Моли – едно тъжно куче в метрото на София! Е, вече не

Драматичната история на четирикракия хубавец трогна стотици
6 дек 2017 18:37,
77
Моли – едно тъжно куче в метрото на София! Е, вече не
Снимка: Facebook

Едно куче чака тъжно на станция в метрото на София вчера сутринта. Кадър отдалече и снимка, публикувана в една от най-активните групи във Facebook - "Люлин".

И кратко обяснение: "Сутринта на метростанция "Сливница" този красавец стоеше и си чакаше стопанина. Не знам дали е бил изгубен или изоставен - дано да не е второто. Беше много тъжен, наобиколиха го хора, а той не реагираше изобщо по никакъв начин. Звънях и на "Четири лапи", на номера им от сайта, но оператор казва, че офисът се бил преместил или нещо такова. Вечерта го нямаше на това място, нямам представа какво е станало с него и дали си е вкъщи вече".

Така започна тази драматична история.

Моли – едно тъжно куче в метрото на София! Е, вече не

Следва реакцията на десетки потребители на социалната мрежа, които разпространиха трогателния кадър, а още толкова се включиха с коментари и свидетелства. От тях стана ясно, че тъжното куче е видяно и другаде.

"Преди два часа беше на "Сливница" и някакъв човек го хранеше, но със сигурност изглеждаше нещастен", пише в един от коментарите.

В други пък стопани, изгубили кучетата си, търсят подробности, за да разберат дали не е техният любимец. Така накрая се появяват и истинските стопани. Те се свързват с членове на групата и разказват, че това е Моли. Кученцето им изчезнало на 4 декември и молят за местонахождението му.

По-късно се включва и самата стопанка: "Здравейте, вече мога да се включа. Кучето е наше. Казва се Моли. Моля, ако някой я види, да я хване", пише тя и уточнява, че Моли изчезнала докато я разхождала.

Малко по-късно идва и ново съобщение от нея, слагащо хепиенд-а на историята. Моли вече е вкъщи и спи щастлива. Радостното съобщение е придружено и от нова снимка на кучето – доволно спяща.

"Благодаря ви много на всички, че ми помогнахте да я намеря. Вече си е вкъщи. Преди няколко месеца я прибрах от улицата. Беше съвсем малка, но вече я бяха кастрирали в "Екоравновесие" и я бяха пуснали обратно с конците и йода, още с млечни зъби. Щеше да е жалко да не се върне", обяснява историята на Моли стопанката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Стига, беПрав си,ловджия. Аз пък наблюдавам масово млади момичета-с по 1-2 кучета около самите тях. Кучета гледат,но не и човешко дете-бебе. За тях бебетата представляват нещо грозно и гнусно,а кучетата нещо възвишено. Гнусен и грозен избор.
21
33
 
8
 
! Отговори
Стига, бе преди 6 години
Откога тия песове станаха по-важни от хората??? Аз едно време като ставах ловец, съм занел у ловното 50 чифта крака на *** и 10 чифта кучешки уши, а сега да ги дундуркате така тия песове, що не гледате деца бе, България от 9 милиона стана 5, заради сбърканяци като вас, вместо дете ще гледа куче, тапачка!
20
17
 
15
 
! Отговори
24 сантиметровия преди 6 години
Кучеатат нямат място в град/апартаменти. Това е мъчение за тях. Природата не ги е създала да бъдат гушкани в меко креватче и да бъдат разхождани по график. Освен това много от стопаните им не почистват след тях.
19
41
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната велика драма - просълзих се. Някаква куха лейка си изгубила още по-кухото псе и това вече е национален проблем!? Ненормално-инфантилна простотия, по-страшна и от всички реалити бози взети заедно, деградация в действие. И сега тази "стопанка" да се намери и да й набият яки глоби, че си разхожда песа без повод и намордник, без да го е чипирала и без да му е платила данъка!
18
42
 
11
 
! Отговори
бай манго преди 6 години
Нямаше ли някой да го резне това кученце да го избави ит страданията и да се зарадва с нови ръкавички
17
20
 
6
 
! Отговори
Дзъ преди 6 години
Социалните мрежи са пълни с обяви за избягали, загубени, изчезнали кучета. Не съм им фен, но не разбирам защо четирикраките духват при първа възможност ... в общи линии без значение каква порода са - са си не особено интелигентни животни...слади, но т ъ п и
16
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 13Пожелавам ти да умреш сам-самичък,забравен и изоставен СПРАВЕДЛИВО от твоите близки,ближни,приятели...НЕ заслужаваш никакво човешко отношение,НЕ заслужаваш се наричаш човек и да живееш сред нормалното човешко общество. ЗАСЛУЖАВАШ единствено да си живееш и умреш като скот сред кучетата.
15
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9Ще ти кажа една история на една велика световна "личност"-мизантропец,човеконенавистник и кучелюбец-когато беше на смъртен одър,хулеше и псуваше медицинските сестри,които се грижеха за него и го хранеха( това не правеше неговото любимо куче);същитя продължи да се държи отвратително към тези жени. По едно време този *** изгони с гнусното си поведение лекарките,при него остана единствено любимото му куче. Но преди да склопи очи и да умре в страшни мъки,видя,че и кучето му го изостави.
14
12
 
12
 
! Отговори
Fakti преди 6 години
Нека сега стопаните на Моли да бъдат глобени за това, че са го разхождали без каишка. Има нарушение на Наредба на Столична Община.
13
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 9Ти показа току що ,че мразиш човека и хората,а си фен кучкар. дано,когато ти останеш на улицата,изоставен от твоите ближни(защото ги ненавиждаш),дано да чакаш милост от кучетата,а не от хората. Мисля,че не заслужаваш никаква човешка грижа,любов и внимание,защото ти НЕ я заслужаваш. Ти НЕ си за човешкото общество,защото си човеконенавистник кучелюбец.
12
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Де да можеха кучкарите да имаха такава загриженост,отдаденост и сърце към хората. Но за жалост или не,кучкарите ги е грижа само за кучетата. Кучкарите показват своята омраза към всичко друго,с изключение към своите кучета. Кучкарите са мизантропи-човеконенавистници.
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ШушанаОткъде, според теб, е имала тези пари 28-годишната лисана, с тогавашния неин нищожен трудов стаж?Имаш ли изобщо някаква представа какво означаваха 70 000 $ в България през 1998 г.?Знаеш ли на колко долара се равняваше средната българска заплата през 1996-1998 г.?И колко трудов стаж беше натрупала Нинова до 1998 г.? Една или две години? Или по-малко?
10
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи звъниш на " четери лапи " и ... о, греда!?Познато.
9
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5 Това може да го каже един човек, който не знае какво е любов и състрадание и е пълен с фалш и претенции. Съжалявам такива хора. Те завиждат дори на животните за любовта на хората към тях.
8
12
 
9
 
! Отговори
Шушана преди 6 години
На Нинова да й ядете шушоните, жената още 1998-*** е имала 70.000$ кеш да си напазарува Техноимпекс, вие кво сте имали, стотинки за банички, голтаци
7
29
 
7
 
! Отговори
bez_ime преди 6 години
отново фалшива новина. пред очите ми семейство виетнамци от общежитията в 1-ви на Люлин го прибраха, защото на пазара нямало *** да замезят за празника.
6
11
 
8
 
! Отговори
Рома преди 6 години
Поздрав от Наско Ментата за Корни Ментата, ой Ниновааа
5
33
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите към хора не са състрадателни, но за кучета, особено ранени или умрели им се къса душата!
4
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снощи минах покрай вааас, лампата ти светешеее, лампичката светеше, Нинова, а теб те нямашеее
3
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Падне ли вечертаааа, с було от синкав здраач, пеят щурците, грее луна, а Нинова е самааа...