След засичане на пътя: "Едри момчета" пребиха мъж

Пострадалият се притекъл на помощ на друг шофьор - жена
15 ное 2017 12:37,
53
След засичане на пътя: "Едри момчета" пребиха мъж
Снимка: кадър Нова тв

Отново агресия на пътя. Млад мъж е бил нападнат и пребит от други двама, след като се притекъл на помощ на друг шофьор - жена.

Инцидентът се е случил снощи на ъгъла на бул. "Скобелев" и "Цар Асен" малко преди 20:00 часа.

Пострадалият разказва пред Нова тв, че луксозна кола засича автомобила пред него. Шофьорката натиска клаксона и от другото возило излизат две "едри момчета".

Потърпевшият решава да се намеси, за да спаси жената. Тя обаче бяга от мястото и агресивните мъже нападат него.

Пострадалият има травма на ръката, на челюстта и по-лека на ухото.

Разказва, че полицията е пристигнала много бързо, но е чакал линейка около 40 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
2
 
13
 
! Отговори
n преди 6 години
До Анонимен Ех много си прав за съжаление.. Това е страна на мутрите и ***, Май професора ще излезе преав , Може малко да бърка % но е прав.
23
21
 
12
 
! Отговори
ШИШО БАКШИШО преди 6 години
Цитат: "Шофьорката натиска клаксона и......."Ми много ясно бе мойто момиче: в един момент натискаш клаксона - в следващия момент ти натискат главата! Ми оставете ги намира тези клаксони бе! Всякое се качило на кола и писка! Оглушахме бе!!!!! Всякое иска на мутра да се прави - натиска клаксони като на сватба, зяе през прозореца на МПС-то, показва средни пръсти и накрая като си намери майстора хуква по телевизиите да се оплаква: " Пък другарко ама оня *** наби". Ми оплачи се на клаксона бе братче!
22
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мисля че малко са го били тоя нагъл ***. Гледах го сутринта по ТВ.
21
2
 
58
 
! Отговори
asdf преди 6 години
Мутрите са се развилняли, защото няма никой отсреща. Всеки се свива и отминава. Рядко, някой по-смел се впуска да помогне и си го отнася, защото остава сам с-у много. Не е в упрявляващите проблема, в нас е!
20
1
 
65
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Браво на момчето за проявената смелост! Но истината е, че нормален, невъоръжен човек няма никакъв шанс срещу назобени, отпочинали и натренирани орангутани! Липсата на законност и работещи институции рано или късно ще доведат до ситуации на саморазправа от жертвата към агресорите. Това обаче е опасна анархия, защото всеки, който се мисли за "прав" ще започне да ръга/стреля....
19
0
 
47
 
! Отговори
Anon преди 6 години
Защо не пишете номера, цвета и модела на колата? Тези *** така и така няма да ги съдят, но поне малко прозрачност...
18
1
 
15
 
! Отговори
до Туск преди 6 години
Да знаеш за друг път, че има БЕРЕТА 92А1, само 92А няма!
17
1
 
45
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
Положението е трагично! Всяка средностатистическа мутра си прави каквото си иска в тази територия! Попадал съм неведнъж в такива ситуации или подобни. Не съм им мълчал, но общо взето нещата се разминаваха с размяна на псувни. Но от известно време съм решил, каквото и да става, си трайкам. Ако такива ме нападнат и няма накъде удрям внезапно и с каквото мога, щанга, нож....замислям се и за пистолет...просто няма оправия! Боко, вкарай малко от малко ред бе, вашта кожа крадлива...пфууууу, не се трае
16
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България трябва да НЕ караш кола, за да не те пребият, да не пресичаш, за да не те смажат, да не се движиш с градски транспорт, за да не те пребият контрольори, макар че имаш билет. Не трябва да питаш нищо, не трябва да имаш пари, щото ще ти ги откраднат, не трябва да караш кола, щото и нея ще откраднат, трябва да може да не спиш, щото някой хора празнуват до зори,а полиция няма. Не трябва да съдиш, щото ще те осъдят. Не трябва и да умираш, щото се плаща вече такса и за това. НЕ трябва и да ви
15
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е вярно браво на момчето, но според нашето гей-законодателство това е просто дребно хулиганство, което се наказва с няколко дни престой в ареста и после си чист като планински извор. Далеч съм от мисълта, че такива неща се случват само в България, но е време за такива наглости да има по-строги наказания.
14
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не би бандата на Кремъл вече да е започнала войната срещу русофобите ?
13
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еми в тая варварска държава няма оправия с тея. Мен на морето ме почупиха от бой едни гардове на една дискотека в Слънчев Бряг, щото отидох да ги питам защо така бият едно момче, дето нямаше 50 кила с мокри ***. И то съвсем нормално ги заговорих, нито съм се правил н мъж нито нищо. Викам им момчета, защо така го биете момчето, ще го убиете и ме почнаха и мене. А отпреде една тълп с народ имаше и никой нищо, секи само гледа сеир. И така.
12
2
 
34
 
! Отговори
Сайга 12 преди 6 години
до 11 Да приятелю, казано е, че по-добре 3-*** да те съдят, отколкото 6 да те носят, че от затвор се излиза, а от гроб не, но на думи е лесно! Първо не всеки може да издържи в затвора, и второ ако си мислиш, че лесно се стреля срещу човек-грешиш!
11
2
 
52
 
! Отговори
GH преди 6 години
Положението е пълна джунгла. Утре ще започнат и да ви стрелят. Видите ли някой да слиза от колата с цел нещо да ви се прави на мъж, не слизайте в никакъв случай, нито недейте да чакате да дойде до вас и да пострадата. Ако е обикновен анцузлия, тогава максимална газ и изчезвате. Ако е от тия дето са били това момче - пак максимална газ и гледате да ги блъснете и пак изчезвате, иначе само ако изчезнете, ще тръгнат да ви гонят. Не се оставяйте, племе робско. Законът е писан за роба!
10
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори и да ходи в затворът след като ги застреля какво от това .Малко по малко едрите биячи ще легат в траповете (знаем там черни костюми ,тъмни очила,безброй кyрвуля леещи престорени сълзи ,шокирани родители) и лека-полека ще почнат да се самопочистват.
9
1
 
42
 
! Отговори
Сайга 12 преди 6 години
И какво като е въоръжен?Темата е много дълга е болезнена.Не се ли приемат промени в НК касаещи неизбежната отбрана и крайната необходимост,оръжието дори и използвано за самозащита ще те вкара в затвора.Някога беше прието,ще цитирам по памет,че ако нападението е в тъмната част на денонощието,ако нападателите са повече от 1,ако е в подвижен колесен,морски или железопътен състав,човек има право да се защити със законно притежавано ОО!После под европейски натиск КС го отмени!Така че файда йок!
8
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нормален ден в Тикволандия!
7
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Терминал 2!
6
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвате се като така наречените едри момчета набият някой *** или турчин, но като набият някой бьлгарин (мутрите)почвате да вдигате шум! За туй не се радвайте на едрите момчета, защото почват да се чустват безнаказаните и вас почват да ви тупалкат!
5
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поедната типично бг проява на азиатските 1300-годишни варвари