Трафикът в София – интензивен, но пътищата са почистени

Не тръгвайте, ако колата ви не е подготвена за зимни условия
28 ное 2017 10:23,
21
Трафикът в София – интензивен, но пътищата са почистени
Снимка: Булфото

Трафикът в София е интензивен и има задръствания, но пътищата са почистени. Toва каза началникът на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски във връзка с условията по пътищата след натрупаната снежна покривка.

Той обясни, че въпреки че улиците са чисти, шофьорите карат по-внимателно и бавно и заради това се образуват колони и уточни, че няма сериозни инциденти с пострадали хора, предава "Фокус".

"Ако автомобилите не са подготвени за зимни условия, по-добре е шофьорите да не тръгват на път. Или ако водачите не са пътували досега при зимни условия, да внимават, защото на пътя дебнат изненади. И гумите на автомобила са от изключителна важност", предупреди още ком. Рановски.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: трафикСофиясняг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи да ги бяхте снимали, като беше киша навсякъде.Или да бяхте цитирали сутрешния бисер на общината "градският транспорт се движи по график, но със закъснение"!!!!!!
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До преди да падне снега и да застудее почти всички автомобили си бяха пред блока. От два дни гледам че нито една кола не е паркирана всички са в движение. Понеже комплекса не е вързан с метрото а градският транспорт е тука има тука нема хората се качиха на колите и стана шок и ужас. Така ще е през цялата зима щото убавото Данче селската даскалица прави метро само там дето има интереси. В тази пренаселена София без транспорт си изгубен в джунглата.
15
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е само до почивстването, а до откровеното недомислие на общината в презастрояването на София.Има райони, които са свръзхазстроени. По цариградско между 5 и 7ч. едва се предвиждаш.Сега ще построят и още няколко небостъргача до Метро. Е, Фандъкова, само с едно Цариградско ли мислиш да осигуриш придвижване на тези хора?Безумия, облечени в герберски Пи Ар.
14
2
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
А ти защо не ходиш пеша, вместо заради теб да поддържат този силно замърсяващ градски транспорт в София? Мързи те да преместиш дебелия си зaдник ли?
13
5
 
1
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
То няма какво да се чисти. По улиците на София, сняг почти няма и без да се чисти. Сняг може да има само в селата присъединени към София, които са на по-високо, като Драгалевци, Симеоново, Бояна и т.н. с други думи в селата след Околовръстното на София. За мен е чиста загуба на пари да се чисти снега в София. Ами ако наистина падне сняг, какъвто помним от преди годинн - примерно половин или един метър сняг. Тогава пари за почистване ще има ли?
12
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Заради всеки шоферски ***, който е излязъл с личния си автомобил днес, страдат всички. Градският транспорт щеше да е значително по-бърз и удобен, ако нямаше толкова мръсни тиквеняци по шосетата. В момента дори и линейките не могат да преминават през центъра, така че всичките шофери сте не просто нехранимайковци, а убийци. Срам и позор.
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно не искам да съм лош пророк, но от 1-ви януари и "по-весело" ще стане пък не дай си боже да валне и малко снежец.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Интензивен" ще рече "пълзящ двойно по-бавно от обичайното", предполагам. Благодарение на изнежените льольовци, на които не им е никакъв проблем да си чешат топките по два часа в едната посока, стига да са си в количката. Ако можеха да я ***, сигурно щяха да го правят по три пъти на ден.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И през лятото и през зимата в София е задръстване. Всеки се прави на баровец и кара за щяло и нещяло. Разберете един милион коли в София няма как да си поберат . Този град е строен от комунисти -неграмотни. Навремето в Люлин беше поляна , а сега няма широки улици , защото така го направиха на бай Тошо архитектите . Защо например няма паркинги и удобни улици като всичко се е правило на празно място .
8
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А тротоарите Данче, тротоарите ??? Как ще ме накарате да слеза от колата като всичко е адска *** не можеш и 5 метра да минеш без да влезнеш в дупка, да настъпиш плочка, която да те напръска и да се окаляш... Данче бягай си на село скъпа, там ти е мястото...
7
2
 
4
 
! Отговори
Хмм преди 6 години
до 6,Младост 3 - Токуда 20-25 мин през студентски. Всеки ден е толкова
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се как ли се оправят е там по на север дето има истинска зима и то по няколко месеца, ако ни споходи такъв снЕг явно трябва да пущаме кепенците.
5
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сутринта от Младост-1 до Пирогов - 85 минути.
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвам се, че зимата не ни изненада и тази година. Не се и съмнявам, че имам отговорни и добри хора, които са готови съвестно да си вършат работата, стига да им се остави шанс.
3
6
 
3
 
! Отговори
До 3-Анонимен преди 6 години
Още един ,,скапан" от 80те процента.Браво,,,умен си"!
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво само ни занимавате с тоя скапан град ? Няма ли за какво друго онтересно да пишете ?
1
7
 
8
 
! Отговори
Хмм преди 6 години
В интерес на истината днес основните и не чак толкова оснивни пътища в цяла София са почистени поне от там от където аз минах. А иначе към колегите с колегите с кофти гуми - моля ви не предприемайте пътувания защото все пак е хлъзгаво навън.