Полицаите, дилъри на дрога, остават в ареста

Решението на съда е окончателно и не подлежи на обжалване
Обновена: 24 окт 2017 19:36 | 24 окт 2017 18:32,
18
Полицаите, дилъри на дрога, остават в ареста
Снимка: bTV

Апелативният специализиран наказателен съд остави окончателно в ареста двамата полицаи от столицата, обвинени в разпространение на наркотици, предаде bTV.

Още по темата
Според съдиите става въпрос за добре организирана престъпна дейност.

Двамата са поддържали връзки и с дилъри на дрога. Ще се разследва и дали някой е стоял зад тях.

Служители на "Вътрешна сигурност" започнали да ги следят от юли по данни, че самите те разпространяват наркотични вещества. Двамата полицаи бяха задържани веднага, след като получили подкуп от 2000
лева, предварително "белязани" от разследващите.

Събраните доказателства сочат, че те са продавали амфетамини, марихуана и други наркотични вещества на наркодилъри, които от своя страна ги разпространявали на дребно в обслужвания от полицаите район.

Едновременно с това служителите събирали от всеки дилър по 2000 лева "такса спокойствие" месечно. Онези, които отказвали да плащат таксата, били заплашвани, че срещу тях ще бъдат образувани досъдебни производства.

И двамата са служители на столичното 7-мо районно управление.

Решението на съда е окончателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното доказателство че полицията не е нищо друго освен свърталище на криминални елементи, развъдник на корупция и хранилка за бандити и лентяи. И тая *** ще протестира за по високи заплати и по ранно пенсиониране, като че ли малко рушвети прибират по пътищата и от мафиотите и престъпниците. Няма ченге което да не е на заплатата при бандит. Няма полза от тия търтеи и нескопосани ***. Правилна е приказката, от който човек не става, става полицай.
16
0
 
13
 
! Отговори
Сашо Тръпков преди 6 години
Оооооо какво е това бе младеж? Тревичка а? Що не каза бе щех да ти я ширина по-тънко. Сега ще те арестувам за наркоразпространение като не знаеш откъде да пазаруваш.
15
0
 
9
 
! Отговори
АКЦИЯ преди 6 години
Г-н Президент, ГДБОП, в Северозапада става доста интересно ...Време е за гости и "любов" към местните управляващи.
14
0
 
5
 
! Отговори
Данс - Монтана преди 6 години
информацията е и на сайта на руското посолство :) не от моя компютър :) преди 3 дни :)
13
0
 
8
 
! Отговори
Пламен от Данс преди 6 години
данс създава канали за прститутки в европа , които разнасят и дрога и използват местното население - предимно лица с кредити . данс използва лица от близкото си роднинско обкръжение и известни икономисти по държавни служби за пране на пари , както и частни фирми за същото деяние и болницата .
12
1
 
6
 
! Отговори
Пачито преди 6 години
И още, и още, и още за село Монтана
11
0
 
6
 
! Отговори
здравна каса преди 6 години
проститутката диана робертинова митова склонява към проституция в англия - епсом - квартал , сутенйора е от каменна рикса и Данс монтана ги прикрива ;) , клиповете и са на сайта на президентството :) използват известен порносайт със сутенйора и да се рекламират . сестра и в габрово склонява момичета а мъжа и е полицай .
10
0
 
9
 
! Отговори
Данс - Монтана преди 6 години
господин президент шефа на данс създава канали за *** и дрога в монтана имам клипове и снимки с хора от местната власт ще ви ги пратя на пощата на президенството .
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
българите сме роби, живеещи в полицейска държава, където полицаите са престъпници, но имат власт да рекетират обикновения гражданин, а политиците са крадливи робовладелци, плащат ни, колкото да не умрем, за да продължим да им работим! Няма защита спрямо вноса на храни-некачествени, но пък скъпи, няма съд, който да защити обикновения човек, напротив, няма здравеопазване, защото не плащат на лекарите достойни заплати... не знам хора дали усещате, но нещо са ни се качили на главите тези управници
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
трябва да има някакви правила и за тези от МВР, не може сутрин, отивайки на работа да ме преджобват... и ще ми вика тихо, тихо единия полицай като му казах че нямам нищо в чантата... наркоманите и дилърите ходят ли на работа сутрин?... тормозят обикновените хора
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а по 20 заплати ще им дадът ли?
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз иска да знам до кога ще ни джобят по улиците, сякаш сме престъпници, такова нещо в Европа няма, искат да ни накарат да се чувстваме виновни, че и плащаме заплатите ли или искат някой лев за кафе... до кога ще тормозите народа бе...
5
0
 
10
 
! Отговори
... преди 6 години
А нещо ново за гринго и софка има ли
4
1
 
9
 
! Отговори
Xx преди 6 години
Ааа да са спокойни роднините и да събират още пари за рушвет.ще ги пуснат..на бас с който желае
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кухи куки
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е само върха на айсберга в МВР и всички го знаят.
1
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко, няма да могат да участват в мълчаливите протести за увеличение на заплатите им. По принцип уважавам професията, но не и българските полицаи - хрантутници.