Борисов нареди: Камери на Околовръстното още тази вечер!

Скоро ще има директна връзка от Северната тангента до "Тракия"
Обновена: 12 ное 2017 19:05 | 12 ное 2017 19:03,
116

Снимка: Facebook

Съвсем скоро шофьорите ще имат директна връзка от Северната скоростна тангента до АМ Тракия по нов 8-лентов път. Това написа премиерът Бойко Борисов в профила си във Facebook.

Той допълва, че днес е проверил напредъка на ремонта на източната част на Околовръстното шосе.

"Разпоредих още тази вечер да се поставят камери за наблюдение, защото ме информираха, че вече са започнали да се правят гонки", пише още премиерът в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички чакат Борисов да нареди, Борисов да провери, Борисов да даде и пр. Защо ли са останалите министри , един куп служби и един куп държавни служители.
32
8
 
21
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Що не нареди с такъв ентусиазъм за Хемус? Или за заплатите?
31
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това е! Малко калпав асфалтец, тук-там някоя заличка, площад или чешмичка, Баце знае как да се движи по линията на най-малкото съпротивление и да омайва простия материал. За сложните и тежки неща, от които зависи държавата наистана да се вдигне на крака като корупцията, съдебната реформа, мизерията, ромската престъпност, монополите хич не го и търсете...
30
11
 
12
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До 32От къде знаеш за сметките на Боко бе ***.Той отчет ли ти дава.Айде карай си рикшата а политиката я остави на разбиращите.Как са ви политическите партньори ог ДПСКарадайъ научили българския вече.Умее ли да се целува.хахаНа другите избори 10%ще са ви мечта.Недостижима
29
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, Странджов, я ми кажи какво точно работи Падишаха? И като толкова много работи, защо праща Цецо Цървула 2-3 месеца по стеснява да пазарува изборите? И като е толкова работлив, защо 1.5 милиона вече отлетяха? Защо всеки който има възможност бяга от тук? Защо сме все най-бедни и най-болни, защо здравеопазването се срива, а образованието си е направо нула? Бандитизма се върна, морал няма, корупцията в навсякъде.Уж работел за нас, а сметките му в офшорките милиарди. От къде са тези кинти?От нас.
28
19
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
*** и техните ортаци ДПС слагат минуси.Абе смешници вие сте история.За да искате вот на недоверие пак се прегърнахте.Не се ли усещате че продължавате да дълбаете надолу.Смешни ***.
27
13
 
8
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До странджатаНа кого да представя новия министър.На леля Нинова ли.Че коя е тя бе брат.Сдухана лелка която не посмя да отсрани Иво Д.ебила.На нея могат да и представят *** чорапи ама да дпуго айде моля.
26
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, там много жрици се навъртат. Може да е заради тях. Селяните могат да се пребиват, таман няма да взимат пенсии.
25
2
 
27
 
! Отговори
Предложение преди 6 години
А бе, досега защо никой не се е сетил да им построи на тия с гонките няколко части писти? Колко му е инвестицията - парче евтина земя, малко асфалт, здрава ограда, да не влезе някоя кокошка, една пожарна и една линейка постоянно да са там и един принтер за декларации, че ония сами си поемат отговорността и т.н както е по закон.А после само прибират таксите, нека си правят гонките там.
24
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сами по себе си, камерите никога не са спирали гонките по пътищата и абсолютно не могат. Просто ги правят по-скъпи, или ушев захлебва. Ама то не е като да си чел винету.
23
7
 
11
 
! Отговори
Емо преди 6 години
Какви камери бе? Аз като издрифтя с Мегана след последния тунинг, само като барна с гумата края на пътя, и пръскам всичко с кал чак до Плиска!
22
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 19Др.Червен суджук , защо др. Нинова не си направи пиар на подобно събитие . Въобще какво е съградила през нейно управление на нещо . Нищо , защото е една най обикновена с.ел.с.ка к.лю.ка.р.ка .
21
14
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Борисов ще работи и на Коледа...
20
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали в неделя гледал мачове,какво прави на Околовръстното? А онзи ден не счете,за нужно ,да отскочи до Парламента,да представи новият си министър,а сега отишъл да пречи на хората ,да си вършат работата.Премиер тип,,бай Тошо"/***/
19
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само не ми правете магистрала до Варна ,че да не ми се сипе софийската селяния всеки ден. Тукашната ни е достатъчна.
18
16
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Като стар и компетентен политически наблюдател искам да направя кратка политическа прогноза... - при нови парламентарни избори - поумнелите и вече обединени десни ще вземат полагаите им се около 15 процента и есе влеят към техните естествени съюзници от ГЕРБ... - заедно с патриотите и Воля ще сформират едно стабилно мнозинство, като ролята на БСП и ДПС е стане незначителна... - това ще бъде коалицията, която ще управлява България за в бъдеще...
17
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боко уточни за какви камери става на въпрос! Нали знаеш,че сме прости и неразбираме. За тв камери ли?А от коя телевизия да са?
16
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Тошо може да репа да яде пред Монокнижника. То бива популизъм, но чак толкова. Омразата и ненавистта той добре ги усеща, защото е страхлив. Като му видите кервана, гавази, полицаи, доктори, кво ли не. И защо толкова, ако е нормален ръководител, честен, отговорен и некорумпиран? А защо министъра му Цветков придаде над 200 000 книжки? Колко от парите се прибраха от Баце? Тетрото му вече не важи, кой му вярва. Резултатите му усещаме по цените и инфлацията. Краят му наближава. Ще има съд!!
15
25
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Всяка материална придобивка изградена от ПП ГЕРБ бе трън в очите на комунистите... - спомнете си как саботираха магистралите - пречеха на отчуждяването, тръбяха, че има исторически находки, загрижеха се за голите охлюви и блатните кокичета... - не ще комунист магистрала /особено построена от ГЕРБ/ - иска кози, партизански пътеки...
14
3
 
12
 
! Отговори
До шегуваш се нали преди 6 години
По скоро се гаври !