Кирка извади от строя камерата на КАТ при Казичене

От СДВР обясниха, че скоро ще я възстановят
23 ное 2017 16:00,
36
Кирка извади от строя камерата на КАТ при Казичене
Снимка: "Дарик"

Неизвестен заби кирка в новата камера на "Пътна полиция" на Околовръстния път край Казичене.

Сигналът за инцидента е подаден тази сутрин. До този момент няма задържан за престъплението, съобщи "Дарик"

От СДВР обясниха, че устройството не е повредено сериозно.

Камерата ще бъде ремонтирана и върната на място скоро.

Устройството беше поставено на Околовръстния път, близо до Казичене преди по-малко от месец.

Една от основните причини за избора на мястото беше големият брой катастрофи в района.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
2
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
До До 3 НезнаещХубаво е преди да даваш мнение то да е подкрепено с опит а не със задълбочени изследвания в носа си.От позицията на човек с опит мога да кажа, че всичко изброено по-долу за масовия българин е нещо нормалано, а щом не виждаш проблем да влизаш в насрещното платно без да имаш видимост или въпреки, че виждаш, че срещу теб има някой то това е проблем въпреки, че се мислиш за велик и не го осъзнаваш.
31
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
управниците ни са к.ожодери и затова се радвам на неуспехите на мвр
30
1
 
1
 
! Отговори
убиват децата преди 6 години
НАгли престъпници на власт в София крадат милиарди от народ а.Увреждат чрез камери милиони БЪлгари дневно.Всички деца са трайно нелечимо увредени от терористични и педофилски камери инсталирани от педофили в Училища и детски градини със съдействието на терористи от МВР>/вижте за турско говорящи терористи в МОН и МВР подава охранат ана децата растревожена
29
2
 
0
 
! Отговори
КАМЕРИ ЗАБРАНЕНИ преди 6 години
КАМерите на пътя с а тежко терористично смъртоносно оръжие и са забранени от ОСНОВНИЯ ЗАКОН вкл чл32,чл28 и чл 29 от КОнституцията.НАгли престъпници на власт харчат хиляди милиони ограбени от народа са жестоки терористични съоръжения забранени от ЗАКОНА>МВР Е длъжно д а демонтира камерите и да арестува престъпниците нарушили Основния закон
28
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най накрая да има и положителни новини.кирки има действайте.
27
1
 
3
 
! Отговори
ВЪПРОС към ДАНС преди 6 години
Защо не се прехвърли Ресурса от МВР за Издирването на Крадците на Банкомата към Вандалите на Камерата . Вече стана един месец откакто 300 полицаи , дронове и Хеликоптери въртят на Витоша и файда няма .
26
3
 
1
 
! Отговори
Лесно може да преди 6 години
ГИ открият; сигурно има записано КОЙ се приближава; една- две нощи ако стоят дежурни полицаи,скрити на мястото, "киркаджиите' ще обиколят да видят- какво става...
25
3
 
8
 
! Отговори
Георгиева преди 6 години
Когато започнат да монтират камерите на високо по стълботете както в другите държави тогава няма и да ги разбиват. Това с камерите поставени по такъв начин е само харчене на пари на данакоплатците.
24
2
 
2
 
! Отговори
До Константинов преди 6 години
Може би, ако глобяваме такива като теб, ще имаме пари за лечение на всички ...
23
5
 
14
 
! Отговори
Иво Христов преди 6 години
От 100% ***, 20% ще забият кирка в камера за контрол на скоростта, 80% ще одобрят. Държава за чудо и приказ!
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще я сложите да я умам този път я
21
2
 
18
 
! Отговори
ВЪПРОС към КАТ преди 6 години
Та нали това е КАМЕРА и Кирката се е движила с около 150км/ч към нея ?Защо не е снимала Престъпника ?
20
3
 
4
 
! Отговори
До 18 Пешо Бавния преди 6 години
Много добре се знае какви са ограниченията в София и къде ограниченията не са 50 км/час. По Ботевградско шосе - 50 км/час. По Владимир Вазов също е 50 км/час. Над 50 км/час в София е разрешено по Цариградско шосе, бул. Брюксел и по бул. България. Мисля, че нямаше четвърти булевард. Всичко останало е до 50 км/час. Околовръстното - до 90 км/час или по-малко, когато е в чертите на София. Тъжното е, че безопасната скорост по Околовръстното е много над разрешената и затова има повече катастрофи.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма нужда от подлез, минава се под надлеза спокойно, но местните искат да пресичат отгоре.
18
6
 
25
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Адерим машала!Една кирка трябва и за Драгалевския Крадец.
17
4
 
31
 
! Отговори
Пешо Бавния преди 6 години
Те добре че са поставили табелка с ограничение 90, че преди там не се знаеше какво е ограничението. Същия проблем го има и на Ботевградско шосе. Там също не е ясно какво е ограничението на скоростта - 50-ли е 80 ли е. Път като слънце караш с 50. *** страшни. На околовръстен път по целия свят няма пешеходни пътеки и спащи полицаи. В Солун на околовръстното никъде няма пешеходци да си цъкат. Ние сме идиотска държава. Това е
16
7
 
13
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Пълно е с некадърни шофьори, любители и аматьори! Сега заради тези самоyбийци, ще ни снимат и от космоса даже...да не дава господ !!
15
1
 
10
 
! Отговори
До 15 преди 6 години
Бъркап. 40 и 50 км/час е в платното посока Младост след като си минал тази пешеходна пътека, а в другата посока 50 км/час е в началото на моста над ж.п.линията, доста преди пешеходната пътека, където също има ограничение, а реално трябва да се направи светофар с бутон за пешеходците - натискат, светва зелено, пресичат. Разбира се подлез или пасарелка е по-добро решение, но даже и да ги направят 50 км/час ще си остане, за да ни глобяват.
14
4
 
30
 
! Отговори
до ??? преди 6 години
Ниските разрешени скорости и безумния светофар са при надлеза, заради пешеходците, защото не могат да ги накарат да пресичат отдолу или да им направят пасарелка. Чудя се как на южата дъга не са сложили светофари и полегнали полицаи.Вместо да отпушат движнието, те го задръстват.
13
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди десетина години на бул. Вл Вазов малко след герена имаше едно дърво, зад което непрекъснато се криеха милиционери и изкачаха пред колите с палка за да ги глобяват за превишена скорост. С голяма изненада една сутрин видях, че някой през ноща беше отрязал дървото!Хвала такива юнаци!