След засичане на пътя: "Едри момчета" пребиха мъж

Пострадалият се притекъл на помощ на друг шофьор - жена
15 ное 2017 12:37,
53
След засичане на пътя: "Едри момчета" пребиха мъж
Снимка: кадър Нова тв

Отново агресия на пътя. Млад мъж е бил нападнат и пребит от други двама, след като се притекъл на помощ на друг шофьор - жена.

Инцидентът се е случил снощи на ъгъла на бул. "Скобелев" и "Цар Асен" малко преди 20:00 часа.

Пострадалият разказва пред Нова тв, че луксозна кола засича автомобила пред него. Шофьорката натиска клаксона и от другото возило излизат две "едри момчета".

Потърпевшият решава да се намеси, за да спаси жената. Тя обаче бяга от мястото и агресивните мъже нападат него.

Пострадалият има травма на ръката, на челюстта и по-лека на ухото.

Разказва, че полицията е пристигнала много бързо, но е чакал линейка около 40 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
2
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
София е най-пропадналата столица на държава в ЕС!Мръсотия, мутри, мутреси, корумпирани политици, крадливи бизнесмени, само с един ИТ-сектор не става!
43
2
 
3
 
! Отговори
ШИШО БАКШИШО преди 6 години
Какво стана бре отворковци? Прочетохте ли днешната статия "Женска банда мутреси вилнее по улиците на София"? Май излязох прав а???? Заслужили са си боя и отворкото дето взима страна без да е видял какво се е случило и овцата дето е избягала от мястото на инцидента!!!
42
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и на мен скоро ми се случи, една мутра ме засече , набих спирачка и клаксон едновременно... оня ме настига на следващия светофар и ми се кара, че не можел да си чува телефона от моя клаксон..... май беше забранено да говориш по тел., докато караш, освен ако не си с hands-free, та хем ***, хем нагъл..
41
1
 
8
 
! Отговори
Жан Клод Ван Бам преди 6 години
Ако беше помогнал с горещо желязо щеше да е доста поучително!
40
2
 
8
 
! Отговори
До Туск преди 6 години
Брат, заинтересова ме. Кажи за колко го взе този taser и кой от двата е по-хубав? От Амазон гледам, че първият е към 500лв. Ако са двама нападателя как може да се обезвредеят? Нали има само 1 патрон в taser-а?
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До От Туск до 34зависи как го погледне съда. А при нашия винаги може да се прокрадне провокиращата мисъл, че след като не са те нападнали с тейзър, а ти си ползвал такъв, значи си искал да им навредиш чрез съзнателната употреба на техническо средство използващо ток с голям волтаж и т.н., и т.н., и следователно си превишил въпросните предели. Докато при вестника винаги можеш да се позовеш на силата на напечатаното слово и на последиците от срещата с него...
38
6
 
8
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 6 години
В нормална държава социалните служби веднага ще се активизират, за да установят дали има деца тази, която е избягала, но не се е обадила в полицията.Защото нейната постъпка е морално укорима и ако има деца, съществува голяма вероятност тя да им дава социопатно възпитание.
37
0
 
21
 
! Отговори
Покажете муцуните преди 6 години
на биячите и колата им.Ако пострадалият не е запомнил номера на колата на онази, на която се е опитал да помогне, тогава журналистите да направят свое разследване. В района има много камери и няма да е трудно да се установи коя е тази, която е избягала от мястото, но не си е направила труда да се обади на полицията и да каже, че е в опасност човекът, който се е опитал да й помогне.После покажете и нейната физиономия и се опитайте да вземете интервю от нея. Питайте я защо е постъпила така.
36
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да не превиша предела на отбрана, по всяко време трябва да нося: автоматично оръжие, пистолет, нож, бухалка, верига, тейзър и дори куче. И по преценка да ги използвам.Що за глупав закон? Или пък, ако някой влезе вкъщи немога да го гръмна защото не е го е извършил със взлом, а е предскочил оградата. Но има нож и пистолет. После България е най-бедната държава в демографска катастрофа. Ми напълно закономерно, дами и господа- всички бягат от тук.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На старата ми кола клаксона не работи, затова не съм ял бой!
34
5
 
2
 
! Отговори
ШИШО БАКШИШО преди 6 години
До 31И като му свирна, какво! Поне на бакшиша хубаво ли му беше, доволен ли остана!
33
1
 
5
 
! Отговори
От Туск до 34 преди 6 години
Не е за нищо. С гаечтия ключ има шанс да си превишиш правото на неизбежна самоотбрано. Колкото и тъпо да звучи, но това е закона. Докато с тейзъра нама такава опасност. В същото време ще получи урок да внимава повече.
32
1
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 6 години
До bluesky1 20 Щях да ти сложа плюс , но като прачетох последното ти изречение, разбрах що за стока си . И за това миняс.
31
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТускМа що си си давал парите за нищо?!! Всичкото става и с навит на руло вестник ... и гаечен ключ 56 в него
30
2
 
6
 
! Отговори
Иво преди 6 години
До ШИШО БАКШИШОКлаксона се използва за ибягване на ПТП. Тъй като автомобила е засякъл жената. Тя предопреждава използвайки клаксона. Друг е въпроса защо излизаш от колата си като видиш някакви мутри да се приближават до нея.
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
правилата в боя са прости:ако не можеш да ги набиеш, трябва да можеш да ги надбягаш.Мацката явно може второто, а нашият човек де е тръгнал. ;)
28
2
 
10
 
! Отговори
До Шишо преди 6 години
Е точно един бакшиш днеска на сточна гара реши от лява лента да свие на дясно през мен.Или казваш вместо да му свирна, да го догоня и да го пратя в пирогов?
27
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато не си сигурен в себе не се меси там където ще хапнеш дръвцето. На няколко пъти ми се е случвало да се намесвам в подобни ситуации но разликата е тази че си знам възможностите. Тренирал съм джудо 5 години висок съм 1.90 м. Тежа 90 кг. При това положение тези двамата едрите от колата щях да ги пратя в пирогов за минута. А този от категория комар къде е тръгнал да се мири с мутри? Незнаели че можеше и да го гръмнат? В държавата на мутрите да се правиш на мъж не е много здравословно!
26
5
 
6
 
! Отговори
ШИШО БАКШИШО преди 6 години
ДО АНОНИМНИК 28:Не приятелю! Не е нужно пътищата да се обръщат на сватбарска оргия!!! Клаксона не е играчка!
25
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ШИШО БАКШИШО, не издържа да ни покажеш про.стотията си, нали приятел?