Пореден сблъсък в дъжда: Камион затисна джип в София

Пострадали няма, но има сериозни материални щети
Обновена: 1 дек 2017 12:46 | 1 дек 2017 12:15,
49

Снимка: Булфото

Нова катастрофа в дъжда в София, този път между камион и джип.

Сблъсъкът е станал на бул. "Черни връх", вероятно заради отнето предимство. Камионът е затиснал джипа "Range rover" в оградата на платното към центъра.

Още по темата

Джипът е със сериозни материални щети, но за щастие няма данни за пострадали.

На място има екипи на полицията, които изясняват ситуацията.

Това е поредната катастрофа в София днес. Рано сутринта жесток сблъсък рани тежко 33-годишен шофьор.

Той се блъснал в мантинелата на булевард "Яворов" в района на Телевизионната кула.

Шофьорът е в болница в тежко състояние и с опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
изобщо не изглежда като за новина, на кого ли е джипа?...
40
2
 
7
 
! Отговори
коректен преди 6 години
Питам ги хейтърите-многознайковци, ако джипа бе с пуснати фарове, каква щеше да бъде вероятността да бъде затиснат. Не пренебрегвам въпроса, кога водача на камиона е пуснал мигача. Не пренебрегвам и манталитета на водачите на луксозни автомобили, предприемащи венезапни и опасни маневри. Да, джипа е с предимство. Но дали е дал шанс на камиона да му го усигури.
39
3
 
23
 
! Отговори
Изпреварване преди 6 години
Дъжипът се опитал да изпревари от дясно и е продължил да изпреварва , като си е мислил , че шофьорът на самосвала би трябвало да спре . След като жипът е бил в мъртвата зона на видимост не е бил забелязан. От сега нататък жипът ще изпреварва от ляво по-бавните автомобили.
38
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е*ати завистливите и злобни *** сте всички! Видите някоя по-скъпа кола и се почва - нека му е, мутра, тарикат, така ти се пада.. сигурен съм, че в тая ситуация тоя с камиона не е видял джипа и го е засякъл. Случва се често. Дано и на вас да ви се случи. Бедни душици с още по-бедни джобове.
37
4
 
31
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тоя с джипа е бил така: "Аз съм шефче и са ще го ръцна от тука."А камионът:"Тоя п'а отде се взе, дали са ще трябва да го стържа от гумите."
36
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КАТО ГЛЕДАМ КАРТИНКААТА КАМИОНЪТ Е ПРИТИСНАЛ ДЖИПА, А НЕ ГО Е ЗАТИСНАЛ.ИМА ИЗВЕСТНА РАЗЛИКА, НАЛИ?
35
2
 
14
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
До инструкторЗакон за движение по пътищатачл.35. ал.1 Завиването надясно се извършава от най-дясната пътна лента по посока на движението....ал.2 Когато радиусът на завиване на пътното превозното средство е по-голям от радиуса на завоя, завиването може да започне и от друга част на платното за движение, НО водачът на завиващото ППС е ДЛЪЖЕН да ПРОПУСНЕ пътните превозни средства, преминаващи от дясната му страна. Капиш?
34
5
 
8
 
! Отговори
инструктор преди 6 години
до @35 абе ясно и ти си за проверочен,,,,,,мого станахте с купените книжки,,,,,
33
4
 
14
 
! Отговори
dsdasda преди 6 години
До инструкторИнструкторе...ако си инструктор, от теб нищо не става. Прочети дефиницията на изпреварване и ЗДВП. това, че подминаваш някого от дясно, в града, няма нищо общо с изпреварването и е абсолютно позволено.
32
3
 
8
 
! Отговори
читател преди 6 години
Добре че не беше Трабант, че някой пенсионер щеше да отиде курбан.
31
15
 
14
 
! Отговори
инструктор преди 6 години
ами отдясно не се изпреварва бее..........аиде сега шофьора на джип на проверочен даа си опресни уменията и знанията.....
30
2
 
32
 
! Отговори
Законът на джунглата преди 6 години
По-големият винаги има право.
29
7
 
59
 
! Отговори
Църен жип преди 6 години
Сега сериозно. Профи съм с над милион километри. Колегата най-вероятно се е изнесъл в дясно за да направи завоя. Мутрьо с жипа бърза и решава да се мушне, но колегата е 450 коня минимум и не е бавен. В този завой почти няма видимост на дясно огледало и нищо чудно колегата да е е видял нисколетящия мутрьо. Ако го беше видял, щеше да спре, защото ние бакчаме и не искаме проблеми и загуба на време.
28
5
 
12
 
! Отговори
Очевидец преди 6 години
Това е джипа на Иван Костов!
27
3
 
46
 
! Отговори
Църен жип преди 6 години
Черен жип кара където иска! Черен жип не прави път на никого. Буууум, опа.... чекай, абе това било самосвал.
26
12
 
15
 
! Отговори
Румен преди 6 години
ГЕРБ са виновни!И кметицата им!Ууу,Ууу!Оставка!Оставка!
25
5
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Според Закона за движение по пътищата, виновен е шофьорът на камиона. Друг е въпросът, че от шофьорска колегиалност, трябва да се даде възможност на по-едрогабаритните МПС, като автобуси и камиони, да направят завой, използвайки не само своята лента.
24
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такъв джип може да струва и 2 и 200. Например петнайсетгодишни такива джипове ги предлагат за между 9000 и 13000 лева в мобиле бг, а двайсетгодишните ги предлагат на цена между 5000 и 7000 лева. За 80-те процента това е скъп джип.
23
4
 
24
 
! Отговори
Тодор Колев преди 6 години
"Камион ме блъснааа, трактора ме газииии, багер ме товарииии в една лека кола... Карай шофиореее, карай по-нагорееее, щото след баира почва панаира...."
22
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четвърто поколение съм в София вече несмея да си изкарам колата по улиците. Живея на Бул. Дондуков който вече се разпада там където са паветата. Такъв ремонт му направиха че си оставиха ръцете. Но по важното е че си делнаха милиончетата. По улиците на София е пълен шок и ужас. От 35 години карам В софия по голям трафик не съм виждал и в Гервания където живях 10 години. Но в германия всички булеварди и улици са изчислени за голям трафик и високи скорости. Никъде в градовет няма задръстване!