Технически проблем спря движението в тунела на "Лъвов мост"

Отказали са помпите, които изпомпват дъждовната вода
24 окт 2017 10:05,
10
Технически проблем спря движението в тунела на "Лъвов мост"
Снимка: Архив, Булфото

Временно е спряно движението в транспортния тунел на Лъвов мост в посока район "Люлин", съобщиха от Столичната община.

Причината за затварянето е технически проблем, довел до спиране на помпите, които изпомпват дъждовната вода.

Екипи на "Софийска вода", "Транспортна инфраструктура", Столичен инспекторат и Аварийно-спасителното звено към Столична община са на място и работят за отстраняване на аварията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Бетон си бе преди 6 години
До Анонимен 7-ми чебурак, по време на соца имаше 10 000 рашки трошки, които малко по дълбока локва ги вадеше веднага от строя - седяха и чакаха свещите да изсъхнат. А пък какви езера имаше в подлезите, заради такива като теб от "поддръжката", да не говорим.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази сутрин минах покрай тунела, долу беше сухо, не знам каква авария са поправяли..
8
1
 
5
 
! Отговори
До 6 "софиянец& преди 6 години
Не знам дали наистина си софиянец, но двата тунела при Лъвов мост бяха направени в края на 2014-та, като окончателно строежът на кръстовището е приет без забележки с Акт обр. 15 от 02.02.2015 г., за него е изготвен Акт обр. 16 от 08.06.2015 г. Пише го в нета, а иначе всеки софиянец знае за този тунел.
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По времето на гнилия соц. в такива съоръжения имахме резервно захранавне и резервни помпи. Двадесет и пет години съм работил тази дейност и пределно ми е ясно че в това съоръжение нито има авариино захранване нито има резервни помпи. Поради икономии някой е усвоил присвоил мангизите а съоръжението е останало да се моли на бог да не завали по силен дъжд. Демокрация братче и капитализъм кво да се прави!?
6
2
 
6
 
! Отговори
софиянец преди 6 години
така и не разбрах кога са открили тунел на Лъвов мост посока Люлин
5
3
 
13
 
! Отговори
zeus преди 6 години
До Иво"Аварий" да не е някой римски философ примерно? Ама какво ли се чудя, то герберите сте чели само "Винету" и все някой друг ви е виновен за собствената ви некадърност.
4
8
 
7
 
! Отговори
Иво преди 6 години
Нормално е да стават аварий. Още миналата вечер към 21 забелязах че се е събрала вода. Явно се е задръстила от хилядите *** дето нашите "шофьори" мятат през прозорците си. Всеки ден ставам свидетел на десетки хвърляни фасове през прозорците на колите и на още толкова опаковки, бутилки.....
3
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цели три години след ремонта па това си е много време за гербавите да не дърпам дявола за опашката, но дано метрото е направено по-качествено.
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази пълна нещастницата направо унищожи София. Кажете ми, един ремонт, един проект или каквото и да е, да са изпълнени както трябва? София се пренасели, това се вижда. Синхрон на светофарните уредби още няма, а след ремонта в Младост, задръстванията са ужасни!!! Ремонтите и "подобренията" които се правят са със срок 5-6 месеца. След това лъсва цялата мозайка от кражби, недомислия, нарушения, пълни простотии и т.н. И как се решават нещата, със забрани и увеличени такси. Не може една учителка да б
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой да не си ги е набрал? Я от общината,я от маалата.