Опушен градски транспорт: Ватмане, ватмане... Защо пушиш, ватмане?

Читател сигнализира как се нарушава закона
26 окт 2017 10:07, Александър Попов
60

Снимка: читател Dnes.bg

12

Докато Столична община се хвали с новите трамваи, които ще тръгнат по релсите на столицата, шофьор на мотриса ни върна години назад, в които законите се газеха с непукизъм. Без мисъл за околните.

Наш читател ни изпрати две снимки, от които е видно, че ватманът си пуши на работното място без да се съобразява, че по този начин пътниците дишат дима от цигарата му. Последната подробност е, че по принцип е забранено.

"На снимките ясно се вижда как ватман пуши по време на работа, опушва превозното средство при положение че има закон, който явно не се спазва. Втората снимка е номера на мотрисата и точния час. Не плащаме билети от 1.60 лв., за да дишаме цигарен дим", възмутен е с право читателят ни.

Хубаво е началниците от "Градски транспорт" да се замислят, че вдигнаха цените на билетите без да предложат изцяло нов комфорт в превозните средства. А когато срещу тази цена получаваш и цигарен дим е повече от нахално. И може би ще е добре, когато сключват договори с шофьори и ватмани да има изискване да издържат по време на курсовете си без цигари. Пътниците с нищо не са им виновни...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
18
 
! Отговори
НАЙ–НОВИТЕ преди 6 години
трамваи в СОФИЯ са старите РЕНОВИРАНИ швейцарски трамваи, ДАРЕНИ на ДАНЧЕТО. Само не казаха, дали не сме си платили реновирането, щото тогава май по-добре да бяха купили нови
8
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Другаря червен каскет пак намери с какво да плюе кмета и ГЕРБ . Явно лично Фандъкова се е качила на трамвая и му е запалила цигарата . Толкова елементарни хора има само в БСП .
7
9
 
21
 
! Отговори
3 преди 6 години
3,Не и не ми пука. Взима заплата и се е съгласил с правилата. Като иска да пуши, да си търси работа на друго място.
6
10
 
18
 
! Отговори
Аман преди 6 години
Уффф, аман от такива активни пушачи. Вечно са много компетентни, не спазват законите и не усещат как вони от тях.
5
10
 
20
 
! Отговори
БРЕЙ ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ преди 6 години
Не само ватмана, ами и гражданите и селяните от СОФИЯ ще си запалят цигара за да преживеят екстремното пътуване със 50-60 годишните трамваи, които повечето помнят като деца.
4
12
 
23
 
! Отговори
2 преди 6 години
Заради такива, като теб, сме *** на Европа. Има правила и трябва да се спазват. В градския транспорт пътуват и малки деца и е недопустимо мишка да пуши, докато е на работа.
3
25
 
17
 
! Отговори
ех преди 6 години
Някой знае ли че този човек не слиза 8 часа?
2
31
 
22
 
! Отговори
уффф преди 6 години
аман от такива активни граждани. Все са много компетентни, все много спазват законите ама кой ги знае дали и те не си мятат чантичките с *** от терасата
1
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само трамваите, а целият градски транспорт в София е абсолютна ***. Знам го от първа ръка защото пътувам всеки ден поне с 3 превозни средства в едната посока и още поне толкова обратно.Фандъкова само разтяга локуми по медииите и си прави евтин ПР.