Кои столични райони ще са без вода утре?

"Софийска вода" ще извършва ремонти дейности
Обновена: 30 окт 2017 09:57 | 30 окт 2017 09:57, Анисия Иванова
0
Кои столични райони ще са без вода утре?
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре, 31 октомври, съобщиха от дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Река Осъм“ , жк. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Николай Ракитин“ - от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Лакатница“, ул. „Река Осъм“ - от ул. „Николай Ракитин“ до ул. „Светослав Тертер“, блокове №68,77,78. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Цар Иван Асен II“ и ъгъла с ул. „Николай Ракитин“.

Във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Цар Симеон", жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул.„Цар Симеон“ - от ул. „Вита“ до бул. „Константин Величков“, по ул. „Насте Стоянов“ - от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Цар Иван Александър“, по ул. „Зографски манастир“ - от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Тодор Александров“ и бл.127. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Цар Симеон“ и ъгъла с ул. „Качаник“.

Във връзка с изместване на пожарен хидрант на ул. „Ген. Асен Николов", жк. „Люлин“ 9, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 961, бл. 962, бл. 963, бл. 964. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 962.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 185, вилна зона „Американски колеж“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на Вилна зона "Американски колеж“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. 186 ъгъла с ул. 190.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари