Вижте къде няма да има вода утре в София

"Софийска вода" предприема ремонтни дейности
0
Вижте къде няма да има вода утре в София
Снимка: Софийска вода

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. "Гоце Делчев", жк. "Гоце Делчев", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Гоце Делчев", от ул. "Орехова гора" до ул. "Костенски водопад", ул. "Бадемова гора", от бул. "Гоце Делчев" до ул. "Нишава", ул. "Хайдушка гора", от ул. "Орехова гора" до ул. "Бадемова гора", ул. "Трънски проход".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Бадемова гора", ъгъла с ул. "Хайдушка гора".

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Поп Евстати Витошки", кв. "Бояна", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района нa ул. "Кумата", ул. "Воденичница", ул. "Даскал Попандреев", ул. "Околовръстен път", ул. "Радецки".
 
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Кумата", на ъгъла с ул. "Ралевица".

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж на измервателно устройство при ВЕЦ "Пасарел" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на Ресторант "Златна рибка"; с. Кокаляне - карето между ул. "Самоковско шосе", ул. "Искър", ул. "Валозите", ул. "Тополите", ул. "Васил Левски" и ул. "Йованец"; с. Панчарево – карето между ул. "Самоковско шосе", ул. "Йованец", ул. "Курията", ул. "Беликата", ул. "Бор", ул. "Ловджийска чешма" и ул. "Риляник".
                                   
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: с. Кокаляне – ул. "Димитър Благоев" и ъгъла с ул. "Васил Левски" - от 22:00 ч. на 17.10.17 г.;
с. Панчарево - на площада – ул. "Елин Пелин", ъгъла с ул. "Васил Левски" - от 22:00 ч. на 17.10.2017 г.

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. "Синьо лято", в.з. Симеоново-Драгалевци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района нa ул. "Синьо лято", ул. "Йоасаф Бдински", от ул. "Синьо лято" до ул. "Митрополит Партений Зографски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Синьо лято", кръстовището с ул. "Горска ела".

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж и подмяна на спирателни кранове на ул. "Урвич", с. Железница, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Стамболова река", ул. "Ведена", ул. "Урвич" и ул. "Дъбова гора".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Ведена", на ъгъла с ул. "Урвич".

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. "Кумарица", гр. Нови Искър, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Иван Вазов", ул. "Летец", ул. "Хаджи Димитър", ул. "Искърско дефиле" и района между ул. "Банска", ул. "Зенит" и ул. "Стое Джуров".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. "Хаджи Димитър" с ул. "Стое Джуров".

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Подуенска", жк. "Сухата река", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Подуенска", ул. "Екатерина Симидчийска", ул. "Черковна", ул. "Христо Г. Данов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Подуенска" №8.

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. "Пантелей Николов", кв. "Бояна", се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 12:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Пантелей Николов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Десислава", ъгъла с ул. "Пантелей Николов".

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Житница", с. Житен, се налага спиране на водоподаването от 14:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Отец Паисий", ул. "Търговска",  ул. "Стубела", ул. "Люляк", ул. "Бор" и ул. "Хан Аспарух".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Житница", на площада пред кметството.

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. "Проф. Цветан Лазаров", кв. "Слатина", се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 35, №39 и №41, бул. "Асен Йорданов" №7, №8, №9, №10, №10А и №11, имоти северно и източно от №7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на паркинга на магазин "Кауфланд", бул. "Асен Йорданов" №7.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 17 октомври 2017 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. "Роза", с. Долни Пасарел, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на ул. "Роза", ул. " Диляна", ул. "Хвойна", ул. "Дълга поляна", ул. "Димитър Вучков".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. "Диляна на ъгъла", с ул. "Димитър Вучков".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа, като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон: 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез SMS.


0
Още по темата: СофияСофийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари