Родилка е починала в "Майчин дом", МВР разследва случая

Според близките й няма информация за причините за смъртта
25 окт 2017 15:17,
18
Родилка е починала в "Майчин дом", МВР разследва случая
Снимка: архив, БТА

Полицията в София изяснява случай на смърт на 27-годишна жена в болница "Майчин дом". Жената е починала преди дни след раждане, като роднините ѝ твърдят, че към момента нямат никаква информация за причините за смъртта.

Младата жена е била на лечение допреди дни в частна гинекологична болница в София, но оттам са я премесили в "Майчин дом" заради двустранна бронхопневмония.

В момента екипи на 4-то РПУ изясняват какво точно се е случило и каква е причината за смъртта на младата жена, предаде БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Zdr преди 6 години
Частната болница е д-р Щерев. А преди раждането ни казаха всекви измишльотини те не знаеха от каде идва тази температура и все още не са ни казали сестра ми не е била болна от този синдром HELlP просто я убиха.На 27 години си отиде болката ни е много голяма.Цялата остана е там че в България нямаме добри лекари по цял свят първо майката спасяват след това бебето в България първо бебето а майката ако ще живее да живее.На 22 е трябвало да изкарат бебето а не на 23 Щеравската болница са я задържали
15
6
 
9
 
! Отговори
zdg преди 6 години
Стига ни занимавахте с тея мазни *** и цветнокожи майму.ни!! Нне стига, че не плащат осигуровки, мърсят, крадат, убиват-но освен това искат първокласно медицинско обслужване!! За да искат нещо-първо да се научат да дават и да си плащат! Представете си за какви *** става дума-кръстили си *** Итън?!? Вероятно на Итън Хоук....
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости!Шведка е!Радвайте се!!!
13
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако се е разболяла от свински грип,развила е двустранна пневмония и са я изтървали,горкото момиче,колко пари са платили на частната болница..и на края смърт.Бременните да си стоят в къщи,не в МОЛА на кино!
12
1
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
частната болница е царедвореца щерев да вьрне парите на родителите на родилката
11
4
 
19
 
! Отговори
бялата мафия преди 6 години
И защо никъде не пише Коя е частната болница ??? да не и падне реномето ли???Не е за пръв път - Нали- А майчин дом ? За кой ли път "помагате" на колегитедокторите са задружни , защото взимат пари отвсякъде.
10
5
 
30
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Какви протести и какви откраднати пари, бе? Виж, че жената е родила в частна болница и после онези виждайки, че я изтърват са я пратили в Майчин дом. Ако някой е крал пари и е некадърен го търсете в частната болница. Ама на теб нали ти плащат да пишеш глупости и да скачаш на протести, и акъл за друго не ти трябва. Защо не отидеш да скачаш пред частната болница и да питаш колко откраднаха от НЗОК?
9
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Класика!Частна болница, неподготвена за по-сериозни случай стига до момента в който не може да овладее инфекция след раждането. Решението: да пратим родилката в Майчин Дом, за да я спасят.Резултатът: късно са я изпратили и сега всички си мислят, че виновните са в Майчин Дом.Истината: Виновните са в частната болница.Въпросът: Щом пишете името на държавната болница, защо не споменете името и на частната, а?
8
6
 
23
 
! Отговори
gost преди 6 години
Ми трябва някой лекар да влезе в затвора, за да разберат че купените дипломи при празни глави имат лоши последствия
7
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За това мили дами раждайте в бели държави, за да не ви уморяват и вас и децата ви. Това се превърна в практика да убиват майки и деца. Почти всеки ден някой некадърен лекар с купена диплома убива родилка и бебето й.
6
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горката жена, голяма трагедия. Като чета такива новини бременна просто ме втриса. В България живота нищо не струва
5
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господ да я прости! Направо страх ме хваща, че в 21 век в държава от ЕС още говорим за смърт на родилки.
4
5
 
35
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
ми ква е грешката, то е ясно : липса на хигиена, мърсотия, следва инфекция, некадърния т.нар. лекар не зна е кво става, мота се, инфекцията се развива, става пневмония, доктора пак се мота, става двойна пневмония и жената си отива...некадърният доктор чак сега загрява кво е станало
3
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво общо има двустранната бронхопневмония със раждането. Грешката е друга и трябва да се разбере. Ако не е могла да роди по нормален път е можело да роди секциум. Какво ли оправдание в момента кроят за да покрият некадърноста си? Познавам много новоизлюпени докторчета които взеха дипломи по вторият начин и не разбират от професията абсалютно нищо. Те затова са и останали тук щото навън ще ги изгонят още на приемният изпит. Кадърните са навън щото си разбират от професията!
2
9
 
51
 
! Отговори
щерю преди 6 години
доста некадърни докторчета останаха в БГ, и резултата е налице
1
13
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е, след като ГЕРБ откраднаха и парите за Здравеопазване.На 27-ми всички пред Парламента да поискаме Оставката на крадливите Суджуци.