Части от София без вода във вторник

За засегнатите са осигурени водоноски
6 ное 2017 12:03, Мария Захариева
0
Части от София без вода във вторник

На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с монтаж на спирателни кранове и водомерен възел на резервоар „Бухово“се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
гр. Бухово

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред кметството в града.

На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Милин камък“ в жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Милин камък“ между  бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и  ул. „Крум Попов“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: „Милин камък“ на ъгъла с ул. „Орфей“.

На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградни водопроводни отклонения на ул. „Княгиня Косара“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Рилска обител“ ул. „Стоян Попов“, ул. „Летоструй“, бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „Вакарел“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Княгиня Косара“ № 34.

На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод в с. Световрачане се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Чавдар войвода“, ул. „Лесновска река“, ул. „Поляната“ и ул. „Миладин Цветков“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Поляната “ на ъгъла с ул. „Искър“.

На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Бенковски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
площад „Биримирци“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на: площад „Биримирци“.

На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на в жк. „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Акад. Румен Цанев“, ул. „Филип Аврамов“, ул. „Самара“, ул. „Атанас Москов“, бл. 325, бл. 411, бл. 412, бл. 413, бл. 414 и 131 СУ "Климент Арк. Тимирязев".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред магазин Фантастико.

На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Освободител“ във в.з. „Банкя“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Цар Освободител“ от ул. „Ела“ до ул. „Космонавт“, ул. „Космонавт“
ул. „Иларион Макариополски“ от ул. „Цар Освободител“ до ул. „Иларион Макариополски“ №60.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Освободител“ №88.

На 7 ноември 2017 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Коста Илиев“ в кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между ул. „Коста Илиев“ от ул. „Институтска“ до ул. „Войводина могила“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Институтска“ на ъгъла с ул. „Коста Илиев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари