Спорът за София: Москва ли вади павета по "Дондуков", ГЕРБ ли лъжат?

Управляващи и опозиция продължават със словесните сблъсъци
29 ное 2017 15:15,
91

Кой вади нощем павета от прясно ремонтирания булевард "Дондуков"? Спорът за София сблъска ГЕРБ и БСП, протестиращи шестваха под прозорците на Фандъкова, а управляващи и опозиция не спират да се критикуват едни други.

Вчера депутатът от ГЕРБ Тома Биков каза, че случаят с бул. "Дондуков" е протест на БСП. По неговите думи "червените" искат Фандъкова да подаде оставка като част от "предкапмания на кампанията на БСП през 2019 г.". Саботаж или политическа акция е изравянето на паветата на бул. "Дондуков"?

Още по темата

"Не съм очаквал нещо друго от г-н Биков. Очаквах дори да кажат, че ваденето на паветата е организирано от Москва. От камерите по ремонта на "Дондуков" се вижда човек, който вади паветата с ръка. Това е показателно за състоянието на настилката. БСП не е вадила павета, ние сме сериозна партия. По никакъв начин не сме яхвали никакъв протест", заяви общинският съветник от БСП Иван Таков пред Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" социалистът категорично подчерта, че партията подкрепя протеста на гражданите срещу некачествените ремонти, но по никакъв начин не е искала оставката на Фандъкова.

Според него слуховете за "червен бунт" се разпространяват от управляващите, тъй като цялата столица е недомислено разкопана и блокирана от разнообразни ремонти.

По темата взе участие и депутатът от ГЕРБ Зафир Зарков. Той посочи, че не може да потвърди изказването на Биков, но напомни, че БСП е извършвала далеч по-страшни неща през годините.

"Важно е да се каже, че Столичната община има тотално различна визия от последните години за реконструиране на булевардите. Именно ремонтът на "Дондуков" все още не е приет и одобрен от общината. Тъй че не може да се говори за "ремонт на ремонта". Няма непрекъснати ремонти, а има много ремонти", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дай им на БСП да вадят павета и да палят кранове за 2 млн. лв.
38
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не бяха извадили няколко павета Дондуков си е перфектен, нали. Сега ще опищят света как опозицията е виновна за всичко - тоя цирк вече сме го гледали.
37
3
 
11
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Управляващите си ги вадят както и те запалиха крана , няма друго обяснение не може цялото МВР да ти е в ръцете и някой да вади павета от дондуков и дан е го хванеш , просто няма как да стане ,всичките са за съд и затвор
36
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия циркаджии ми омръзнаха вече. Всички виждаме на какво прилича Дондуков, стига с тези простотии. Само се харчат едни пари, а нищо не се прави като хората. Не може цял живовт да се оправдават с БСП.
35
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тома Волов пак се изходи по въпроса.
34
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На бул."Възкресение" в Красна поляна паветата хлопат и изскачат от местата си без никой да ги пипа! Миналата година ги редиха, това лято ги пренареждаха, стана още по-зле, има вече места съвсем без павета, само на пясък!
33
1
 
6
 
! Отговори
Стар набор преди 6 години
По-възрастните знаят за Жоро Павето от 60-те години на миналия век.
32
0
 
10
 
! Отговори
Стар набор преди 6 години
Аз пък мисля че....Жоро Павето ги вади !
31
3
 
20
 
! Отговори
ЧЕ МАФИЯНСКИ преди 6 години
и ББ са си дупе и ***. Какво общо има НИНОВА с паветата на ФАНДЪШКА
30
2
 
23
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Аз снощи минавах по Дондуков и видях трима руснаци да къртят паветата. Говориха си на руски - по това познах, че са руснаци - изпратени лично от Путин!
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Проблемът на посткомунистическа България е, че много прилича на посткомунистическа Русия. И в Русия се краде при направата на пътища и след няколко месеца вече трябва ремонт.Проблемите ни са сходни, защото и в двете държави няма реална декомунизация и управляват реално комунисти.
28
6
 
5
 
! Отговори
Спаси София педali преди 6 години
Има видео на което се вижда ясно че паветата ги вади Гергин Борисов говорител да псевдоорганизацията Спаси София, свързана и финансирана от общински съветници на бившия кмет Мафиански. Прокуратурата защо спи?
27
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червен крак на е стъпвал на Московка от падането на БКП, но ако другарката Фъндъкова не спре с крадето, може и този абсурд да стане.
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце с нова инициатива срещу руските хакери:Спаси столицата, засади едно паве на улицата!По тоя начин, ще се наложат евро-атлантическите ценности и демокрацията ще възтаржествува!
25
3
 
14
 
! Отговори
ПУТИН преди 6 години
Аз бях. Ела бе БОЙКО, Ела да ме арестуваш...Стига си ходил само в АНКАРА на инструктаж
24
5
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Абсолютно съм убеден , че това вадене на павета е организирано от самите гербаджии !! По най - глупавия начин - ще тръгне някой си да вади павета пред камерите , и колко ще извади ....! Изключително т-ъпа постановка !!
23
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шеломов плаща на едни дрогари да драскат глупости в нета, защо да не плаща и за подривна дейност?
22
3
 
6
 
! Отговори
Знайко преди 6 години
1.Когато се строи един обект има институции, които следят за качеството-например стр.надзор ако установи нещо той задължава стр. да го поправи-така ,че това не е ремонт на ремонтите2.Накрая се подписва пр.16 за приемане на обекта-в него са записани гаранц.условия-примерно ако е 5г. и в този период са възникнали нередности по стр. то строителят е задължен да си ги оправи за негова сметка.Ако не го оправи в инвеститора има 10% примерно задържани пари и с тези пари се възстановяват нередностите .
21
3
 
20
 
! Отговори
ЖАЛКИ И СМЕШНИ преди 6 години
са ТИКВЕНИЦИТЕ в напъните да се оправдаят за лошите ремонти и откраднатаите пари
20
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лично Путин ги вади, идва през нощта, с едната ръка вади павета, с другата цъка Yotaphone и хаква изборите в Мозамбик и Дуранкулак, Един Преател го е видял.