Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт

Те били без билет, а той - с две колежки
Обновена: 26 окт 2017 17:43 | 26 окт 2017 17:22, Петя Славова
66
Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт
Снимка: архив, Булфото

Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт. Инцидентът е станал в София тази сутрин при спирката на автобус 213 до Военната академия, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Момичетата, на видима възраст между 18 и 20 години, били без билети. Контрольорът Георги Богданов и две негови колежки ги накарали да слязат от автобуса. Това предизвикало поток от ругатни срещу тях от страна на нередовните пътнички.

Контрольорите поели към отсрещната спирка, а нападателките – в посока към Орлов мост. Докато служителите на Центъра за градска мобилност пресичали булеварда обаче върху главата на Георги Богданов полетяла блуза и в същия момент той бил повален на уличното платно от силен удар в лицето. След това трите момичета започнали да го ритат и удрят.

Едно от тях е било с бръсната глава и с определен опит в бойните изкуства, според колежките на Богданов. " Ако аз бях изяла такъв, побой сигурно сега щях да съм в тежко състояние в болницата", разказа контрольорката Галина Стоянова.

Георги Богданов бил придружен от колегите си до ИСУЛ,  дал е показания в Пето РПУ, посетил е и съдебна медиците. Има лицева травма под дясното око, причинена от метален предмет, вероятно бокс.

От Центъра за градска мобилност настояват извършителите да бъдат установени и да понесат предвидените в закона наказания. Те напомнят, че контрольорите трябва да извършват служебните си задължения без страх.

Пътници пък припомнят, че билетът в столичния градски транспорт още е 1.60 лв, въпреки че през февруари тази година административният съд отмени наредбата за поскъпването. Според общината, обаче решиха да обжалват решението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Гратисчия 43 см бицеИмаш късмет че живееш в "държава" без закони, опитай да удариш контрольор в Англия да видиш как ще те превърнат в мушичка!
3
10
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Толкова ли не се намери някой мъж ,който да го защити и да даде добър урок на тия разюздани момичета?Или е по-лесно да гледаме сеир?И това е бъдещето на България,младото поколение.Ужас,къде е ролята на родителите и на учителите,а и на правителството?То и родителите вече са изтървани,какво остава за децата.
2
28
 
33
 
! Отговори
Гратисчия 43 см бице преди 6 години
МАмини сладки, нежни и онеправдани контрольорчета, *** много безпомощни, ама като са с ексорт от полиция, сте много смели, мишки, тепърва ви чакат големите шамари!
1
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕЕЕ събуди се май това заспало племе , малко му е