Спорът за София: Москва ли вади павета по "Дондуков", ГЕРБ ли лъжат?

Управляващи и опозиция продължават със словесните сблъсъци
29 ное 2017 15:15,
91

Кой вади нощем павета от прясно ремонтирания булевард "Дондуков"? Спорът за София сблъска ГЕРБ и БСП, протестиращи шестваха под прозорците на Фандъкова, а управляващи и опозиция не спират да се критикуват едни други.

Вчера депутатът от ГЕРБ Тома Биков каза, че случаят с бул. "Дондуков" е протест на БСП. По неговите думи "червените" искат Фандъкова да подаде оставка като част от "предкапмания на кампанията на БСП през 2019 г.". Саботаж или политическа акция е изравянето на паветата на бул. "Дондуков"?

Още по темата

"Не съм очаквал нещо друго от г-н Биков. Очаквах дори да кажат, че ваденето на паветата е организирано от Москва. От камерите по ремонта на "Дондуков" се вижда човек, който вади паветата с ръка. Това е показателно за състоянието на настилката. БСП не е вадила павета, ние сме сериозна партия. По никакъв начин не сме яхвали никакъв протест", заяви общинският съветник от БСП Иван Таков пред Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" социалистът категорично подчерта, че партията подкрепя протеста на гражданите срещу некачествените ремонти, но по никакъв начин не е искала оставката на Фандъкова.

Според него слуховете за "червен бунт" се разпространяват от управляващите, тъй като цялата столица е недомислено разкопана и блокирана от разнообразни ремонти.

По темата взе участие и депутатът от ГЕРБ Зафир Зарков. Той посочи, че не може да потвърди изказването на Биков, но напомни, че БСП е извършвала далеч по-страшни неща през годините.

"Важно е да се каже, че Столичната община има тотално различна визия от последните години за реконструиране на булевардите. Именно ремонтът на "Дондуков" все още не е приет и одобрен от общината. Тъй че не може да се говори за "ремонт на ремонта". Няма непрекъснати ремонти, а има много ремонти", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
1
 
2
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Няма непрекъснати ремонти, а има много ремонти" - КАК ДА НЯМА БЕ ? ЛИЧНО ВИДЯХ КАК НА НОВИЯ И ПРЯСНО РЕМОНТИРАН АМФИТЕАТЪР ДО МОЛА НА СТАМБОЛИЙСКИ, МУ СЕ ОТЛЕПЯТ ПЛОЧКИТЕ; В ПАРКА НА СЪЩИЯ ТОЯ АМФИТЕАТЪР НОВОТО ОСВЕТЛЕНИЕ ПО СТЪЛБОВЕТЕ Е КАТО БЛИЦ В ДИСКОТЕКА, ПО ТАБЛАТА НАОКОЛО ОЩЕ СТОЯТ ТРАНСПОРТНИТЕ КУКИ И ТОВА ЯСНО ПОКАЗВА ПРИЕМАТЕЛНАТА КОМИСИЯ ЩО ЗА СТОКА Е....
78
2
 
4
 
! Отговори
extremist преди 6 години
РЕМОНТ НА ГЕРБ=УРАГАНА "КАТРИНА" (БЕЗ ДУ*ХАНЕТО НА ВЯТЪРА, ЧЕ СЕ ВДИГА МНОГО ШУМ И НЯМА КАК ДА СЕ КРАДЕ)
77
0
 
2
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Кой вади нощем павета от прясно ремонтирания булевард "Дондуков" - КОГАТО "ДОНДУКОВ" НЕ БЕШЕ "РЕМОНТИРАН" , НИКОЙ НЕ МУ ВАДЕШЕ ПАВЕТАТА. ЩО ЛИ ??????????
76
4
 
5
 
! Отговори
Ани преди 6 години
Възможно е указанията да не идват пряко от Москва. Всъщност Москва задава тона на нетърпимост. В тази какофония се включват и други комунисти със значителен опит в българското общество.Например бивши гръцки имигранти от 1970 те които са отраснали в България и знаят езика като роден.Включват се и Българи с турско самосъзнание които имат антагонистични наклонности. Все комунисти от гръцката или турската комунистическа партия в България.Тона обаче се задава от Москва.
75
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами, че кой друг бе? Корни е изтрещяла нацяло! Плещи и крещи глупости само и само да настане хаос и разруха.... ....до априлския пленум през май...
74
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е работа на Жоро Павето.За по младите-това е престъпник от соц.времето избивал жени вечер в тъмнотос увито в кърпа паве.Но мисля че не е между живите.Тогава нямаше 20-30г.затвор.Или разтрел или в урановите мини бачкчане- и до една години си пътник
73
1
 
6
 
! Отговори
Младен преди 6 години
Жалки сме, наистина много жалки
72
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
браво
71
5
 
0
 
! Отговори
д-р Менгеле преди 6 години
До АнонименБраво младеж, ти си талантлив последовател на нашия Фюрер.
70
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалки комунисти -социалисти...винаги срещу собствената си страна България....,винаги срещу прогреса...,и винаги с Русия ,която така или иначе не ги брои за живи...смешни ***
69
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Помните ли ? Без съд ЦВЪЧКО нарече лекарите ПРЕСТЪПНИЦИ !Те го осъдиха ! Всички го съдиха и осъдиха , а вие и ние плащаме ! Сега е ред на Собственика на ГЕРБ !Дали на някой гербераст не му достигна някое паве към откраднатите !
68
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да се разбере истината , треба ръката на комуниста да бъде поставена на менгемето и когато запо4неш да затягаш ,ще слушаш само откровенни неща . А така пред микрофона са майстори на манипулациите .
67
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Навремето другарите от БКП\БСП взривяваха църкви с жени и деца, та няколко павета няма да извадят. Шумкарска му работа.
66
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
63Прав си. Те създадоха и Бойко. Генерал Бриго Апарухов неведнъж е заявявал, че Баце и ГЕРБ са били проект на клуб Монтерей.
65
0
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Брях, измъкнаха на Дондуков зъбите!
64
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 63Не знам кой е по прав - онзи който 'нарече Българите 80%' или този които ги нарече 'не стават и за *** за зеле'? Първия допусна все пак едни 20% за ОК, другия - не (та мисля че включваше и себе си в кюпа неставащите). Ти май си от групата на втория.
63
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
... сериозна партия. Всъщност един истински комунист трябва да иде и да ги измете тези червените- те всъщност съсипаха комнизма и се подиграха с хората. Те създадоха ВИС и СИК, фалираха няколко пъти държавата, зернената криза, кредитните милионери, КТБ, заменките по горите за декар в София. Те създадоха Пеевски. За мен това са непочтени хора, които открито нарекоха българите - 80 процента ***. Ако 80% гласувалu за тях може и да се прави.
62
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе теа руснаци кво са се загрижили толкова за България бе я сека жаба да си знае гьола
61
8
 
4
 
! Отговори
рускиня до 59 преди 6 години
Имаш гаранция от Господа,че твоя баба няма да умре от инфаркт? Имаш гаранция ,че ти ще си безсмъртен? То бива идиотизми....
60
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така мина и конгреса на ГЕРБ,под мотото:Ние слагаме павета те ги вадят!