Части от София без вода във вторник

За засегнатите са осигурени водоноски
23 окт 2017 09:00,
0
Части от София без вода във вторник

На 24 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Пчиня“, жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Пчиня“ от ул. „Коньовица до ул. „Хъшове“, по ул. „Кирилица“ от ул. „Пчиния“ до ул. „Леся Украинка“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пчиня“ ъгъла с ул. „Кирилица“.

На 24 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на хидрофорна уредба до бл. 302, жк. „Дружба“2, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Бл. 302

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 302.

На 24 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Д-р Вълкович“, Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Д-р Вълкович“ от ул. „Христо Белчев“ до ул. „Ангел Кънчев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Белчев“ ъгъла с ул. „Д-р Вълкович“.

На 24 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 527, кв. „Христо Ботев“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. 527, ул. „Мими Балканска“ от №89 до №145

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“ъгъла с ул. 527№7.

На 24 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Чемшир“, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Чемшир“ от ул. „Младен Ангелов“ до ул. „Ивайло“ и ул. „Ивайло“ от №41 до №61

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ивайло“ ъгъла с ул. „Чемшир“.

На 24 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Симеон Радев“, местност“Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на по ул. „Симеон Радев“ от ул. „Камчатка“ до бул. „Александър С. Пушкин“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Симеон Радев“  ъгъла с ул. Камчатка“ .

На 24 октомври 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хаджи Димитър“, вилна зона“Мало Бучино“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Дъб“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ботев“  ъгъла с ул. „Дъб“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари