеки, който му се подиграва.
139
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До rupiВече всички знаем кой е той, ЕДУАРД ПРИНЦ ТРЕТИ НА ПЕРНИК.
138
2
 
26
 
! Отговори
дядо Пенчократис преди 6 години
До СократисА, и какво излиза, че служителя е трябвало да чака крайния резултат, взрив, и тогава да взима крайни мерки, пожарогасител..... ха ха не мисля, че след взрив това ще е възможно. А за недоносчето дето застарашава, не здравето, а направо живота на хората?! Посократствай още малко за Причината, чувал ли си изречението: Човека убива, не оръжието?! Като имаш мозък, и се замислиш какво се получава от тонове бензин и огънче покрай тях, и *** отказва де загаси цигарата, е нормално е
137
2
 
8
 
! Отговори
ХМ преди 6 години
Добре ,че не беше шофъор на фекалка.
136
2
 
25
 
! Отговори
rupi преди 6 години
В крайна сметка му видях снимките на тоя, голямата работа със скъпата тениска. Чак питал служителя, знаеш ли кой съм аз. Някво кльощаво ***....
135
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едуард Гасения :D
134
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мама 25 годишното мъжленце... Иначе тарикатче го раздава, ама мама още му бърше жълтото около устата! Е с такива мъжленца е пълно по училищата, избиват комплекси тормозейки другите деца, а в къщи мама му бързе дупето още. Аз ако съм на мястото на тоя мишок бих потънал в земята от срам!
133
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едуард лорд ъф Перник, къв е по професия, много ми е интересно?Или е на издръжката на мама, която ГОВОРИ ОТ НЕГОВО ИМЕ, на 25 години, по дяволите. :D