Роднини на самоубилия се Калоян: Секта е виновна за агресията му

Момчето е станало религиозно от месец, самоубило се е в чужд блок
Обновена: 29 окт 2017 19:42 | 29 окт 2017 19:40, Красимир Ангелов
126
Роднини на самоубилия се Калоян: Секта е виновна за агресията му
Снимка: Bulgaria ON AIR

Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо преби медицинска сестра в "Пирогов", а часове след това се самоуби във вътрешен двор на бул. "Васил Левски" в София. Това е мнението на неговите близки, съобщава телевизия Bulgaria On Air.

Родителите са категорични, че за пръв път хващат сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати.

Още по темата
Чичото на Калоян – Атанас Милев, разказа пред Bulgaria On Air, че брат му е открил сина си върху ориз и с Библия. Апартаментът е бил изпочупен, а родителят веднага се е обадил на телефон 112, откъдето са пратили линейка и полиция.

Бащата на Калоян лично е вързал буйстващия си син за леглото в болницата и дори е записал клип, за да му покаже като се възстанови как е изглеждал след употребата на опияти. Близките на Калоян не разбират как може младият мъж първо да се отвърже, да нападне сестрата, а след това необезпокоявано да се добере до центъра на София облечен само с боксерки и тениска.

Освен това те са категорични, че Калоян не е имал никакви познати във входа, откъдето се е самоубил, а блокът се заключвал и е трудно на външен човек да проникне в него.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване в „Пирогов“. Колегите й са категорични, че ще й трябват повече от месец за пълно възстановяване.

Бащата на младежа ще даде подробности за всичко, което знае, в сутрешния блок на телевизия Bulgaria On Air в понеделник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
28
 
! Отговори
Всички секти, преди 6 години
Които се пръкнаха в България още в първите години на демокрацията, са американски свърталища на религиозна основа. Много хора знаят,как обикалят и по домовете на хората и разнасят заразата си.Регистрират се като фирми и извършват пъкленото си дело. Пълно е с такива.Ходят с черни костюми и бели ризи,закичени с баджове.Напаст.Всякакви чужди и съмнителни елементи налазиха страната ни.Напаст за лековерни люде.
52
4
 
10
 
! Отговори
До исмет преди 6 години
Майн кампф май е правилната книга за теб!
51
7
 
23
 
! Отговори
Жалко за момчето! преди 6 години
Бог да го прости!Съчувствия на родителите, трагедията им е огромна...
50
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aз го съжалявам . Това е младо 18 г объркано и много страдащо момче.Този случай ми напомни на друг от преди 2 месеца . Гимназист в Родопите бутна с кола някакви хора и пак така медиите го изкараха убиец, а момчето се самоуби . Сега доволни ли сте и медиите с гръмките новини търсещи сензации ...доволни ли сте
49
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И как по точно му е виновна тая секта ? Нали доброволно е отишъл там ( ако е истина, разбира се ! ) и доброволно е последвал всичко, което му се е внушавало евентуално ! На всеки все накой му е виновен, а кога ще отговаряме за собствените си дела и постъпки ? Кого лъжим , не ли единствено себе си ?
48
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките мохамедани, така и не разбраха след толкова векове, че ислямът е измислен от евреите, за да ги държат в робство и да ги лашкат, както си пожелаят
47
0
 
11
 
! Отговори
коя правилна книга преди 6 години
До ИсметВинету ли!?
46
6
 
14
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Нещо не мога да го съжаля. А държавата да изрине всякакви секти от страната.
45
5
 
7
 
! Отговори
до 42 преди 6 години
Кажи си честно, ти като си гей, твоя порок Мо в рая 72-*** надарени маври ли ти е приготвил?
44
5
 
16
 
! Отговори
Алов666 преди 6 години
Кокаин, бързи кредити и бг мапфията на Тиквун е сектата, която кара и бг народа да се трепе масово.
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
31, сърцето също развива рак. Не вярвайте в бабини девитини....................Не, не се развива, раковите образувания в перикарда са от други органи и не са бабини деветини. нито десетини
42
4
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
Ще се самовзриви на м... п...:-)
41
12
 
4
 
! Отговори
роднина преди 6 години
Момчето е невинно!
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Приел е исляма и е поел по краткия път към хурите
39
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано да е спасил душата поне. За ристиенин това е е най важното. Нищо, че се е самоубил(а може и да е бутнат), ако в последния миг преди да отлети душата му ако е поискал прошка и е приел Исус със сърцето си всичко което е сторил ще му бъде простено и душата му ще отиде в царството небесно.
38
0
 
2
 
! Отговори
до 32 преди 6 години
Вай, вай, ся следва да се самовзривиш в яда си, хахаха
37
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като са опасни тия секти що не съм чул за "Акция: Сектантите " ,а? На всички да ви стане ясно че оня Сужук с дебелият врат го подкрепят и сектанти .Ама това по телевизията няма да го кажат. В Бургас ДО УЧИЛИЩЕ ИМА СЕКТА ЗАПИСАНА КАТО БИЗНЕС ЦЕНТЪР НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА Я МРЪДНЕ ЩОТО СА ОТ ГЕРБ
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
31, сърцето също развива рак. Не вярвайте в бабини девитини.
35
0
 
14
 
! Отговори
До Мисмет преди 6 години
Започни да учиш правилният език правописно- правилно и тогава проповядвай ислам във български сайт неграмотни юроде
34
2
 
25
 
! Отговори
Дуло преди 6 години
До Юнал ДжемиловКакъв ислям бе кратуно, това е най-ретроградната и опасна религия в света, създадена от откровен престъпник и педофил, масов убиец! Такива са и последователите му!