Засичат и бягат! Женска банда мутреси по улиците на София?

Свидетели ги подозират за поне два инцидента. Полицията: Възможно е, но...
17 ное 2017 12:45,
62
Засичат и бягат! Женска банда мутреси по улиците на София?
Снимка: архив "Булфото"

Женска банда мутреси е засечена по улиците на София. Подозренията са, че тя стои зад поне два идентични инцидента в столицата, станали преди дни.

Единият е от Околовръстното шосе от понеделник. Там около 7 ч сутринта черна кола, която според свидетели е Мерцедес, засякла и избутала друга кола в отсечката между "Драгалевци" и "Симеоново". След това джигитите изчезнали.

Това довело до катастрофа, при която бяха ранени петима. За инцидента се разбра от пост на един от пострадалите във Facebook. С това Борис Спасов се надяваше да намери свидетели на инцидента, но така и не се появи никой с точно описание на жените.

Докато Спасов дирел виновните, едва няколко часа по-късно в София има нов подобен инцидент, пише "24 часа".

При него след засечка на пътя джип със "здрави момчета" тръгва да бие жена, шофьор отново Мерцедес. На помощ ѝ се притичва случаен очевидец, а тя бяга с мръсна газ от мястото на инцидента - бул. "Скобелев". Двамата здравеняци пребиват момчето, което чакало линейка над 40 минути.

Този път обаче полицията тръгва по дирите на джигитката. Тя пътувала със своя приятелка, а в колата ѝ били открити наркотици.

Според Спасов е възможно тя да е стояла и зад автомобила, който предизвикал мелето на Околовръстното в понеделник сутринта.

Още по темата

"Изглежда ми доста подобен случай на нашия", коментира мъжът.

Той разказа, че има много неясноти около катастрофата, в която е участвал. Има разнопосочни твърдения на свидетели за това дали регистрацията е софийска или не, няма и данни от камерите в района, защото те били насочени в друга посока.

Спасов обръща внимание, че колата, причинила инцидента на Околовръстното, е леко пострадала и ако се огледа Мерцедеса на заловените шофьорки, може да се открият следи от стар сблъсък по него.

От полицията коментираха, че е възможно да има връзка между двата инцидента. Засега обаче нямало такива доказателства, а само сходства в случаите.

Самият бияч, нападнал очевидеца на втория случай, който се притекъл на помощ на шофьорката, е задържан. Той ще бъде съден за нанасяне на лека телесна повреда. Хванатите с наркотици жени също са подведени под отговорност за дрогата.

4-ма от пострадалите в катастрофата, предизвикана от мутресите, са изписани от болница. Петият е с леки травми и ще бъде освободен от лечебното заведение в петък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да станеп колега на леките жени на околовръстното.
52
0
 
0
 
! Отговори
възмутени преди 1 година
Нямаме доверие на политици, полиция и съдебна власт. Това ли е държавата ни.
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този който премахва коментарите може да бъде блъснат и убит без да има осъдени.
50
0
 
0
 
! Отговори
Ствфан Ангелов преди 1 година
Мутреси започват да работят като полицайки за да помагат на престъпниците. Затова пагоните на полицайте не е редно да ги спасяват от затвор или да им намаляват присъдите. Защото зачестиха катастрофите с чадър на полицай над наркомани и пияници убийци по пътищата. По голяма вина от престъпниците имат корумпираните полицай. Защото зради тях всеки ден стават убийства по пътищата. Прокуратурата и съдебната власт трябва да се събудят.
49
0
 
0
 
! Отговори
Соня Вангелова преди 1 година
Мутресите трябва да бъдат осъкатявани, защото заради тях стават много убийства и катастрофи. Тези който работят като полицайки са в помощ на мутри и престъпници. Затова пагоните на полицайте не трябва да ги спасяват от затвор заради престъпления или да им намаляват присъдите.
48
0
 
2
 
! Отговори
НАИСТИНА преди 6 години
Вярно втрепещявашто.Никога не можеш да си сигурен какво точно се напъватда кажат тези сладури.Можеш само да гадаеш.Да не можеш да изразиш ясно мислите сичрез думи?Журналист?Журналисте, думите са твоят инструмент.Представи си механика, който ремонтира твоятакола не знае как да си служи с инструментите.Плашещо,а?
47
1
 
14
 
! Отговори
Втрещен преди 6 години
Сърдят се на проф. Иво Христов, но като чета статията мението му се потвърждава за 80% ***...А за това как е написана статията нямам думи :) "При него след засечка на пътя джип със "здрави момчета" тръгва да бие жена, шофьор отново Мерцедес. На помощ ѝ се притичва случаен очевидец, а тя бяга с мръснa газ от мястото на инцидента - бул. "Скобелев". Двамата здравеняци пребиват момчето, което чакало линейка над 40 минути."Това и в кандидатстудентските бисери го няма :) :)
46
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е та какво друго да има в България освен мутри и мутреси ... и роми, и пенсионери.
45
1
 
7
 
! Отговори
Дедо гопе, неуместно преди 6 години
Могадишу
44
0
 
14
 
! Отговори
дедо гопе преди 6 години
добре де, не може шефът на парламента да спазва правилата и да налага санкции и в същото време да му се казва че си бил изпуснал нервите и тук да искате някой простосмъртен да ги спазва...еми то така всеки с акт от полицията може да го обжалва с мотива че полицаят си е изпуснал нервите глобявайки го. Егати държавата!
43
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Една гаща плява да ядеш наш'то магаре." Пишете с по - кратки изречения, спазвайте глаголните времена. Никаква последователност на мисълта. Статията може би е писана от някой кататджия
42
1
 
40
 
! Отговори
Крава лимузина кара преди 6 години
Правило ли ви е впечатление, че подобни добичета обикновено държат волана само с едната си ръка, защото в другата е телефонът им? По физиономиите им личи, че са отдадени на разговора и почти не забелязват каква е ситуацията на пътя.Обикновено, такива жени правят завой без да дават мигач.Затова, когато нервите на някого не издържат и реши да ги напердаши, не се правете на рицари. Рицар можеш да бъдеш само спрямо дама. Истинският смисъл на понятието "дама" има морални измерения.
41
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем закономерно е след мутрите и застаряващите мутреси от 90-те да почнат да крадат... Като не могат да изкарват пари вече с половия си орган, намират начини... Сигурно доста похвати са научили през 90-те от батковците...
40
17
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Не 42! Най-нагли са от БСП, Нинова и Йончева бият по наглост!
39
0
 
28
 
! Отговори
123 преди 6 години
Значи:1. На Цариградското имах подобен случай с две кифли, явно майка и дъщеря едната със седмица бмв, а другата с мини. И ляво дясно, клаксони... С жената си умряхме от смях... И кифлите се правят на мутри.2. Тая явно е била някаква друсалка, но случаят е същият. 3. Днес един бакшиш ми удари задната броня на служебната на светофар: "Мислех че тръгваш."Нормално е последното, щото София е претъпкана. Ама първите две....
38
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако направиш едно изследване за средно IQ на нацията съм сигурен, че ще намерим отговора на въпроса, защо има толкова много неандерталци по пътищата.Боя е знак на малко умствен потенциал, комплекси, избиващи в изкуствено напомпани мускули и несигурност в човека. Голяма част от тези 'мутри' нямат 20 лева в джоба, но карат бавареца на шефа и раздават шамари. Всеки си намира майстора!!!
37
16
 
12
 
! Отговори
До 41 и 42 преди 6 години
Вие се побъркахте бе .Утре ще е студено-явно че от Герб са го уредили.За катастрофата край Микре пак те са виновни .Пийте си хапчетата бе момчета,че с това ваше,, творчество"будите само смях.Явно сте дечурлига и пишете за някой лев,ама то трябва да се ползва и акъл.Ав случая липсва.
36
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно са от ГЕРБ-жени - те са такива нахални и с чувство за безнаказаност.Като Вожда си.
35
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фенки на Мутро-премиерчето ?
34
2
 
27
 
! Отговори
Фалос мек преди 6 години
Браво! България - една наистина спокойна и просперираща държава, с добър и работолюбив народ! Браво отново!