Тече, всичко тече... върху трениращите на Националния ни стадион

Валежите наводниха за пореден път залите на спортното съоръжение
7

Снимка: Иван К. Колев

Топящ се сняг и дъжд наводняват пак залите на най-голямото спортно съоръжение у нас - Националния стадион "Васил Левски".

Проблемът не е от вчера, но се изостря особено при обилни валежи като тези, за които институциите дори ни предупреждават в момента.

"Навън сняг и дъжд, вътре - теч... Така се тренира в сектор Б на Националния стадион. "Тече... всичко тече...", пише в социалната мрежа Facebook Иван К. Колев, който е публикувал и красноречиви снимки от последните два дни за влагата, мухъла и водата, които на практика са завладели сградата.

Той апелира и за споделяне на поста си с надеждата "дано се потърси решение от институциите". По думите му "морето над тавана" се изтича с дни, а тепърва предстоят валежи.

Залите на стадиона се ползват под наем от различни клубове за най-разнообразни тренировки и на практика в тях ежедневно има спортуващи хора - от рано сутринта до късно вечерта.

Деца и възрастни са принудени да прескачат локви, кофи, парцали, за да се отдадат на любимия спорт. Сериозен проблем е и това, че влагата и мухълът съсипват съоръженията в залите, разказаха трениращи пред Dnes.bg.

Стадионът е обект на "Национална спортна база" ЕАД - 100% държавно еднолично акционерно дружество с държавно имущество. То се управлява от Министерството на младежта и спорта и поддържа спортни обекти и съоръжения с национално значение, които са публична държавна или общинска собственост.

Dnes.bg потърси дружеството за коментар - знае ли се за този проблем и какво е предприето. От там ни обещаха отговор, за който ще ви информираме, но по-важно е нещо да се промени, преди водата окончателно да превземе залите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Течеееееееееееееееееее всичко течеее !
5
0
 
4
 
! Отговори
Тече отвсякъде преди 6 години
Пълно безхаберие, но не само там. Сега ще се види с пълна сила колко здраво е останало...
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
....еми така ще е....трябваше да го санират ....... :)))))))
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това изобщо не ни интереува!
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А крадльовците от ГРОБ колко милиони откраднаха от ''ремонта'' му само преди няколко месеца.
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакат се обилни валежи, МВР взима превантивни меркиТова е новина от вчера.