София е блокирана от дъжд и задръствания

СДВР: На всички възлови кръстовища има затруднения в трафика
1 дек 2017 18:35, Анисия Иванова
24
София е блокирана от дъжд и задръствания
Архив: Булфото

София е блокирана от дъжд и задръствания, обясни за "Фокус" началникът на отдел „Пътна полиция“ към Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) комисар Тенчо Тенев във връзка проливния дъжд, който вали в столицата.

По думите му всички хора са тръгнали с автомобилите си заради дъжда и в момента навсякъде в столицата са се образували големи задръствания

Той поясни, че на всички възлови кръстовища в столицата има затруднения в трафика. Комисар Тенев посъветва водачите да карат бавно и внимателно и да спазват необходимата дистанция.

"И аз в момента съм в задръстване. На много от автомобилите стъклата им са замъглени и водачите не могат да видят нищо нито отпред, нито отзад. Да карат много бавно и внимателно и да се съобразяват с пътната обстановка. В момента вали интензивен дъжд, който може би ще продължи през цялата нощ. Нека да управляват много внимателно автомобилите си и да спазват дистанция“, призова той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
bzzzzz преди 6 години
Е , не е чак толкова зле
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как "задръствания" бре?Нали има "КРИЗА"?Нали ЕС се "РАЗПАДАЛ"?Нали така дуднат дежурните хибридни стършинки ден и нощ?Бухахахаххахахахахаххаха
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяям прааз