Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт

Те били без билет, а той - с две колежки
Обновена: 26 окт 2017 17:43 | 26 окт 2017 17:22, Петя Славова
66
Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт
Снимка: архив, Булфото

Три момичета нападнаха контрольор на градския транспорт. Инцидентът е станал в София тази сутрин при спирката на автобус 213 до Военната академия, съобщиха от Центъра за градска мобилност.

Момичетата, на видима възраст между 18 и 20 години, били без билети. Контрольорът Георги Богданов и две негови колежки ги накарали да слязат от автобуса. Това предизвикало поток от ругатни срещу тях от страна на нередовните пътнички.

Контрольорите поели към отсрещната спирка, а нападателките – в посока към Орлов мост. Докато служителите на Центъра за градска мобилност пресичали булеварда обаче върху главата на Георги Богданов полетяла блуза и в същия момент той бил повален на уличното платно от силен удар в лицето. След това трите момичета започнали да го ритат и удрят.

Едно от тях е било с бръсната глава и с определен опит в бойните изкуства, според колежките на Богданов. " Ако аз бях изяла такъв, побой сигурно сега щях да съм в тежко състояние в болницата", разказа контрольорката Галина Стоянова.

Георги Богданов бил придружен от колегите си до ИСУЛ,  дал е показания в Пето РПУ, посетил е и съдебна медиците. Има лицева травма под дясното око, причинена от метален предмет, вероятно бокс.

От Центъра за градска мобилност настояват извършителите да бъдат установени и да понесат предвидените в закона наказания. Те напомнят, че контрольорите трябва да извършват служебните си задължения без страх.

Пътници пък припомнят, че билетът в столичния градски транспорт още е 1.60 лв, въпреки че през февруари тази година административният съд отмени наредбата за поскъпването. Според общината, обаче решиха да обжалват решението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
2
 
! Отговори
Бацката преди 6 години
Още не можем да се опрваим от уврежданията които ни нанесе комунизма...
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шпиц командите на фандъкова се укротяват ако им се бутнат дискретно 5 лв.Целия инспекторат са роднини и комшии.
42
0
 
9
 
! Отговори
До Петя Славова преди 6 години
Петя, ако аз съм ти началник ще чистиш к.енефа на редакцията цял ден. Може ли такъв правопис?
41
0
 
13
 
! Отговори
До Петя Славова преди 6 години
Петя, преди да публикуваш новина в сайта, прочети я поне веднъж, за да я провериш за грешки или дай на някой от колегите ти да я прегледа. Ето какво открих аз на първо четене: "посетил е и съдебна медиците", "изяла такъв, побой сигурно", "върху главата на Георги Богданов полетяла блуза". Как така е полетяла върху главата му? Може да се полети във въздуха или в космоса, но върху глава може само да се кацне.
40
0
 
3
 
! Отговори
kolio99 преди 6 години
До Анонимен 47що не си върши така работата като срещне хората с оранжевите жилетки , а па и без жилетки
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко им е на контрольорите. И аз много ги мразя, откакто ме глобиха неправомерно, въпреки че си бях пробил билет, но смотаният им перфоратор не ги е пробил, както трябвало.
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще се наложи да раздаваме патлаци .
37
2
 
16
 
! Отговори
нормален преди 6 години
ден в тиквеното царство. Проспериращи поданици се бият за билети.
36
11
 
12
 
! Отговори
32 преди 6 години
Не е трудно човек да се досети, че контрольора им е теглил една ****на и затова си е изпросил боя.
35
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момиче да псува като кърски работник е нещо което трябва да се види. Тия момичета като станат жени ще са атракцията на страната.
34
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека е вършил това за което е нает и му плащат . Вие какво искате ? Той какво да направи че билета е 1.60 ? Да ви го плати ли ? Има случаи на нагълци ок , ама ...този нищо не е направил , защо сърба попарата ? Можете ли да ми кажете защо всеки прави каквото си иска в тая държава ?
33
7
 
5
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Искате ли да позная какви са "културните" особености на техния привилегирован етнос и по кое време бяха възпитавани техните учители? През червеното време разбира се: комунизмът учеше пътниците,че са равни с контрольорите а слугите- че са равни с господарите: затова сега е така!
32
2
 
12
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Последък хора които се опитват да работят са бити ...
31
3
 
17
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Човека си е вършил работата и е бил набит затова ...
30
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното доказателство за избирателен и задължителен стерилитет.
29
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наслушахме се и се начетохме на случки, при които контрольори обиждат, изнудват, дори понякога удрят българи и българки - в повечето случаи хора на преклонна възраст, сами жени или съвсем млади лица.Беснеем до днес заради това, че гратисчиите от етноса никой не ги закача, а те често са толкова нахални, че заемат по няколко седалки с децата и багажа си, а понякога и преджобват останалите пътници.Защо ли ми се струва, че това няма да е единственият случай напердашен контрольор?
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като не им се плаща, да ходят пеша. Или още по-добре. Наемете някое фирмени Таско, че го набийте. Ама ще дойдат още 10 парчета и ще има Сузи после, какво са правели цяла вечер ...
27
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
днес в Бургас в една от линиите ми направи впечатление как малките *** с пренебрежение гледаха и се хилеха на един мъж контролиор без да се замислят че са бъдештите магистралки и сервитутки
26
6
 
19
 
! Отговори
45 преди 6 години
Хайде да не ни се дават примери от западна Европа, където заплатата е 5 хил. евро, а у нас е 200.
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Na kamerata ot autobusa ste se vidi vsi4ko.