С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!

Майката на младия перничанин смята да съди служителя с пожарогасителя
Обновена: 5 окт 2017 07:16 | 5 окт 2017 07:12,
346
С цигара на бензиностанция: Казах да я угаси, реакцията - неадекватна!
Снимка: YouTube

Бензинджията, който угаси цигарата на млад мъж с пожарогасител на бензиностанция, му направил няколко пъти забележка да не пуши. Въпреки това обаче младежът продължил да си дърпа от цигарата точно до бензиновите колонки.

"Казах да я угаси. Реакцията беше доста неадекватна. От рода на – не ми казвай какво да правя. Втори път му казах да я угаси, ще се взривим. Отговорът беше – какъв си ти, че ще ми кажеш. Не ми дръж този тон", разказа служителят на бензиностанцията Христо Димитров пред Нова тв.

Вбесен от реакцията на момчето, той грабнал пожарогасителя.

"Свалих го и всичко се случва за секунди. Натиснах два пъти спусъка на пожарогасителя. Той избълва едно количество прах и с това всичко приключи", разказа още Христо.

Мъжът с цигарата е Едуард Ерменков. На 25 години от Перник. Не знаел, че на бензиностанциите не се пуши, обясни неговата майка.

"Моя е грешката. Аз не съм го научила къде може да пуши. Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете. След това е бил агресивен служителят на бензиностанцията. На Едуард очите са много пострадали", каза майката.

По думите на Христо Димитров обаче реакцията на Едуард била остра, неадекватна и надменна.

На място са пристигнали полицаи, които са съставили протоколи по случая.

Служителят на бензиностанцията е награден, а майката на Едуард смята да го съди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


346
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако на 25 годишен човек се налага да обясняваш, че пушенето на бензиностанция е забранено, тоя не е за кола, а за помощно училище.
211
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Не съм му споменала, че ако има табелки, би трябвало да ги прочете" - като не може да разчита знаци можем да се досетим как е "взел" шофьорска книжка.
210
0
 
20
 
! Отговори
Циник 2 преди 6 години
Оххх...не мога....попиках се от смях!Куул бейбито с обърнатата бейзболка накрая на клипа приличаше на варосана фъска!
209
0
 
11
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Аааааахахаха....браво на бензинаджията!Едуард Ерменков (Айнщайн шсъ изсипе от име тоа) ....та 25 годишното ду *** се оплакало на маман...аааахахаха....този *** поне научил ли се е да си сменя сам памперсите??Ааааахахаха - няма такъв цирк!И втория муш мул се изсули , като пръ дня от ***!
208
0
 
19
 
! Отговори
беден преди 6 години
Браво на господина с пожарогасителя!
207
0
 
18
 
! Отговори
Емилия преди 6 години
И майката и "детето" са за едно заведение, дето вратите му се отварят само отвън! Мама не му обяснила, къде да пуши..ехоо, що за олигофрения и какво му е станало толкоз на *** келешче от малко пушек?!, То/диването/ е за глоба и то и майка му, ако е толкоз малоумно, колкото тя се опитва да го изкара! Като плати веднъж 500лв, да го видя после дали няма да знае, къде се пуши. Ама у нас няма глоби. Иначе реакцията на служителя е правилна и професионална-браво!
206
3
 
7
 
! Отговори
Янчо играча с голем преди 6 години
Аз съм тарикатче и мога да си пафкам насекъде. И на бинзиностанцията си пафкам, а най-обичам, след като съм оправил жените ви с големио, да запала една цигарка. Кой кът мене, мишки. Ти, знаеш ли кой съм аз, бе? Ше ви таковатм сички. Аре, легай да спиш, а аз почвам да поря жена ти.
205
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да съдят майката, че не е обяснила на "невръстното" си чедо си къде се пуши и къде не!
204
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо бе ! Защо сте таква шайка нещастници !Спомене ли се закон и ред, подивявате, като някакви диваци от Индия !!!
203
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия щом не са го пребили, най вероятно не са от Перник. Сигурно са от Радомир.
202
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя с това име Едуард как е оцелял 25 години у Перник. 42904
201
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива хора, не заслужават, да живеят по земите ни. Трябва да ги изселим или ... Но не можем да им позволим да се въдят ида рушат обществото ни !!!
200
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо такива са живи ... Поне стерилизирани ли са ?
199
0
 
26
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
За награда е човекът, че и отгоре! Спасил е живота и собствеността на много хора, в това число и на ***.отчето. Май.ната му, ако с глупостта си се затрие, това е естествен подбор, но е застрашил и други! Трябвало е да го приберат за поне 24-часа и да му дадат да "пуши" електричката.
198
0
 
7
 
! Отговори
Ujas преди 6 години
I v germania Po vestnicite ni se smeqt Skrab
197
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на човека с пожарогасителя...7 милиона отворковци правят каквото си искат и стават агресивни ако някой има чувство за ред... за това и тази "държава" е на тоя хал
196
1
 
11
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Шокиран съм, че не се стигна до бой. Бяха няколко човека и все пак нямаше агресия. Браво :)
195
2
 
34
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
И това видях. Някой да ни убеждава че 25 годишен мъж не знае че на бензиностанция не се пуши. Както се казва по-добре е да си мълчиш и всички да мислят че си *** отколкото да проговориш и да потвърдиш съмненията. Само че въпросното мамче смята че всички които ще прочетат глупостите и са глупави понеже нали трябва да повярват на това което е написала. "Въобще боят той не е да разгражда, той изгражда. Ся не ги бият. Ся само ги мъмрят. Не мое да мъмриш брат!". Ама кой да слуша даскала?
194
0
 
46
 
! Отговори
Ива преди 6 години
Направо трогателна картинка. Майка на 25 годишен *** го защитава за грубата му селска проява. Нищо чудно, че е такова ***.. при такова възпитание.. Поздравления за човека с пожарогасителя.
193
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умолявам ви, хора! Ако имате намерение да кръщавате децата си Едуард или нещо подобно, моля ви, по-добре недейте да оставяте потомство! Нищо добро от това няма да излезе.