Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт

Те били без билет, а той - с две колежки
Обновена: 26 окт 2017 17:43 | 26 окт 2017 17:22, Петя Славова
66
Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт
Снимка: архив, Булфото

Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт. Инцидентът е станал в София тази сутрин при спирката на автобус 213 до Военната академия, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Момичетата, на видима възраст между 18 и 20 години, били без билети. Контрольорът Георги Богданов и две негови колежки ги накарали да слязат от автобуса. Това предизвикало поток от ругатни срещу тях от страна на нередовните пътнички.

Контрольорите поели към отсрещната спирка, а нападателките – в посока към Орлов мост. Докато служителите на Центъра за градска мобилност пресичали булеварда обаче върху главата на Георги Богданов полетяла блуза и в същия момент той бил повален на уличното платно от силен удар в лицето. След това трите момичета започнали да го ритат и удрят.

Едно от тях е било с бръсната глава и с определен опит в бойните изкуства, според колежките на Богданов. " Ако аз бях изяла такъв, побой сигурно сега щях да съм в тежко състояние в болницата", разказа контрольорката Галина Стоянова.

Георги Богданов бил придружен от колегите си до ИСУЛ,  дал е показания в Пето РПУ, посетил е и съдебна медиците. Има лицева травма под дясното око, причинена от метален предмет, вероятно бокс.

От Центъра за градска мобилност настояват извършителите да бъдат установени и да понесат предвидените в закона наказания. Те напомнят, че контрольорите трябва да извършват служебните си задължения без страх.

Пътници пък припомнят, че билетът в столичния градски транспорт още е 1.60 лв, въпреки че през февруари тази година административният съд отмени наредбата за поскъпването. Според общината, обаче решиха да обжалват решението.


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
2
 
! Отговори
Бацката преди 1 година
Още не можем да се опрваим от уврежданията които ни нанесе комунизма...
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шпиц командите на фандъкова се укротяват ако им се бутнат дискретно 5 лв.
Целия инспекторат са роднини и комшии.
55
0
 
9
 
! Отговори
До Петя Славова преди 1 година
Петя, ако аз съм ти началник ще чистиш к.енефа на редакцията цял ден. Може ли такъв правопис?
54
0
 
13
 
! Отговори
До Петя Славова преди 1 година
Петя, преди да публикуваш новина в сайта, прочети я поне веднъж, за да я провериш за грешки или дай на някой от колегите ти да я прегледа. Ето какво открих аз на първо четене: "посетил е и съдебна медиците", "изяла такъв, побой сигурно", "върху главата на Георги Богданов полетяла блуза". Как така е полетяла върху главата му? Може да се полети във въздуха или в космоса, но върху глава може само да се кацне.
53
0
 
3
 
! Отговори
kolio99 преди 1 година
До Анонимен 47

що не си върши така работата като срещне хората с оранжевите жилетки , а па и без жилетки
52
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малко им е на контрольорите. И аз много ги мразя, откакто ме глобиха неправомерно, въпреки че си бях пробил билет, но смотаният им перфоратор не ги е пробил, както трябвало.
51
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще се наложи да раздаваме патлаци .
50
2
 
16
 
! Отговори
нормален преди 1 година
ден в тиквеното царство. Проспериращи поданици се бият за билети.
49
11
 
12
 
! Отговори
32 преди 1 година
Не е трудно човек да се досети, че контрольора им е теглил една ма*на и затова си е изпросил боя.
48
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момиче да псува като кърски работник е нещо което трябва да се види. Тия момичета като станат жени ще са атракцията на страната.
47
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човека е вършил това за което е нает и му плащат . Вие какво искате ? Той какво да направи че билета е 1.60 ? Да ви го плати ли ? Има случаи на нагълци ок , ама ...този нищо не е направил , защо сърба попарата ? Можете ли да ми кажете защо всеки прави каквото си иска в тая държава ?
46
7
 
5
 
! Отговори
Жиб. преди 1 година
Искате ли да позная какви са "културните" особености на техния привилегирован етнос и по кое време бяха възпитавани техните учители? През червеното време разбира се: комунизмът учеше пътниците,че са равни с контрольорите а слугите- че са равни с господарите: затова сега е така!
45
2
 
12
 
! Отговори
Неа преди 1 година
Последък хора които се опитват да работят са бити ...
44
3
 
17
 
! Отговори
Неа преди 1 година
Човека си е вършил работата и е бил набит затова ...
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредното доказателство за избирателен и задължителен стерилитет.
42
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наслушахме се и се начетохме на случки, при които контрольори обиждат, изнудват, дори понякога удрят българи и българки - в повечето случаи хора на преклонна възраст, сами жени или съвсем млади лица.
Беснеем до днес заради това, че гратисчиите от етноса никой не ги закача, а те често са толкова нахални, че заемат по няколко седалки с децата и багажа си, а понякога и преджобват останалите пътници.

Защо ли ми се струва, че това няма да е единственият случай напердашен контрольор?
41
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като не им се плаща, да ходят пеша. Или още по-добре. Наемете някое фирмени Таско, че го набийте. Ама ще дойдат още 10 парчета и ще има Сузи после, какво са правели цяла вечер ...
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
днес в Бургас в една от линиите ми направи впечатление как малките мръсници с пренебрежение гледаха и се хилеха на един мъж контролиор без да се замислят че са бъдештите магистралки и сервитутки
39
6
 
19
 
! Отговори
45 преди 1 година
Хайде да не ни се дават примери от западна Европа, където заплатата е 5 хил. евро, а у нас е 200.
38
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо си траете, бе хора? Дерат ви отвсекъде, свалят ви по три кожи. На последно място сте в Европа по жизнен стандарт. И ако някой реши да се съпротивлява на тоя геноцид обвинявате го? Ако решат да ни бесят ще отидете сами да си купите въженцата.