Топлофикация-София: До дни всички ще имат парно

Дружеството създава клиентски портал за сигнали и информация
27 окт 2017 11:49,
18
Топлофикация-София: До дни всички ще имат парно
Снимка: visualhunt.com

До няколко дни всички 450 хиляди потребители на Топлофикация ще имат включено отопление. Към момента има топлоподаване в над 90% от училищата и детските градини. Това съобщи инж. Боян Паунов, директор на дирекция "Експлоатация" в "Топлофикация"–София, предаде "Фокус".

По думите му, има готовност за предстоящия отоплителен сезон, като всички топлоизточници са ревизирани и ремонтирани.

"Имаме готовност на 100% за зимния сезон. Има оборудвани екипи. Аварийната служба работи денонощно, 24 часа, 7 дни в седмицата и е готова да отговори на всякакви предизвикателства. Има дежурства и събота, и неделя. Предвидени са всякакви действия, за да се отговори на исканията на клиентите. Важното за периода на пускане на отоплението е всички ремонти по вътрешната отоплителна инсталация на съответната етажна собственост да са приключили, инсталацията да бъде завършена и обезвъздушена, всички термостати и вентили трябва да бъдат поставени на максимално положение, за да се обезвъздуши вътрешната отоплителна инсталация при първоначалното пускане", коментира инж. Паунов.

Той допълни, че в момента се подобрява сайтът на Топлофикация. Ще се създаде клиентски общодостъпен портал, където всеки потребител ще може да получава максимално полезна и широкообемна информация за централизираното топлоснабдяване и по-специално за дружеството.

Чрез новата система също ще могат да се подават сигнали от потребители, като тя ще бъде много по-достъпна, с повече функции, каза още инж. Боян Паунов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Коледа пак ще гръмнат тръбите.
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ ИМАМ ГОЛЯМА КЪЩА И Я ОТОПЛЯВАМ С ГАЗОВ КОТЕЛ. НАВСЯКЪДЕ Е ТОПЛО, ИМАМ ТОПЛА ВОДА ВИНАГИ И Е С 30 % ПО-ЕВТИНО ОТ ПАРНОТО, КОЕТО ПЛАЩАМ ЗА ЕДИН АПАРТАМЕНТ В СОФИЯ (ПЛАЩАТ ГО НАЕМАТЕЛИТе).
13
4
 
4
 
! Отговори
asd преди 6 години
Забелязвам, че Топлофикация вече и за *** инвестира, които да контрират с някои опорни точки нормалните хора.
12
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснете им порно а не парно на "гражданите" (селяни в мизерни панелки пълни с ***)Една година едвам изкарах в тая мизерия наречена Люлин със заплата от 950 лева и бях храна за *** в мизерна панелка.Смешна "европейска" столица
11
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-доброто и икономично отопление в София е парното . Отоплявал съм се с всичо , но само централното парно ти е топло навсякъде и имаш топла вода неограничено количество . Тези , които се отказват от парното са или глупави или се водят по празните приказки на някои хора . Питам когато стане -15-20 градуса с какво можеш да се стоплиш, отговора е само с парно .
10
2
 
0
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
ХА ХА ХА ХА оптимист...
9
4
 
7
 
! Отговори
Цацата гледа преди 6 години
А кога "Топлофикация" ще си оправи пораженията от подмяната на тръбите в "Младост"3. Кой ще ни върне отсечените дървета,разбитите тротоари и разораните градинки
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не зная на какво се дължи, но това лято от Топлофикация за първи път не ни спряха топлата вода. Имахме топла вода без прекъсване за профилактика. Как са го направили не зная, но се радвам че не ни оставиха да ходим мръсни и *** в топлите месеци.Освен това ми върнаха 238 лв в края на отоплителния сезон - за миналата година.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво и на Енергото че не спира редовно тока.
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все пак, не сме Сибир и с ток го докарваме някакси. Щастливи сме с надути сметки за тока, а Парното го пестим, защото прогнозите са, че тук ще е топло като най-малко в Северна Африка. След няколйо столетия.е
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Goranov schte se prasni kg podutu sa. S ot pluskane na avanta ministrite da. Simat po 1990 lv daje i tova im e nnogo sa nischto rabota laji
4
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kak ne gi e sran v eu odavna ima parno i zala g ne go spirat koito iska go puskat koito ne mrasne a v bg kradat parno nama mutrite na vladt milioneri s imoti i bk snetki tova e v bg hirara ot burgas nama pomoschti horata po furgoni v grada na ujasa s vlakovata katastrofa measnizite vsimat po 4 5000 lv s apartamenti bk smetki v 4ujbina drehi skapi a rabotnizite bg narod mlako baniza 1 jaize pensioneti tehnite deza v darhavni skapi koli schofiori ohrani kokteli v nc samo se jadat lajatv gerb
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До долко дни? За до първи ноември е ясно, че ще работата ще се точи,да не земе да им хареса за до Свети Никола?
2
3
 
3
 
! Отговори
заглавие преди 6 години
И тези, които нямат ли!?
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Топлофикация, че проявиха разбиране и гъвкавост и не избързаха да го пуснат преди затоплянето. Така ни спестиха немалко средства.