София осъмна с нов новеничък булевард. Кметски е! "Фандъков"!

Инициативата за преименуването е на признателни столичани
20 ное 2017 17:45,
88
София осъмна с нов новеничък булевард. Кметски е! "Фандъков"!
Снимка: Facebook

Признателните граждани на София решиха в знак на благодарност към столичния кмет да преименуват централния бул. "Дондуков" на бул. "Фандъков".

Столичани мотивират решението си с качествено изпълнената работа по обекта, предаден в рекордните 138 дни, вместо предвидените по договор 70. Те допълват, че кметът храбро е защитавал и интересите на Общината, като на фирмата-изпълнител са платени над 7 млн. лв. за един колометър и не е наложена нито една глоба.

Още по темата

"Видимо за всички е, че духът на Стара София е изцяло запазен – неравни тротоари покрити с шахти и евтини павенца, бетонови замазки правени сякаш от деца, трамвайно трасе с технология от миналия век, пропаднали павета и зейнали фуги пълни с пясък – все добре известни на всички елементи на градската среда", коментират инициаторите на промяната.

От "Спаси София" пък използват момента да честитят на г-жа Йорданка Фандъкова този пореден неоспорим успех и публикуват дословно текста на новата информационна табела:

"Йорданка Асенова Фандъкова (Самоков, 1962- ) е учител и кмет на София. Управлението ѝ е белязано от непрестанната борба за запазване на правото на Столичната община да строи некачествено. В периода 2016 – 2017 г., под нейно ръководство, Общината участва активно в процеса на раздаване на фалшиви обещания пред софиянци за това колко качествено ще бъде ремонтиран бул. "Дондуков". Активната дейност на Фандъкова служи за пример на цяло едно поколение административни калинки да търсят оправдание за провалите си във всеки друг, но не и в собствената си некомпетентност. Сред знаковите изказвания на Фандъкова са обещания за поставяне на трамвайни ограничители, островни спирки, качествен ремонт и запазване на автентичния дух на София по булеварда. В аналите на българската история тя остава и с твърдението: "Без компромиси с качеството на ремонтите в София".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
30
 
11
 
! Отговори
Инициативата преди 6 години
Инициативата е на младежката организация на БСП - синовете и внуците на Политбюро. Сега БСП е в еуфория и във въздигнато чувство за власт . Вече имат човек за кмет на София. Ще свалят правителството и ще вземат властта . Ще ни поведат към Светлото Бъдеще. Както по времето на Тройната Ламя. Да живеят всички Бекапета/Бесепета по земните кълбета.
59
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Град Макрон и село Меркелово и магистрала ЕРДОГАН държава Гюбекстан
58
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значение има какви са тези от"Спаси София"? Значение би трябвало да има какво е качеството на ремонта на бул.Дондуков. Преди 2-3 дни минах от там и твърдя, че качеството на ремонта, меко казано не е добро. Относно тротоарите например, било е излишно да се "ремонтират" след като състоянието им е като това преди ремонта
57
5
 
29
 
! Отговори
Додо преди 6 години
До До49Най много се открадна при Фандъкова, разбйиш.
56
7
 
15
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
Гергинчо от "спаси "София носеше знамето на npaйда тази година в София
55
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 6 години
До 55Ама ТИ наистина ли ???ТИ си явно от тези - с лоботомията!
54
6
 
10
 
! Отговори
До 123 преди 6 години
Ти........ наистина ли?Ако е така значи Иво Христов е напълно прав.Наистина малоумщина!!!Майко мила ,и такива като теб щвъкат по земята????
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прав излезна професора за 80-те % де.би.лче.тае те и затова го погнаха де.-биче.тата
52
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
София, като Стара Загора. Ремонти и все некачествени, важното е да се усвоят едни милиони. Герб , обещава.
51
21
 
3
 
! Отговори
До49 преди 6 години
Никой нищо.Най много се направи при Фандъкова,ама децата от къде да знаят.Те едно си знаят,,Тиквата,Гроб,Цв.цв.Боко" и т.н.Акъл не се използва ,изреченията са едни и същи независимо дали е за прогнозата за времето или за земетресение-за всичко са виновни горните. А , и от време на време ИВ.Костов/от по дъртите активисти/ И се опияняват от самите себе си.Жалки и невежи.Увредено интернет поколение.
50
12
 
10
 
! Отговори
123 преди 6 години
Ах, колко са смешни ГЕРБ ! Леле, леле - приживе УЛИЦА й кръстили!Не е истина! Супер малоумщина!
49
37
 
9
 
! Отговори
Софиянец преди 6 години
Лица под 30 години просто няма ка да имат мнение.Лица присламчили се от прованса също.Какво ще спасявате на София бе неспасяемиСОФИЯНЦИ сме доволни от Фандъкова След Панев и Междуречки,Каракачанов и Янчулев можем да направим сравнение.А малките и ,,мигрантите"от цяла България просто нека си лаят.И ако не ви харесва -прибирайте се!!!
48
30
 
3
 
! Отговори
от провинцията преди 6 години
След години е много вероятно да има такава улица или паметник. Сега е още рано все пак, но жената наистина има заслуги към София.
47
18
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
Имате ли спомен от другите кметове да е направено нещо запомнящо се /след 1990/?
46
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия xoмосeкшyъли от Спаси София съвсем ниско паднаха, да правят такива тролски колажи. Жалко, добре почнаха, обаче то не става така, от прости модератори във форума skysrapercity директно на топло местенце в общината. Ще ги запомним като злобни малки човечета, време им е да ги изключвате от ефира уважаеми журналисти
45
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И "Цар освободител" трябва да се преименува защото такъв Цар няма и не може да има.Цар означава "Владетел", а не "Освободител". Такова словосъчетание може да го роди само един васал.
44
15
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
А-а, те комунистите и на ангелите Божии намират кусури... пък те какви "цветя" са за мирисане...
43
7
 
8
 
! Отговори
Стар преди 6 години
Интересно ми е колко софиянци/не соф.жители /има в тази ,,Спаси София.Второ-защо всичко ново се чупи,рисува,краде,троши,мачкат се градинки и велоалеи,унищожават се пейки и детски площадки,спирки,кофи за ***,спрели на НЕВЪЗМОЖНИ места автомобили,навсякъде хвърлени опаковкии, фасове,бутилки.Огледайте си махалата и тогава коментирайте Ако ще уелският принц да дойде за кмет всички ние ще го провалим.А критиците -пубери са начело на ,,разрушенията ,заедно със ,,шведите".Да се плюе е лесно но..????
42
2
 
22
 
! Отговори
С две леви ръце преди 6 години
Допусната е малка грешка. Технологията на релсовия път е от по-миналия (19) век.
41
1
 
16
 
! Отговори
Хихихи преди 6 години
А на бай тошу кога едно булевардче че кръстите бе?