Сърп и чук, червено знаме, Сталин... Октомврийската революция в София

Симпатизанти отбелязаха 7 ноември пред Паметника на съветската армия
163

Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

С червени знамена и снимки на Сталин, малцина комунистически симпатизанти отбелязаха стогодишнината от Великата октомврийска революция в София.

Още по темата
По традиция това стана пред Паметника на съветската армия в центъра на столицата.

Как мина честването вижте в галерията на нашия фотограф Олег Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, ги родните русофили, шепа беззъби старци и смешни индивиди.
76
1
 
11
 
! Отговори
тТт преди 6 години
Този младеж на 3-тата снимка дали знае абревиатурата СССР какво значи? Или с фланелка и знаме от али.експрес и давай да сме "модерни"?!
75
5
 
5
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До ист русофила.Много комунисти са разстреляни и изпратени по лагерите напълно заслужено за сериозни кражби и разхищения. Примерно Каменев, Зиновиев, Радек са построили вили като прогимназии с държавни пари, позволявали са си луксозни покупки и разходки в чужбина също с държавни пари, има доказателства за неправомерни преводи в чужбина. Трайчо Костов не е могъл да обясни на Сталин къде отиват парите отпуснати за съпротивата и т.н.
74
7
 
1
 
! Отговори
УЧИ, НЕ БЛЕЙ! преди 6 години
Рино, много си зле с науките.Франция май първа отряза главите на царското си семейство.Англия не прави изключение - също отдели главата на любимия се крал.
73
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мачкай, Вова! Скоро така в целия Свят!!!
72
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Манол Глишев да спре да пише по паметника.Вече не е интересен!
71
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият факт, че на тези "комунисти" на снимките се гледа едва ли не с умиление и носталгия(ако бяха нацисти дали щяха да има такива реакции?), както и постоянното възвеличаване на Сталин за сметка на демонизираният Хитлер през годините, показва, че в тази идеология има нещо гнило. И наистина - докато едната е създадена и наложена от евреи(юдеи), другата обявява за свой принцип борбата срещу световното еврейство(юдаизъм). Затова на едната всички грешки са оправдани, а другата е неоснователно очер
70
2
 
17
 
! Отговори
сг преди 6 години
Това са всички русофили останали в София!!
69
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз симпатизирам на Хитлер и националсоциализма, но няма да ме видите да размахвам свастики и портрети. Защо? 1. Ще ме задържат за противообществена дейност. 2. Демокрацията е фалш. Определени възгледи са забранени и на тях е сложена шампа "нацист", "расист", "психопат", "хомофоб" и т.н. И не толкова държава, в лицето на нейните институции, ни санкционира, а самото общество и хората, които ни заобикалят. Демокрацията се основа върху психологическата обработка на масите.
68
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е живота им, те жалят по младостта си. Егоистично и тъпо от тяхна страна, но всички ще остареем.
67
16
 
2
 
! Отговори
БАБА БУНА преди 6 години
ЗАЩО НЕ ПИШЕТЕ КОЛКО СА ИЗБИТИТЕ И КОИ ВЪВ ФРЕНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ,АМЕРИКАНСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ,ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНИ ВОЙНИ ОТ ГЕРМАНИЯ,КОЛКО СА УМРЯХА ДЕМОКРАТИЧНО ОТ 9МЛН ОСТАНАХМЕ 6МЛН,СТИГА ГЛУПОСТИ,ТАКА ЛИЩЕ СЕ ЗАГУБИМ КАТО НАРОД ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ.
66
7
 
1
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
Ами да сложат няколко камери да оглеждат денонощно паметника и на място да заловят мародерите.
65
3
 
13
 
! Отговори
ист русофила. преди 6 години
Октомврийската революция и Сталин трябва да се честват всяка година. По нареждане на Сталин са избити най много комунисти в СССР ,България, Румъния, Полша, Унгария и.......Комунисти да честват този техен празник, значи са умствонно повредени.
64
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, виждате кой цапа паметника. След събитието ще има поне стотина памперса оставени там.
63
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как ли се срамуват внуците им като ги гледат сега?
62
3
 
14
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Всички улавци са там:по два гроша ще им дам,да си хапнат кроасанче,да не мислят за джоланче."Партията" им го взеи богатствата превзе,но тъпака си е т-ъ-пи крадеца му е скъп!
61
4
 
15
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
И мен ме викаха. Давали по 5 лв на калпак, ако носиш плакат или знаме-10. Щях да отида но трябваше да гледам внука. Казаха, че ще правели списъци и само на присъстващите щели да им вдигнат пенсиите. Комшията каза, че ще ме впише. Имал се с организатора.
60
3
 
17
 
! Отговори
Рино преди 6 години
Русия единствената държава в света избила царското си семейство. Срам нямат.
59
1
 
11
 
! Отговори
Жиб. преди 6 години
Всички улавци са там:по два гроша ще им дам,да си хапнат кроасанче,да не мислят за джоланче.Но тъпака си е ***,и крадеца му е скъп!
58
3
 
21
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Анонимен 48Това не е революция, това е най-трагичното събитие на 20 век. Съсипала е живота на стотици милиони и няколко поколения от източна Европа и Русия, донесла е само смърт, глад и страдания!