В София само някои останаха без парно, още не го искали

На студено са и тези, които не са си приключили ремонтите
1
В София само някои останаха без парно, още не го искали
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Общото включване на отоплението в столицата завърши, съобщиха от пресцентъра на "Топлофикация София”.

Без парно засега остават само отделни сгради, които по решение на етажната собственост са поискали включване на по-късен етап.

Отоплението не е включено и в сградите, където техниците на компанията са установили, че вътрешната инсталация е празна, което е признак за продължаващи ремонти и има опасност от наводняване в жилищата.

Парно има в детските градини, в здравните заведения и в почти всички училища, тъй като в някои учебни заведения директорите са поискали отлагане на включването.

Общото включване на отоплението в София започна в четвъртък, 26 октомври, тъй като в същия ден бяха изпълнени задължителните според нормативната уредба две комулативни условия – три последователни дни със средноденонощна температура под +12 градуса и прогноза за трайно застудяване през следващите 7-10 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: парнотецрадиатори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези хиени как не са се сетили да въведат такса "квартална инсталация",освен сградна . Все пак е факт, че в топлофицираните квартали,е доста по-топло и поради това по улиците сняг и лед почти не се задържа.