Роднини на самоубилия се Калоян: Секта е виновна за агресията му

Момчето е станало религиозно от месец, самоубило се е в чужд блок
Обновена: 29 окт 2017 19:42 | 29 окт 2017 19:40, Красимир Ангелов
126
Роднини на самоубилия се Калоян: Секта е виновна за агресията му
Снимка: Bulgaria ON AIR

Секта стои зад агресивното поведение на 18-годишния Калоян, който първо преби медицинска сестра в "Пирогов", а часове след това се самоуби във вътрешен двор на бул. "Васил Левски" в София. Това е мнението на неговите близки, съобщава телевизия Bulgaria On Air.

Родителите са категорични, че за пръв път хващат сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати.

Още по темата
Чичото на Калоян – Атанас Милев, разказа пред Bulgaria On Air, че брат му е открил сина си върху ориз и с Библия. Апартаментът е бил изпочупен, а родителят веднага се е обадил на телефон 112, откъдето са пратили линейка и полиция.

Бащата на Калоян лично е вързал буйстващия си син за леглото в болницата и дори е записал клип, за да му покаже като се възстанови как е изглеждал след употребата на опияти. Близките на Калоян не разбират как може младият мъж първо да се отвърже, да нападне сестрата, а след това необезпокоявано да се добере до центъра на София облечен само с боксерки и тениска.

Освен това те са категорични, че Калоян не е имал никакви познати във входа, откъдето се е самоубил, а блокът се заключвал и е трудно на външен човек да проникне в него.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване в „Пирогов“. Колегите й са категорични, че ще й трябват повече от месец за пълно възстановяване.

Бащата на младежа ще даде подробности за всичко, което знае, в сутрешния блок на телевизия Bulgaria On Air в понеделник.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименстегнете се малкотук не става въпрос кой е левскар и кой цесекар като не знаеш кво се случва в тая секта не говори не всичко се научава от филмите които гледаш
92
1
 
1
 
! Отговори
Иван преди 6 години
За смърта са виновни Наркотиците.Той е бил наркоман от София Запад.
91
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМАН ОТ СЕКТИ И ***
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Секта -да. И тази секта се нарича "София Запад" И баща му и той са членове на сектата, в която свободно се продават всякакви наркотици.
89
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименpodobno uchenie e imal dionisii oshte po vremeto na orfei
88
2
 
4
 
! Отговори
До 31, преди 6 години
"Замисля ли ли сте се някога защо сърцето е идинственото което не развива рак?"Твърдението Ви първо няма връзка с темата и, второ, както вече ви е писано - не е вярно. Може да е рядкост, но съществува такъв вид рак.Четете, не във ФБ, разбира се. Ето малко помощ:nauka.offnews.bg/news/Novini_1/Ima-li-rak-na-sartceto_48379.htmlhttps://spisaniemd.bg/kd-magazine/2008/11/tumori-na-sartseto
87
4
 
4
 
! Отговори
ПАЗАРДЖИК преди 6 години
в едно нормално семейство не съществува ти си виновен. а ние сме тук ще ти помогнем.това е едно нормално християнско семейство.не винето тоя и или ония в семейството не е имало единство любов и обич всеки си живял по своя начин
86
9
 
16
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
АБСОЛЮТНО ВИНАГИ съм твърдял, че РЕЛИГИЯТА е в основата на убийствата. Религиозните бун*аци / християни, мюсюлмани, католици .... разните му секти /, са избили в " името на бога " милиони, даже милиарди хора.
85
3
 
13
 
! Отговори
Ко за ко преди 6 години
До ко?Че кой родител днес има време за възпитание ...Обществото го възпитава ,на късмет където попадне...
84
3
 
2
 
! Отговори
гост преди 6 години
този "брат" е намерил истинската "вяра":))), навремето по същия начин като са видели "светия отец" ги е избивало на насилие и са искали да предадат заразата на други племена и народи.
83
6
 
33
 
! Отговори
ко? преди 6 години
Секта ли? Тези некадърни родители нещо искат да си измият ръцете бърже бърже
82
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле, ама големи моралисти се извъдихте и вие :)Много религиозни станахте всички :)Всеки дава акъл, прави се на знаещ...Станалото- станало. Няма нужда да коментирате всяка писаница и да давате съвети кое и как се оправя.
81
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родителите /семейството носят цялата вина! Никой не тръгва към наркотиците и сектите, ако в семейството му нещата са нормални. И никой родител не отказва посещение на детето си в болница, дори да е наркозависим, какво остава собствения му баща да го върже за леглото!? На момчето баща му е или садист или с една мозъчна гънка. Родителите му го изоставят в беда, вместо да дойдат и поговорят с него човешки? . Нещо в статията не се връзва логически - наркоман в токсикология /Пирогов, отвързва се, избягва, самоубива се... Накрая и секта намесиха.
80
1
 
22
 
! Отговори
Жалко,чеСе еСтигнало преди 6 години
до такъв печален край.Жалко и за страданията на медицинската сестра. На нейно място можеше да се окаже буквално всеки един от нас. Никога не знаеш дали на пътя ти няма да се изпречи някой психясал индивид.Трябва да се разследва:- Каква е тази секта и какво внушава на своите последователи? Ако въздейства пагубно, да забранят дейността й в България и да изправят пред съда нейните емисари!- Как е бил вързан младежът и кой го е развързал?- По бельо - незабелязан? Как е проникнал в онази сграда?
79
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 68"Християнството произлиза от Иисус , който се е родил като старозаветен еврейн"Вено ли това? Къде го научи?А там пише ли като какъв е роден Дядо Коледа? Може би ескимос? Или просто норвежец?Щото Исус е толкова истински колкото и Дядо Коледа, та затова питам ...
78
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПенчоЕствествно. че ни е жал и за сестрата и за момчето.Съчувствието не е като сиренето, то не се свършва. Да го изпитваш към един не ти пречи да го изпитваш и към друг.Никой не се е родил наркоман. Наркоман се става!Как, защо и т.н. е друга история. Едва ли обаче някой "иска" да стане "наркоман".Искат да им е интересно, да им е весело, да са като останалите, и не се усещаш как пропадаш. И не го оправдавам. Но ми е жал за него. Сигурно е можело и да не се стига до това положение.
77
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ако статията и коментарите ви ги чете някой роднина на момчето? ...Те майка му и баща му сигнали ръце от него....изоставили го в токсикологията...мислиш ли, че не са наясно какъв бокклукк са отгледали?
76
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% е обработван от някой американски ***- свидетели на йехова, мормони, сциентолоизи......Това са ислямски секти, нали?
75
9
 
7
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Да почива в мир момчето!А вие, пишещите по-долу, не ви е срам! Под статия за смъртта на ужасно млад човек, се вихрят религиозни, политически и сексистки спорове! Срам нямате! Сигурно и някой минус ще ми сложи! А ако статията и коментарите ви ги чете някой роднина на момчето? Или не ви дреме? И за трети път - ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!
74
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше само дрогата щеше да се размине само с набута сестра. Обаче в комбинация с религията е станала белята.