Екшънът в гимназията в София: Заради момиче или заради футбол

Единият от нападателите е установен, но все още не е открит
Обновена: 7 дек 2017 15:15 | 7 дек 2017 15:10,
42
Екшънът в гимназията в София: Заради момиче или заради футбол
Снимка: Reuters

Момиче или футбол са вероятните причини за екшъна в столичната гимназия по механоелектроника снощи. Това са двете хипотези, по които работят разследващите. Те обаче предпочитат да запазят тайна за подробностите, пише "24 часа".

Както Dnes.bg писа двама младежи нахлули в училището вчера, за да намерят ученик, когото искали да пребият.

Още по темата

Охраната не ги пуснала, но те изкъртили вратата и влезли в сградата. Младежите били с качулки и въоръжени със сгъваеми метални палки.

Единият от двамата е установен от полицията, но все още не е открит.

От полицията отрекоха информациите, че нападателите са били маскирани. Те били със суитшърти с качулки. Влезли през главния вход на гимназията и търсели десетокласник.

Освен версиите за момиче и футбол, има още две, но разследващите предпочитат да ги запазят в тайна.

Нападателите са един пълнолетен и един непълнолетен.

Въпреки нахлуването младежите не са успели да се саморазправят с десетокласника. Те избягали и се издирват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
33 преди 6 години
Този техникум има директор и няколко заместници,класни ръководители,учител в часа,охрана двама души...и какво?Защо вземат заплати и МОН не им потърси отговорност за безопосността на учениците?Няма значение дали е ром...Да го търсят на улицата.Защо демонстрират сила в училище и то на метри от МВР,които са същите безхаберници!Случаите като тези следва да се разнищват докрай с последиците за извършителите и гласност!Да се реже от корен до върха!
32
1
 
1
 
! Отговори
Кибер шериф преди 6 години
"Бил ром дърпал момиче!?" В механнотехникума по мое време имаше две момичета едната биеше момчетата ,които не и подават топката, другата беше 160 кг....Ако е верно ок ,но има всякакви в нета вече.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами на дръвника и толкоз ... Чиста работа, пфу ... Едно време ги нямаше такива неща. *** тогава ги бесехме и то на високо ...
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На организираната престъпна група да се дадат 10 години за назидание.
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой учуден ли е?Ученик бие учител(преди месец май)-инспектората се събира да "разисква" какви да са подследствията!?Бой на поляната до училището-чудят се какво да правят!?Малки пръд..люв,ци крещели по коридорите по време на час-накарали ги да обещаят,че няма да правят така вече!?!НАМАЛЕНО ПОВЕДЕНИЕ,ИЗКЛЮЧВАНЕ,ПОВТАРЯНЕ НА СКАПА..НИЯ КЛАС ИЛИ ЗАТВОР ЗА МАЛОЛЕТНИ(ИМА ГИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА)!***//ЦИТЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА!АКО НЕ-ОСТАВА СИ ПРИ *** В ПАНДЕЛАТА-ТАМ ЩЕ СЕ НАУЧИ!
28
2
 
0
 
! Отговори
бананова раса преди 6 години
това го е имало и преди, но трябва да се каже, кое е първо и второ. за повечето мъже първото е футбола, защото цари мнението, че то дава "мъжественост" при... айде да не кажа момичетата, които от няма как не се прозяват по темата.. футболът е спорт, а не панацея, или любов към жените! а дано сега, полит-коректните не ме съдят в съда в хага, за изказването ми, което подкрепя жените и мъжете пред футбола.
27
0
 
31
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Екшънът в гимназията в София: Заради момиче или заради футбол-------Не, заради процъфтяващата про---сто----тия!!!!!
26
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гето изпълнения. Има ги по цял свят измежду ниската обществена класа, какво толкова се палите? И аз, като бях ученик, имаше биячи- сега ми мият колата и басейна. Не, че са ме били на времето де, напротив, но бяха хем двойкаджии, хем не им вървеше с момичетата.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Престани за казваш на .....е шведи бее? Не стига, че от .... станаха роми, а ти ни налагаш ново име? Сигурно се чувстваш горд, че покрай теб всички ще започнат да ги наричат така! По добре ги наречи роми отколкото да се правиш на оригинален!
24
5
 
1
 
! Отговори
Ми нз преди 6 години
Добичето си е добиче. Просто и импулсивно. Вижте ме имам качулка и палка. И освен да я пъхна между другите бузи друго не умея. Тия работи не се правят така. Така ги правят само шведите, защото държавата ги защитава. Сещайте се сами
23
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнA преди 6 години
До 19Браво мен! Теб чакахме, да ни разясниш подробностите!! Само че си остава загатка какво е това суитшърт, кажи честно това на poмчeтo дреата ли се води а!??
22
4
 
8
 
! Отговори
Изрут преди 6 години
Едно време се биехме така, без да ни дават по новините. *** *** са тия. Можеха да влезнат и да го изчеластрят тихо и кротко...И всъщност, ако твърдите, че такива неща не е имало, явно сте някакъв набор от времето на Тоти Живков, а не сте дете на 90-те. Аз понеже съм и съм ги виждал тия неща и са нещо нормално. Боя изгражда.
21
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е заради момиче или футбол, а заради кретенuзъм.
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази територия живеят много простаци, които раждат простаци. Тези в училището утре са на улицата с кола, газят хора, карат пияни, а ние си пишем във форумите, че държава реално няма.
19
1
 
14
 
! Отговори
БО преди 6 години
Не знам какво им става на тези младежи... аз на техните години мастурбирах не знам по колко пъти на ден и заглеждах момичетата те ми тръгнали да се бият. Пф
18
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този дето е трябвало да бъде наббит е ром и се казва Любо, а причината е че е закачал българско момиче! Дърпал я е към тоалетната за да я чукка! Това са явно братът на момичето и негови приятели! Моя син учи там и току що ми разказа какво е станало!
17
1
 
16
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
Понякога като се правиш на мъж във Фейса от съседната стая на спалнята родителите и се чустваш терминатор,но като дойдат батковците и се криеш по кенефите...
16
3
 
21
 
! Отговори
Aaaaa преди 6 години
Причината е че в Кене-фистан живеят много прос-таци и псих-опати. И Кене-фистан е разградена територия
15
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е това е то - приближаваме до повсеместната олигофрения.ама странно, що пък са тръгнали в училището да го бият???
14
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там учат доста .... от Филиповци и Факултета!