Жена е пострадала при падане в автобус №75 в София

Откарана е за преглед в УМБАЛ "Царица Йоанна–ИСУЛ"
13 ное 2017 14:45,
7
Жена е пострадала при падане в автобус №75 в София
Снимка: архив, Булфото

Жена е пострадала при падане в автобус №75, откарана е за преглед в УМБАЛ "Царица Йоанна–ИСУЛ", съобщиха от Центъра за градска мобилност (ЦГМ).

Все още не е ясно какво е състоянието й. От ЦГМ обясниха, че жената не се е държала в автобуса и е паднала, като не е било при слизане или при качване в превозното средство.

Полицията изяснява обстоятелствата, довели до инцидента. Шофьорът е бил проверен за наличие на алкохол, но такова не е установено.

От ЦГМ добавиха, че дали автобусът ще продължи по маршрута си, зависи от КАТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите сами не искат да се оправят. Пиш го бегало това племе. Няма да изчезне, защото абсурда трудно може да бъде победен. Ще си живурка тук по тези земи до края на света, но все така самоизмъчвайки се нарочно. Комунистите направиха от българите садо-мазо.Освен ако България не се освободи от комунизма.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тука пишещите ... Нямам думи. На спирка не спират ти си вече на спирката като си тичал и той не спира. Да не говорим, че и да не си тичал и просто да си чакал на спирка редовно не се спира. Това не са хора. Как било в Лондон.
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в Лондон да не мислиш, че водачите в градския трянаспорт те пазят като писано яйце? Държиш се на своя отговорност. Ако си цъкаш телефона- пак на твоя отговорност. След сигнала, че се затварят вратите няма да чакат тичащите. А цената е в пъти по-висока(дори спрямо английския мин.доход)
4
5
 
14
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Напълно правилно е да не се спира за тичащи пътници особено извън спирките - губи се време и се създава риск от инциденти.
3
8
 
6
 
! Отговори
шоп преди 6 години
Тая ще търси пари от Градски транспорт, ама те да дебиили дошли от село и не виждали друго освен магаре, не дават!
2
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те така си карат - газ, спирачка. На спирки не спират, виждат, че бягаш да хванеш рейса и не спират. В други държави това го няма.
1
6
 
6
 
! Отговори
застряаховка йок преди 6 години
Да беше използвала кабела на зарядното на смартфона като колан. Сега да се оплаче на китайчетата производители за неудобството.