Фандъкова за ремонта на "Дондуков": Търпение, работи се още!

1 декември е новият срок за приключване на ремонта по "Дондуков"
13 ное 2017 13:30,
74
Фандъкова за ремонта на "Дондуков": Търпение, работи се още!
Снимка: Facebook

Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. "Дондуков", че ги контролират не само надзорът и общината, но и всички граждани, коментира кметът на София Йорданка Фандъкова.

Още по темата

"Дондуков" е в строителство. Продължава да се работи. Има да се довършва. Нека да имаме малко търпение - 20 ноември е скоро, когато ще пуснем движението. До 1 декември им е срокът за завършване по новите уточнени срокове. Надзорът ще си свърши работа. Ако не е направено нещо както трябва, ще си го направят отново.

Наистина мисля, че непрекъснатият ежедневен коментар е важен, контролът от страна на цялото общество - също. Аз съм заявила на изпълнителите, че тях ги контролират не само надзорът и общината, но ги контролират всички граждани, които минават. Очаквам да си свършат работата както трябва, но в момента не мога да коментирам качество, защото то все още не е готово", заяви Фандъкова.

По думите й, на бул. "Монтевидео" копаят в участъка, чийто срок е до 7 декември.

"Там продължава работата. Пуснахме движението само в участъка, който е готов до университета. Третият лъч на метрото се изгражда в срок и предстои до края на следващата година тунелопробивната машина да излезе на Малък градски театър "Зад канала". Много е трудна задачата, не става толкова лесно, но за наша радост метрото се движи в съответните срокове и очакваме да бъде завършено в срок", допълни кметът на София и уточни, че машината в момента излиза от станцията на бул. "България" и бул. "Иван Ев. Гешов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво ще стане ако фирмата изпълнител сгъне парите и разкопае улиците после си хване пътя и отиде да си пие уискито. Какво ще стане ако между всички фирми има картел и улиците останат разкопани и почнат да рекетират държавата за пари.
7
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фандъкова, извинявай но ремонтът на бул.Дондуков е абсолютна свин-щина.В момента е доста по-грозен, отколкото преди ремонта.За какво точно се изхарчиха тези милиони.Къде ние гражданите може да проверим.
6
0
 
27
 
! Отговори
да бе преди 6 години
Какво търпение, че този преход между асфалт и павета ще се разбие до месец максимум.Какво ще му довършват или тогава ще започнат прословутия ремонт на ремонта.
5
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То не става с пари трябва и специалисти ,а такива в СМР не се правят месец преди избори!И по-зле и най-зле ще става !На хората им писна 10 пъти нови занаяти да започват или 10 фирми да сменят.
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А след 1ви декември, какъв ще е новият срок?
3
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
фъндо, хвъряй си оставката !
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЪРПЕНИЕ, ама веч половин година центъра е блокиран заради тия ремонти и пак са калпаво направени, колко още търпение?! Всички знаем кои фирми печелят тези поръчки.
1
2
 
31
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Гододина нов договор за ремонт на Докнуков и нови комисионнни и така. Така се работи в БГ.