Засичат и бягат! Женска банда мутреси по улиците на София?

Свидетели ги подозират за поне два инцидента. Полицията: Възможно е, но...
17 ное 2017 12:45,
62
Засичат и бягат! Женска банда мутреси по улиците на София?
Снимка: архив "Булфото"

Женска банда мутреси е засечена по улиците на София. Подозренията са, че тя стои зад поне два идентични инцидента в столицата, станали преди дни.

Единият е от Околовръстното шосе от понеделник. Там около 7 ч сутринта черна кола, която според свидетели е Мерцедес, засякла и избутала друга кола в отсечката между "Драгалевци" и "Симеоново". След това джигитите изчезнали.

Това довело до катастрофа, при която бяха ранени петима. За инцидента се разбра от пост на един от пострадалите във Facebook. С това Борис Спасов се надяваше да намери свидетели на инцидента, но така и не се появи никой с точно описание на жените.

Докато Спасов дирел виновните, едва няколко часа по-късно в София има нов подобен инцидент, пише "24 часа".

При него след засечка на пътя джип със "здрави момчета" тръгва да бие жена, шофьор отново Мерцедес. На помощ ѝ се притичва случаен очевидец, а тя бяга с мръсна газ от мястото на инцидента - бул. "Скобелев". Двамата здравеняци пребиват момчето, което чакало линейка над 40 минути.

Този път обаче полицията тръгва по дирите на джигитката. Тя пътувала със своя приятелка, а в колата ѝ били открити наркотици.

Според Спасов е възможно тя да е стояла и зад автомобила, който предизвикал мелето на Околовръстното в понеделник сутринта.

Още по темата

"Изглежда ми доста подобен случай на нашия", коментира мъжът.

Той разказа, че има много неясноти около катастрофата, в която е участвал. Има разнопосочни твърдения на свидетели за това дали регистрацията е софийска или не, няма и данни от камерите в района, защото те били насочени в друга посока.

Спасов обръща внимание, че колата, причинила инцидента на Околовръстното, е леко пострадала и ако се огледа Мерцедеса на заловените шофьорки, може да се открият следи от стар сблъсък по него.

От полицията коментираха, че е възможно да има връзка между двата инцидента. Засега обаче нямало такива доказателства, а само сходства в случаите.

Самият бияч, нападнал очевидеца на втория случай, който се притекъл на помощ на шофьорката, е задържан. Той ще бъде съден за нанасяне на лека телесна повреда. Хванатите с наркотици жени също са подведени под отговорност за дрогата.

4-ма от пострадалите в катастрофата, предизвикана от мутресите, са изписани от болница. Петият е с леки травми и ще бъде освободен от лечебното заведение в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
18
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Мутреси = Дивачки! :)) Екшън си е!
32
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
за такиви *** само разтрел без милост
31
10
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% е мутресата на някой герберунгел, те се считат за недосегаеми
30
2
 
25
 
! Отговори
Владислав преди 6 години
Да ме засичат, няма проблем, ще се оправя с жените някак, обаче да не викат само батките с джипа че 9 мм стои в колана.
29
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МорскиШопи?! Това са твоите събратя дошли от далиеко. В София шопи не останаха :D.
28
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Meне ме изнасили една такава, ама не съм се оплаквал в милицията.
27
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам Москвич с 2 мм ламарини. Консервирал съм го и стои в гаража. Ще го искарам някой ден да видя кой ще смее да ме засече! Ако ударя някой с домашният танк ще му накъдря 0.5 мм ламарина като къдрава зелка. Плюс дебелата ламарина роговете и под бронята има винкелно подсилване. Така че ако ударя някой ще ходи да си купува нов автомобил.
26
27
 
4
 
! Отговори
Морски преди 6 години
Да им е гадно на шопите
25
22
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Току що един водищ полицай каза , че за съжаление шефката на бандата е Нинова или г-жа Лъжа . Бог да пази България от българомразците на Позитано 20 .
24
2
 
17
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Викате, в парламента вече няма мутри, та подгонихме тия по пътищата?
23
22
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са някакви руски дропли. Само те се държат така нахално в България, защото се смятат за по висши същества от нас. Случаят ще бъде потулен след позвъняване от руското посолство.
22
15
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички мутри и мутреси са от БКП-БСП-ДС . Ако не вярвате проверете в регистрите на фирмите . Аз се притеснявам , защо голтаци в сайтовете обичат БСП . Явно т.н. проф. Христов , че 80 % са техните избиратели са верни .
21
1
 
34
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Аз ще си закупя камион ЗИЛ с газова уредба пък нека ме засича.......
20
0
 
26
 
! Отговори
ПсевдоДжентълмен преди 6 години
Очевидецът - респект за доброто му сърце и доблестта, ама да ги беше оставил скумриите да им теглят по един бой и по една кожена палка "здравите момчета" - нямаше да им навреди.
19
0
 
22
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
оскубвам й екстеншъните за секунди - доста противни и нечистоплътни същества са по принцип ... п р о с т и т у т к и т е са си направо елит в сравнение в тези
18
2
 
55
 
! Отговори
Vaseto преди 6 години
Тази го засича, в колата наркотици. Засечените пък са някви БАТКИ....Останаха ли нормални хора по улиците в България? Или май не....Шофьорите вече са агресивни татуирани батки, чичовци тип псевдо бизнесмени и дребни риби налитащи на бой и с голямо самочувствие, малки кифли с купени книжки или братята които карат а нямат дори книжка. Страшно е вече!
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо нов от 1990 година до ден днешен , никаква нова Новина е тва
16
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дивия Запад.30те год.на миналия век.Внимавайте с мутресие,опасно е .Ще вдигне телефона и за нула време ще дойдат мутрите на главната мутра и тежко ви.Свидетел съм на такъв случай.
15
1
 
20
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Аз пък ще изкарам стария си Мерцедес 123 , як като стена , та дано ме срещнат ! Да видим на кой ще се нахендрят!
14
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре че е фейсбук да осведомява родните медии, полицията спи.