Фандъкова за ремонта на "Дондуков": Търпение, работи се още!

1 декември е новият срок за приключване на ремонта по "Дондуков"
13 ное 2017 13:30,
74
Фандъкова за ремонта на "Дондуков": Търпение, работи се още!
Снимка: Facebook

Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. "Дондуков", че ги контролират не само надзорът и общината, но и всички граждани, коментира кметът на София Йорданка Фандъкова.

Още по темата

"Дондуков" е в строителство. Продължава да се работи. Има да се довършва. Нека да имаме малко търпение - 20 ноември е скоро, когато ще пуснем движението. До 1 декември им е срокът за завършване по новите уточнени срокове. Надзорът ще си свърши работа. Ако не е направено нещо както трябва, ще си го направят отново.

Наистина мисля, че непрекъснатият ежедневен коментар е важен, контролът от страна на цялото общество - също. Аз съм заявила на изпълнителите, че тях ги контролират не само надзорът и общината, но ги контролират всички граждани, които минават. Очаквам да си свършат работата както трябва, но в момента не мога да коментирам качество, защото то все още не е готово", заяви Фандъкова.

По думите й, на бул. "Монтевидео" копаят в участъка, чийто срок е до 7 декември.

"Там продължава работата. Пуснахме движението само в участъка, който е готов до университета. Третият лъч на метрото се изгражда в срок и предстои до края на следващата година тунелопробивната машина да излезе на Малък градски театър "Зад канала". Много е трудна задачата, не става толкова лесно, но за наша радост метрото се движи в съответните срокове и очакваме да бъде завършено в срок", допълни кметът на София и уточни, че машината в момента излиза от станцията на бул. "България" и бул. "Иван Ев. Гешов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Търпи душо, черней кожо!Това е девизът на робското българско племе!
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фъндукя краде и дава на тиквата. Всичките са милионери вече ама ние си ги търпим.
66
1
 
11
 
! Отговори
Даола преди 6 години
Кметицата да плати ремонта!
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ тебе. Смешни комунисти , викаш. Браво.И убаво кълнеш. *** само с емоция не става. Айде , герберче малко, давай , давай..Че как се става Старейшина в ГЕРБ, с труд, мойто момче, с труд.Докле стигнеш да те поканят да целуваш ръка, знайш ли колко помия требе да изпишеш.Скачай на клавиша, герберастче, че времето лети.
64
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименА аа х, тебе те пропущих. Браво! Червените *** са виновни за краденето и глупотията на Фандъкова.Бива! Давай така, ама и мисли за още - напни се , люто нещо, пиперлия напиши, че ми е мъка кат ви гледам, герберастчета милички.
63
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, герберасти.Айде скачайте, бе.Кажете нещо. Много ни е добра даскаличката, чела е повече книжки от Борисов, ей такива работи.Па някой да дигне вой , например - А знаете ли кво щеше да стане , ако не е ТЯ ? !!! Пази боже, руския ботуш и .. ей такива работи.Айде , герберастчета , да ви видя фантазията как работи. Хъъъ ххх, смех. И мълччанйе.
62
0
 
8
 
! Отговори
Жоро павето преди 6 години
Отишли хората, които правели калдаръми в Османската империя при султана с молба за работа, а той ги попитал как ги правят? Да издържат 1000 години! - казал най-смелият. Погладил си брадата султанът, па ги посъветвал: Не се прави така! Като направите последния калдаръм, трябва да сте готови да отивате да правите отново първия! И така цял живот ще имата работа!Данчето я знае тази притча и така всичко у нас е по султанския съвет!
61
2
 
15
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Фандъкова,осрахте целия град. София не е Белчин баня !!!
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Друга ГОРДОСТ НА ФАНДУКЯ - Трамвайният остров на Шипченски проход и бул. Слатински!
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГОРДОСТТА НА ФАНДУКЯ - кръстовището на Раковски и Дондуков!Ликувайте софиянци!
58
1
 
16
 
! Отговори
:) преди 6 години
Не трябва да се допускат селяни до постта Кмет на София! Няма как една даскалица от Прованса да се справи с толкова сериозна задача. Това е много над нивото и. А, че в София се крадат милиони всеки ден е ясно на всеки, който не си е заврял главата в гъ..... земята.
57
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хич да не го бяха пипали. То бива крадене, ама чак до такава степен + безхаберие!
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес на обяд минавах по Дондуков в частта към моста Чавдар, която ремонтираха цяло лято и пуснаха преди около месец. Кошмар! И кошмар е меко казано - зеят дупки в асфалта, изпокъртено, грапаво, олюпена маркировка, тротоарите - дунавски вълни... И за ТОВА е платено?!?...
55
1
 
16
 
! Отговори
С нетърпение чакам преди 6 години
да отреже лентата на Тодор Каблешков, по голямо безумие едва ли има. Става дума за участъка между цар Борис 3 и Братя Бъкстон, където този така наречен булевард беше една обикновена улица защото е просто едно платно във всяка посока. Може би са 200-250 метра ремонт за 3 месеца като се направи с по 2 ленти в посока. Безумието е, че последните 20 метра до цар Борис не се разширява - остава по едно платно в посока. Така ефекта ще бъде че задръстването вече ще е на 4 платна вместо на 2. Гениално!
54
0
 
11
 
! Отговори
дебил преди 6 години
99 % *** сме, щом 1% ни правят на луди, а ни е си търпим...
53
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това вече е нелепо! Очевидно е, че една фирма извършва пълни безобразия, вече е закъсняла ужасно със сроковете за изпълнение, но кметицата ни обяснява, че трябва да чакаме още. И какво точно да чакаме !?Да не би до 20-ти да успеят па преправят беузмията, които натвориха последните 3 месеца !? Виждаш, че някой съсипва нещо, но седиш и го чакаш, за да разбереш колко още може да го съсипе...Безумие! Или кметицата да им прекратява договора моментално, или да си подава оставката и да си ходи!
52
2
 
24
 
! Отговори
кво стаа преди 6 години
А вие какво очаквате от една посредствена даскалица, при това по руски! Освен да мрънка и да се сополиви по телевизора какво друго е свършила! А иначе яко краде заедно с новата си компания и те със селски манталитет! И все назначава проверки, все ще има най-строго наказани, а София прилича на арабски град /не столица/. Мръсно, пом,ияри, бежанци, ***! А бе с една дума - НИЩО!
51
0
 
23
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
Под всяка статия за "краен сроп за ремонта на Дондуков" обичам да припомням,ч е първонячалният беше 10 юли, послке стана 21 юли, после 15 септември...сега 1 декември. Тъжна картинка. Жалка картинка.
50
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фандъкова незабавно оставка или детронация, особено след като последните избори беше избрана с фалшиви гласове и с фалшивия цирк на Волен Сидеров (в нощта преди изборите) и онова актьорче от НАТФИЗ, което сега е депутат от ГЕРБ! Долу ГЕРБ!
49
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей сега заради 5 червени трола ще си подаде оставката. Да не сте я избирали вие бе селяни. Не знаят къда са 5-те кюшета пишат за София. Аре у лево.