Моли – едно тъжно куче в метрото на София! Е, вече не

Драматичната история на четирикракия хубавец трогна стотици
6 дек 2017 18:37,
77
Моли – едно тъжно куче в метрото на София! Е, вече не
Снимка: Facebook

Едно куче чака тъжно на станция в метрото на София вчера сутринта. Кадър отдалече и снимка, публикувана в една от най-активните групи във Facebook - "Люлин".

И кратко обяснение: "Сутринта на метростанция "Сливница" този красавец стоеше и си чакаше стопанина. Не знам дали е бил изгубен или изоставен - дано да не е второто. Беше много тъжен, наобиколиха го хора, а той не реагираше изобщо по никакъв начин. Звънях и на "Четири лапи", на номера им от сайта, но оператор казва, че офисът се бил преместил или нещо такова. Вечерта го нямаше на това място, нямам представа какво е станало с него и дали си е вкъщи вече".

Така започна тази драматична история.

Моли – едно тъжно куче в метрото на София! Е, вече не

Следва реакцията на десетки потребители на социалната мрежа, които разпространиха трогателния кадър, а още толкова се включиха с коментари и свидетелства. От тях стана ясно, че тъжното куче е видяно и другаде.

"Преди два часа беше на "Сливница" и някакъв човек го хранеше, но със сигурност изглеждаше нещастен", пише в един от коментарите.

В други пък стопани, изгубили кучетата си, търсят подробности, за да разберат дали не е техният любимец. Така накрая се появяват и истинските стопани. Те се свързват с членове на групата и разказват, че това е Моли. Кученцето им изчезнало на 4 декември и молят за местонахождението му.

По-късно се включва и самата стопанка: "Здравейте, вече мога да се включа. Кучето е наше. Казва се Моли. Моля, ако някой я види, да я хване", пише тя и уточнява, че Моли изчезнала докато я разхождала.

Малко по-късно идва и ново съобщение от нея, слагащо хепиенд-а на историята. Моли вече е вкъщи и спи щастлива. Радостното съобщение е придружено и от нова снимка на кучето – доволно спяща.

"Благодаря ви много на всички, че ми помогнахте да я намеря. Вече си е вкъщи. Преди няколко месеца я прибрах от улицата. Беше съвсем малка, но вече я бяха кастрирали в "Екоравновесие" и я бяха пуснали обратно с конците и йода, още с млечни зъби. Щеше да е жалко да не се върне", обяснява историята на Моли стопанката й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 123Вие с какво помогнахте? Има множество доброволци и органзиации, които помагат и работят с хора в нужда, доколкото е възможно. Вие заинтересохте ли се? Потърсихте ли? Солидарна кухня например. Някои хора са болни и дори да им помогнеш на следващия ден пак са там, голи и неадекватни. Можем ли ние като граждани да помогнем? В много случи не. Институциите ни са под всякаква критика. И все пак много хора се оптиват.Какво лошо има да помагаме и на животните и един на друг?
61
0
 
2
 
! Отговори
Трак преди 6 години
Истината е една-любовта към живота е пътя към щастието.Парите не носят щастие , питайте Пеевски или Брендо дали са щастливи.Единият синоним на омраза , а другия беглец от закона.Замислете се какво наистина е важно за вас и се опитайте да го постигнете , но с търпение и упоритост , вместо с наглост и нетърпение.
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще дойде ерата на разума ...
59
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Училищния*
58
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютна лъжа! Кучето е улично и обитава училищтия ни двор в жк Модерно предградие, но далеч не е тъжно, но пък и никой не го е прибирал, и е тук много преди 4 декември.
57
5
 
4
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 56 Браво! Твоя коментар направи всички предишни коментари напълно излишни.Закопа ги.
56
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едно не разбирам, защо си мислите, че ако някой обича животните той задължително мрази хората? Аз пък обичам и хората и животните и бих помогнала както на човек в беда, така и на изгубено куче. И да, много се радвам, че Моли си е вкъщи, така както се радвам когато прочета новина, че са намерили жив и здрав някой обявен за издирване.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен с Малкия ПринцИма само един Принц, за който си заслужава да се чете и това е онзи принц, в Принцът на Николо Макиавели !!!
54
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато е псе е добре. Когато е психично болен човек, който моли за храна, пак е добре, ама да го подритнеш... Как става тоя номер ?
53
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам ако там на пейката в метрото стоеше тъжно прасенце, дали вместо телефони нямаше да извадите тави. ама нейсе. тва много философско.
52
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам 7 годишен питбул, 4 годишна чихуахуа с дълга козина (мъжкар) и 4 годишен котарак!Големия Бос в къщи е чихуахуата Тайсън! -)Питбула и котарака (огромен е) са тихи и обичливи, дай им само целувки и милувки!Всъщност и тримата са членове на семейството.Дават и получават много топлина и любов.Просто си ги обичаме - ние тях и те нас!-))))
51
2
 
16
 
! Отговори
твърдегрубо преди 6 години
Искам да добавя, че не го казвам с вид задоволство.Просто това е истината.Обичам и животни и хора.Не искам да бъда разбран погрешно, просто всеки когато бива притиснат до стената буквално гледа да си спаси своята кожа и това ни е заложенo в ДНК-то на всеки един било то куче, котка, човек, хамстер.
50
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 50 Аз нямам нито дете, нито куче. Карам я неангажиращо нито към човек, нито към животно. От наблюденията ми върху човешката и клучешката природа го установявам.
49
16
 
5
 
! Отговори
твърдегрубо преди 6 години
Всяко едно същество на тоя скапан свят си има лимит и предел.Тоест, няма същество (душа) или там както искате го наричайте, което да ви е вечно вярно до гроб, квото да сте направили за него в най-добрият филм ! Не случайно на тая планета сатаната играе кючеци и когато ударят аванса и на вашия брат близнак, той веднага ще пропее и ще ви изкопае гроба.За кво трябва да се правим на луди ? Не случайно, Христос е възкръснал, а ние сме тука с тъпите си чатове в сайтове !
48
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Вие многоуважаемий човеко, смятате, че "Малкия принц" е призведение за деца, то дискусията ни приключва тук! Не се докосвайте до висините на Екзюпери, пресалено е висок за Вас!
47
5
 
6
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
Да възхваляваш една лудост - ето това е лошото тук, така деградираш обществото, не е нормално подобно поведение.
46
4
 
12
 
! Отговори
До 44 преди 6 години
С такова мислене и предполагаемо поведение, не се учудвам, че собственото ти дете те е заплюло.
45
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо мислите, че на хората които ни помогнаха им пука повече за животните, отколкото за хората? Те ни помогнаха и толкова! Нещо лошо ли има в това? Кажете?
44
8
 
6
 
! Отговори
До 45 преди 6 години
В едно здраво общество властва разума, за жалост при теб той почти липсва! Малкия принц е литературен герой от приказка за деца, а розата за която пишеш е просто олицетворение. Стегни се и се върни в реалността!
43
31
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИвоАко на някой повече му пука за кучетата отколкото за хората, значи има много сериозен психически проблем! Не е нормално да имаш такива представи за света, кучето не е човек, то няма разум, няма мечти, стремежи и т.н., то е просто животно което те търпи за да оцелее.