В студа и снега и баба Дора намери подслон, в кризисния център

Възрастната столичанка беше изгонена от квартирата си
28 ное 2017 10:15,
30

В Кризисния център за бездомни хора вече е настанена и 85-годишната баба Дора, която трогна хиляди в социалните мрежи с историята си.

Възрастната жена беше изгонена от квартирата си и прекара няколко дни на улицата с цялата си покъщнина, събрана в кашони. Собственичка на дом за възрастни хора предложи да приеме жената безвъзмездно, но баба Дора отказа.

Още по темата

Пред Bulgaria ON AIR жената благодари на хората, които са прибрали вещите й и най-вече книгите, които тя притежава.

"Много съм им благодарна, защото след това заваля този сняг", призна жената.

Благодарение на доброволци вещите ѝ вече се съхраняват в хотел, а жената прекара нощта на топло.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
19
 
! Отговори
Галина преди 6 години
84 годишна да пази селска къща? Ти нормален ли си?
6
21
 
6
 
! Отговори
Министър преди 6 години
Тази жена защо няма собствено жилище ,защо е на квартира ,има ли синове ,внуци ....като не може да живее в София ,то да отиде на село ,там къщи бол и безплатни ,само да пази от набезите ......... и ще е добре .А тези 10 с +на 1 коментар ,що не я вземат при себе си .
5
3
 
21
 
! Отговори
+ преди 6 години
5 (Петицата) Само ходиш от статия на статията и лееш омраза и негативизъм към Радев и Русия ,не те ли страх ,че тази омраза .... ти се връща . Знам ,че си на 20 ст на пост ,но по леко на завойте ........... .)
4
33
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е реалността, част от програмата на Радев - студ, нищета, мизерия, глад, безпътица, стра, несигурност, инфлация, разпад на морала и ценностите, тотална побърквация, апокалипсис, държавата е в колапс, гърчи се в агония! На ви харманлуийски самальотчик, на ви промяна по комунистически, гарантирано от БСП и госпожа Лъжа!
3
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,,Квартирата" е гараж,тя цял живот ли е живяла в него?От София ли е и къде е живяла като е била примерно на 60години?Имала син,той къде е?
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо е изгонена от квартирата си? И какво значи ,,квартира"? Тя под наем ли е или това е собственно жилище?Има нещо гнило в цялата работа.Това което са направили е ужасно но има някяква причина...???
1
1
 
21
 
! Отговори
ами преди 6 години
Не е от ***.....