Вижте къде няма да има вода в София на 8 декември

Причина за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
7 дек 2017 13:42, Елка Василева
0
Вижте къде няма да има вода в София на 8 декември
Снимка: "Софийска вода"

На 8 декември 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“, Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Брегалница“ от ул. „Пиротска“ до бул. „Тодор Александров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Брегалница“ ъгъла с ул. „Пиротска“.

На 8 декември 2017 г. (петък), във връзка с разкриване на уличен водопровод на ул. „Арх. Георги Ненов“, жк. „Люлин“ център се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Арх. Георги Ненов“ от бул. „Панчо Владигеров“ до ул. „Добри Немиров“
ул. 389
бл. 778, бл. 788, бл. 789 и бл. 796.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: паркинга на спортен център Люлин(Сиконко).

На 8 декември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Маргаритка“, с. Владая се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Маргаритка“, ул. „Боев рид“, ул. „Китен“, ул. „Войнишко въстание“ – от №2 до № 40.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Китен“ №12.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари