София сутрин: Поредна верижна катастрофа затапи "Цариградско"

На мястото на инцидента има разследващи полицаи
Обновена: 5 окт 2017 13:05 | 5 окт 2017 13:03,
37

Снимка: Булфото

Виж други галерии »
Поредна верижна катастрофа затапи бул. "Цариградско шосе" в София тази сутрин, съобщи "Булфото".

Около 09:00 ч. две коли се сблъскват на бул. "Цариградско шосе" и това става причина за още един инцидент - автомобил с латвийска регистрация блъска една от колите.

"Карах в най-лявата лента, пред мен имаше камион, който се премести в дясната лента, така че реших, че ми прави път, за да го изпреваря. Тогава се блъснах във вече спрелите коли", сподели шофьорът на латвийския автомобил.

Той разказва също, че е видял 6 души в една от колите.

На мястото на инцидента има разследващи полицаи, както и пътна полиция, която регулира движението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Курти преди 6 години
На добър път Ссселяни и не се връщайте повече в град София.......
26
11
 
9
 
! Отговори
Зуйо преди 6 години
Ейй, не изтепаха се тия шопианци бе! И само мрънкат, че другите им били виновни!"Аз съм шопианец n-то поколение...мрън-мрън...се'яни...мрън-мрън...жителство...мрън-мрън...бай Тошо...мрън-мрън...кой ми се изяка в гащите...мрън-мрън...".Абе нефелници, никой не ви е длъжен с нищо затова, че дядо ви се е изфръгал у шопията бе! Какви заслуги имате вие за това, та да предявявате и претенции?!! Е вижте се, колко струвате!
25
0
 
11
 
! Отговори
От Благоевград преди 6 години
от одавна шофирам в София, всички се ръгат не са само тези от провинцията. А най-опасни са тези с нови и бързи коли, които си мислят че са сами на пътя и си позволяват абсолютно всичко.
24
3
 
5
 
! Отговори
Петърчо преди 6 години
Мдаа поставяне на триъгълник насред Цариградско Шосе и то по време когато трафика по въпросния булевард е най-голям. Такива луди ни Господ не ги пази. Най-лявата лента би следвало да е само за да се изпревари по-бавно движещ се автомобил а не за да се кара постоянно в нея. Но нали всички се мислим че независимо каква кола караме можем да летим по пътищата. Но да дупките след това ни били виновни. *** и на колело да се качи пак си остава *** и ще причини я вреда на друг я на самия себе си.
23
6
 
6
 
! Отговори
Jey leno преди 6 години
Така,като се напълни миекащи от цяла България,а и си мислят че са най добрите шофери,.Като се ударят и почва едно мрънкане-ама аз не те видях,не можах да спра,ти от къде дойде ....
22
0
 
1
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Не знам какви латвийци и естонци идват в България, но на морето и в Банско с такива простаци се сблъсках.
21
0
 
5
 
! Отговори
Amorphine преди 6 години
До До 25Ти зарежи, че онова не е Ауди, а и блъснатата кола е Рено :D :D :D
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алди и фолцваген е едно и същоЕдин дол дренки ги карат
19
0
 
11
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
Каква била колата на латвиеца? Ауди? Я погледни снимка 6 и пак помисли! С такива "свидетели" пази Боже!
18
20
 
17
 
! Отговори
До 20 преди 6 години
Два пъти минах днес покрай удара. Латвиец се летял, не е карал. Ударил е едно старо Опелче и ги е смазал. Колата на латвиеца е голямо Ауди. Нищо му няма. А колко коли от Прованса имаше днес, Плевен, Враца, Монтана, с кокошки вътре, ужас. Не могат да карат но се ръгат, дават го агресивно.Наистина с провинциалните номера не трябва да се пускат в София!!!А как паркират, като на селската ливада.София беше град с приятни хора но пейзанията я убива. Начело със смотаната Картофка. Пейзанията уби всичко
17
1
 
20
 
! Отговори
Камион преди 6 години
Горкият латвиец се е подвел, мислейки, че у нас камион може да се изнесе вдясно, за да ти даде по-лесно да го изпревариш (нещо, което се прави в немалко държави).
16
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди да коментирате прочетете статията и ще разберете че Латвиеца ги е ударил щото си мислел че е сам на белеварда! Трето поколение съм Софиянец по голема кочинка от сега в София не е било никога! Първият ми автомобил беше жигула 1300. След нея имах Аскона 1600 S. Асконата я смених с Ланчия в момента съм с Мазда нямам нито една катастрофа! Шофирам от 35 години и съм се нагледал на неадеквати шофьори които освен да дават газ друго немогат. Точно тези убиват по пътищата щото имат много "мозък"!
15
10
 
15
 
! Отговори
РЕШЕНИЕ преди 6 години
Провинциалистите трябва да си оставят колите ъад околовръстното и да ползват градският транспорт.Тези които идват за постоянно в софия трябва да карат наново курсове за шофьор.Селските книжки да не важат в София.
14
2
 
5
 
! Отговори
До 1 и други преди 6 години
Докато байганьовците като вас, не спрат да дават акъл и да дават оценки, няма да се оправим. Какъв триъгълник искате да има едва ли не секунда след катастрофата?! После имате ли си на идея какво значи да излезеш от колата на това място сред море от коли движещи се с голяма скорост. Латвиецът директно щеше да го премаже, ако беше тръгнал триъгълник да слага.
13
0
 
10
 
! Отговори
До 14 Men преди 6 години
Ти по себе си ли съдиш? В София явно не си идвал и не я познаваш, но в твоето село Горно нанадолнище си кореняк и съответно най-нагъл, нали така? Нищо чудно шестимата пътували в едната кола да са от твоето село ...
12
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
? души в една кола - ясно е тези от кои са. Лошото е, че все по-често ще ги срещаме по пътищата, а те обикновено не знаят да четат и пишат, правилата са им непознати и може всякаква изненада да ти се случи, като движение в насрещното, преминаване на червен светофар, забранени завои, отнемане на предимство и т.н.
11
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-нагли са някакви лелки с нови коли с хубави номера и си говорят по телефона докато карат, днес една ме засече, свирнах и никаква реакция. После защо имало насилие... ми ще има. ЩЕ ИМА !
10
11
 
3
 
! Отговори
Men преди 6 години
До 70Абсолютно, а най нагли са кореняците!@
9
2
 
20
 
! Отговори
70 преди 6 години
70 процента от каращите в СОФИЯ са шимпанзета макаци някакви
8
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствения виновник за катастрофата е латвиеца, но тук виждам че форумните мишоци отново избиват комплекси, не че се изненадвам.