Части от София без вода утре

За засегнатите са осигурени водоноски
22 окт 2017 21:43,
0
Части от София без вода утре

На 23 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с пресвързване на уличен водопровод на ул. „Тодор Каблешков“ , жк. „Красно село“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Славия“, НПЗ Средец, жк. „Красна поляна“ 3, жк. „Сердика“, бул. " Братя Бъкстон" ъгъла с ул. „Тодор Каблешков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Славия“ до бл. 6; ул. „Добротич“ ъгъла с ул. „Златна Добруджа“; ул. „Гюешево“ пред бл. 24.

На 23 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милин камък“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Милин камък“ от ул. „Кръстьо Сарафов“ до ул. „Миджур“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кръстьо Сарафов“ ъгъла с ул. „Милин камък“.

На 23 октомври 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Урвич“, с. Панчарево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Урвич“, ул. „Юрий Гагарин“, ул. „Стефан Петров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Юрий Гагарин“ ъгъла с ул. „Стефан Петров“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари