Майката на Йоан Матев: Синът ми е невинен и разочарован!

Няма неоспорими доказателства срещу него, смята защитата му
20 ное 2017 11:30,
80
Майката на Йоан Матев: Синът ми е невинен и разочарован!
Снимка: кадър Нова тв

"Синът ми е невинен и вече е много разочарован от правосъдната ни система", каза пред Нова тв Сребрина Гаджева – майката на Йоан Матев, който е обвинен в убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина.

Още по темата
Адвокатът на Матев - Стоянка Маркова, пък подчерта, че няма никакви категорични доказателства за това, че именно клиентът й е отнел живота на 15-годишното момче.

"По ножа, с който е извършено престъплението, няма следи от Йоан. Телефонният номер, който е засечен от клетката на мобилен оператор в района на престъплението, не е на клиента ми. В онзи момент той не е носел никакъв телефон", категорична е защитничката.

Дори съучениците на Йоан не казвали категорично, че именно той е човекът от разпространените от полицията видеозаписи от минутите след убийството.

"На местопрестъплението са открити следи от кръв на две жени или момичета – по салфетка и тоалетна хартия, които били хвърлени до пейката, на която издъхна Георги", каза още Маркова.

Майката на Матев каза още, че показанията на по-малкия й син Марсел, който каза, че брат му му е споделил подробности за убийството, не са взети "съвсем коректно".

"След разпита Марсел беше изключително травмиран", каза Гаджева.

Тя отрече Йоан да е променил начина си на живот и външния си вид в месеците след престъплението, както твърди прокуратурата.

"Той постоянно тренира фитнес, а не смятам, че това да пораснеш в тийнейджърските си години, е престъпление", категорична е майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Авера преди 6 години
Адвокатката казва че клиента и бил без телефон. Всъщност той е бил на местопрестъплението само че объркал вместо телефона си носел джобно ножче.Искал е да покаже снимки на някакви момичета на приятеля си и след като нанесъл прободни рани, чак тогава е разбрал че вместо телефона си носи ножчето. А защо си крие лицето постоянно щом е чист?
73
0
 
2
 
! Отговори
Вики преди 6 години
А ако Йоан не е убиецът кой е тогава?6192Подобни деяния не трябва да остават безнаказани.Дори апелирам за възможно най - тежкото наказание.Какво са свършили следователите и съдебна медицина щом не могат да установят присъствалите на убийството лица или се прикриват.
72
2
 
2
 
! Отговори
Майка преди 6 години
Не знам виновен или невинен,нали за това е приказката "невинен до доказване на противното".Защо обаче съдите майката,една майка (истинска) винаги би защитила детето си,а иначе тя си знае какво й е на душата. А ако го е прикривала дали нямаше да го изпратят в чужбина до сега?! И в крайна сметка никой не знае какви ще станат децата му,всеки се надява на нещо добро,надали има майка която ражда и си вика ето сега ще стане убиец,така ще го възпитам
71
1
 
17
 
! Отговори
radoslav преди 6 години
Да я затворят заедно с него
70
1
 
7
 
! Отговори
Майката на Георги преди 6 години
какво каза???
69
3
 
16
 
! Отговори
крап преди 6 години
Никоя майка няма да каже че детето и е виновно, за това трябва съвест да имаш и да можеш да се поставиш на мястото на другата майка, която е загубила дете. Виновен е и канарчето ми го знае даже. Дано поне не обвинява другото си дете, че е предал брат си, защото е постъпил правилно
68
1
 
2
 
! Отговори
? преди 6 години
e dobre, sled kato brat mu moje da e bil edva li ne pritisnat da kaje tova koeto e kazal, to kak moje da se obqsni che gi e zavel do mqstoto kudeto e bil nojut(ako ne me burka pametta imenno malkiqt brat posochva mqstoto kudeto e orujieto na ubiistwoto)?
67
0
 
5
 
! Отговори
Киро преди 6 години
На Стефчо сатиниста майка му аптекарката няма ли и тя да каже нещо ?
66
3
 
15
 
! Отговори
наскоро преди 6 години
Наскоро една директорка загуби син... може би защото криеше убиецът Матев и забрани на учители и ученици да говорят по случая....по същия криминален инцидент....Бог не забравя!
65
6
 
2
 
! Отговори
.................. преди 6 години
ТИА МИНУСИ КОЙ ГИ ДАВА БЕ ДА Е,,,,,,,МАМММММ
64
2
 
30
 
! Отговори
Gogo преди 6 години
Другият син са го инструктирали и ще се откаже от показанията за брат си... Доказателства колкото щеш:Откъде е знаел къде е ножа, мобилните клетки са засекли номера му близо до мястото на убийството, рязка промяна в начина на живот, учениците му го разпознават. Но така е нагло го защитават
63
3
 
28
 
! Отговори
РБК37 преди 6 години
Ето това съвремената софиянка ,нагла и самоувера ,а в същото време нищо не прествява . А колко е заплатила на Нова Тв ДА Я ВКЛЮЧАТ в ефир ?Всичко се купува ,всичко се продава в майка България ,ако някой има съмнение то погледне а доказателство мисис 2017.
62
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убихте истината! Как се живее в лъжа и кървави престъпления?Как ще живее това семейство с убиец син, другият предател, предал собствената си кръв!Тази майка определено е по-добре да не е жива! Пълен провал!Господ бави, но не забравя. Съдбата на мръ.сни.ците е ясна. Какво се случи със синът на прикривателката и внукът й?
61
0
 
22
 
! Отговори
С преди 6 години
Няма такова безочие. Не народ, а *** е казал авторът...После защо хора емигрирали от тук...
60
2
 
45
 
! Отговори
Един от 80-те % преди 6 години
Такова дебелоочие не бях виждал- да гледаш сина си на снимката и да лъжеш:-Не е моят син. Отврат!
59
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дугият и син не мисли така.
58
3
 
51
 
! Отговори
Годо преди 6 години
Нагла кратуна! Синът и убил момче, тя лае!
57
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жено, погледни се в огледалото и виж какъв *** те гледа оттам.
56
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** наглите, другият й син също е знаел. ТОЙ Е КАЗАЛ на ченгетата къде е ножа и всичко. Мръсни наглеци, как може да се изтъпаниш пред медиите и да кажеш, че синът ти е невинен при положение, че знаеш, че е убил умишлено нечий друг син
55
2
 
55
 
! Отговори
Аз преди 6 години
На мамин Йоанчо му личи що за *** и наркоман е само от един поглед...невинният не скланя глава и не е с качулка, отивайки към съда и посрещайки журналята...невинният ходи с гордо вдигната глава!Милият разочарован той...я колко по-добре е някой докато си стои на пейка в парка да мине и да го убие...ей така...за спорта..., а не сега да се мъчат мама, тате и родата да го вадят от затвора.Госпожо, (наричаща себе си майка) спите ли спокойно като вижадате какво нещо сте възпитали и отгледали?