София осъмна с нов новеничък булевард. Кметски е! "Фандъков"!

Инициативата за преименуването е на признателни столичани
20 ное 2017 17:45,
88
София осъмна с нов новеничък булевард. Кметски е! "Фандъков"!
Снимка: Facebook

Признателните граждани на София решиха в знак на благодарност към столичния кмет да преименуват централния бул. "Дондуков" на бул. "Фандъков".

Столичани мотивират решението си с качествено изпълнената работа по обекта, предаден в рекордните 138 дни, вместо предвидените по договор 70. Те допълват, че кметът храбро е защитавал и интересите на Общината, като на фирмата-изпълнител са платени над 7 млн. лв. за един колометър и не е наложена нито една глоба.

Още по темата

"Видимо за всички е, че духът на Стара София е изцяло запазен – неравни тротоари покрити с шахти и евтини павенца, бетонови замазки правени сякаш от деца, трамвайно трасе с технология от миналия век, пропаднали павета и зейнали фуги пълни с пясък – все добре известни на всички елементи на градската среда", коментират инициаторите на промяната.

От "Спаси София" пък използват момента да честитят на г-жа Йорданка Фандъкова този пореден неоспорим успех и публикуват дословно текста на новата информационна табела:

"Йорданка Асенова Фандъкова (Самоков, 1962- ) е учител и кмет на София. Управлението ѝ е белязано от непрестанната борба за запазване на правото на Столичната община да строи некачествено. В периода 2016 – 2017 г., под нейно ръководство, Общината участва активно в процеса на раздаване на фалшиви обещания пред софиянци за това колко качествено ще бъде ремонтиран бул. "Дондуков". Активната дейност на Фандъкова служи за пример на цяло едно поколение административни калинки да търсят оправдание за провалите си във всеки друг, но не и в собствената си некомпетентност. Сред знаковите изказвания на Фандъкова са обещания за поставяне на трамвайни ограничители, островни спирки, качествен ремонт и запазване на автентичния дух на София по булеварда. В аналите на българската история тя остава и с твърдението: "Без компромиси с качеството на ремонтите в София".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36: "Княз Александър Дондуков е направил много повече за Родината ни..."...Дондуков е просто един назначен Губернатор на окупираната от руската империя Задунайская територия и по този начин е изпълнил дълга си към Русия, а не към Родината ни !
39
5
 
17
 
! Отговори
До 36 преди 6 години
Толкова простотии на едно място,невероятно.... Да не забравяме,че другарката от Самоков е от партията на другаря от Правец,както и всички други политици от 9 септември насам.
38
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе по важното е че си делнаха милионите с техната фирчмичка а това че не са направили нищо си е отделен въпрос. Вместо да правят табели да бяха се вдигнали 100 000 човека и да бяха отишли на московска да бяха ги изкарали от там оня зъбавият и фандупкова и да бяха ги обесили публично на Бул. Дондуков. Само така ще разберат селянжърите че майтап с хората неможе да си правят и да им ограбват данъците. Но това ще се случи през следващото хилядолетие когато хората разберат че бай Тошо е умрел!
37
12
 
7
 
! Отговори
13 преди 6 години
DESET MANDATA- ZA NEIA CHTE GLASUVAM!!BOUCI SKAPANI!!!
36
23
 
12
 
! Отговори
Врабче БГ преди 6 години
Княз Александър Дондуков е направил много повече за Родината ни България,отколкото който и да е български политик,включително и Фандъкова. Само Тодор Живков се е оказал най-свестният ни управител след 1954г. Да се преименува ул.Дондуков с Фандъков,означава гнусни шопски ценности,от неблагодарни и себелюбиви,русофобски българи шопи. Дано да не стане това,защото не е хубаво.Против съм да се преименува ул.Дондуков на Фандъков.
35
10
 
11
 
! Отговори
нали! преди 6 години
Работниците в България винаги са били с две леви ръце. Какво тогава се чудите, че строят калпаво?
34
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За момент си помислих, че е сериозно и се зачудих къде ли съм прибрал бормашината, за да си направя автолоботомия с една дупка за вентилация. Ами да - такава е волята на народа! От днес ще бъде бул. Фандъков! И ще ни вълнува като Бойкоградско море, което преминава покрай Борисовата га дина покрай Висшата школа за безработни до Народното заеание!
33
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е и какво от това ? - НИЩО !!! и като си поплювкате и попръжате в нета и нещо променихте ? - изляхте си гнева в-ху клавиатурата и ви мина .
32
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бул. Фандъков - дано остане от сега нататък с новото име, защото заслугите на Фандъкова са много по-големи от тези на Дондуков !
31
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30Резултат е от 10 годишния автогеноцид наложен от гербаджийте. Те ше носят историческата вина.
30
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите се провалиха като нация. Ситуацията е такава, че оттук нататък е късно да се формира национално съзнание... Българите са просто сбирщина хора без колективен национален интерес, което може би е в резултат от 500-годишното османско робство, но и това не е сигурно.
29
5
 
32
 
! Отговори
Гурбетчия преди 6 години
Жалка картинка българска.Била направила това,направила онова.Ами нали това й е работата.Смешковци.
28
43
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Калпаво строите вие бачкаторите, не Фандъкова! Защо се сърдите на нея, след като вие сте си оставили ръцете по улиците на София.
27
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ-Крадци: направо без пари е излязъл ремонта, стига сте мрънкали. Можеше и изобщо да го няма булеварда. Дупка, да гледате , какво става от другия край на Земята.
26
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Магистралата на Лилянка ли ще я кръстите или на ТИКВАТА ? Болни мозъци у.оди
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дииз хоуз ейн лойъл
24
25
 
25
 
! Отговори
Спаси София пeдаli преди 6 години
Спаси София - тролска организация на кръга около бившия кмет Мафиански. Състои се от 3 члена, всичките абсолютни специалисти по всичко, говорителя им избутал колеж за билбиотекари се представя за "Спасил метрото"
23
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
има ли фандък,фандъкова е там ,хахаха,майтап бе уилии
22
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе, значи оградата на границата е много евтина, в сравнение с бул.Дондуков, само 1 милион на километър.
21
4
 
66
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
Яко крадене парите на данъкоплатците 7млн.лв на километър,а представям си от магистралите колко краде това мафиот.ско правителство...