Вижте в кои части на София няма да има вода на 27 октомври

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
Обновена: 26 окт 2017 10:48 | 26 окт 2017 10:48, Елка Василева
0
Вижте в кои части на София няма да има вода на 27 октомври
Снимка: "Софийска вода"

На 27 октомври 2017 г. (петък) във връзка с пресвързване на довеждащ водопровод в с. Мърчаево, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
с. Мърчаево.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството.

На 27 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Миньорска“, с. Яна, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Васил Левски“, ул. „Райна Княгиня“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Миньорска“
по ул. „Гатьо Шишков“ от ул. „Асен Йорданов“ до ул. „Йосиф Брадати“.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Райна Княгиня“ №2.

На 27 октомври 2017 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел до бл. 225 , жк. „Красна поляна“ 2, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бл. 225, бл. 225А – висока зона.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 225.

На 27 октомври 2017 г. (петък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Теменуга“ кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Теменуга“ от ул. „Ливадски път“ до ул. „Искърско дефиле“
по ул. „Свежест“ от ул. „Теменуга“ до ул. „Стара планина“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Теменуга“ ъгъла с ул. „Ливадски път“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

На 27 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 85, вилна зона „Симеоново – север“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. 83, по ул. 85 от №11 до №16.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 83 ъгъла с ул. 85.

На 27 октомври 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк“, жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Козяк“ от ул. „Елин връх“ до ул. „Ран Босилек“
по ул. „Ран Босилек“ от ул. „Козяк“ до ул. „Димитър Търкаланов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Димитър Търкаланов“ ъгъла с ул. „Ран Босилек“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари