Отвориха подлеза на бул. "България", безопасно е!

Инжекционен разтвор влязъл под настилката и надигнал плочника
7 дек 2017 19:53, Василия Пейчева
6

Снимка: Булфото

Напълно е възстановено преминаването през пешеходния подлез на бул. "България" и бул."Ив. Гешов", съобщиха от Столична община.
Още по темата

По-рано през деня движението през част от подлеза беше временно ограничено заради авария при строежа на метрото.

Инжекционен разтвор, който се използва при работата на тунелопробивната машина, изграждаща третия лъч на метрото, е проникнал през канализационен отвор. Разтворът е влязъл под настилката на северозападния изход на подлеза и е надигнал 3-4 кв. м от плочника, обясняват от общината.

Екипи на "Метрополитен", дирекция "Транспортна инфраструктура" и дирекция "Аварийна помощ и превенция" са направили пълен оглед на подлеза и ползването на съоръжението е напълно безопасно.

Машината вече е преминала през тази зона и тунелът в участъка е изграден.

Сигналът за напукване на витрина е подаден от охраната на подлеза, който веднага е обезопасил района и е спрял преминаването на граждани до изясняване на случая.


6
Още от София
Екшънът в гимназията в София: Заради момиче или заради футбол
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 4 дни
След 2 седмици цяла Европа ще се изсипе в София и пак ще се изложим пред чужденците. Те знаят, че много се краде, но дори опаковка няма на продукта. Самата фъндъкова от години говори за нови Трамваи, Тролей...........а Икарусите са връстници на баба и, при бюджет повече от милиард. Тая не може да обясни липсата на Амортизациите по активите на общината. Просто ги е откраднала.
5
0
 
2
 
! Отговори
Грую преди 6 дни
До Eikys

Бате...стига с това свинско бе. Нали го обесихте вече...
4
4
 
4
 
! Отговори
Eikys преди 1 седмица
Hubavo miasto za besilka na L. Pavlova...
3
6
 
7
 
! Отговори
Жителка от Стрелбище преди 1 седмица
Кой е луд да минава през този подлез? Да минават мутрите и общинарите от ГЕРБ. Аз отдавана минавам отгоре. Това не е подлез, а гробница.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Безопасно ще е след като се направи седемдесет и два часова проба. Сложете два стола в подлеза, бойко и фандъка сядат на тях и след три дена, ако нещо не им е счупило крадливите чутури, се отваря за граждани.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много шум за нищо.Да си чешат пуберите езиците