Части от София остават без вода на 13 октомври

Причината са строително-ремонтни дейности
12 окт 2017 10:42, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 13 октомври
Снимка: "Софийска вода"

На 13 октомври 2017 г. (петък) във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Д-р Петър Дертлиев“, жк. „Люлин“ 5, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 541, бл. 546, бл. 561, бл. 565 (висока зона) бул. „Д-р Петър Дертлиев“ №129.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на бл. 541.

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на бул. „Овча купел“  жк. „Овча купел“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Президент Линкълн“, ул. „Кърпи кожух“, ул. „Кукуряк“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин „Кауфланд“.

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. 21 кв. „Симеоново“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Ягода“, ул. „Малина“, ул. „Божур“, ул. „Шумако“
ул. 77, ул. 82, ул. 85, ул. „Околовръстен път“, бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Горска ела“, ул. „Проф. Боян Ничев“, ул. „Златен век“, ул. „Куила“ .

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Босилек“ ъгъла с бул. „Симеоновско шосе“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Княз Борис I“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Ген.Скобелев“ до ул. „Княз Борис I“
по ул. „Княз Борис I“ от бул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Гургулят“.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Княз Борис I“ ъгъла с ул. „Гургулят“.

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 301, жк. „Дружба“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 301.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 301.

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Раковски“, вилна зона „Мало Бучино“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Хаджи Димитър“ и ул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Раковски“ ъгъла с ул. „Хаджи Димитър“.

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Нишава“, жк. „Стрелбище“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Нишава“ от ул. „Червена роза“ до ул. „Златишки проход“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Нишава“ ъгъла с ул. „Червена роза“.

На 13 октомври 2017 г. (петък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тодор Каблешков“, жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Тодор Каблешков“ от ул. „Ген.Ал.В.Суворов“ до бул. „Цар Борис III“ бул. „Цар Борис III“ от ул. „Пирин“ до ул. „Тодор Каблешков“
ул. „Майор Горталов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пирин“ №1.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари