Заплатите в "Пирогов" - изплатени преди Коледа

Обещанието е на зам. директора доц. Николай Габровски
7 дек 2017 21:00, Петя Славова
7
Заплатите в "Пирогов" - изплатени преди Коледа
Снимка: архив, Булфото

Преди Коледа ще бъдат изплатени месечните заплати и допълните материални стимули на работещите в "Пирогов". Това каза пред журналисти зам.-директорът на лечебното заведение доц.Николай Габровски.

Още по темата

Той изрази несъгласие с представянето на болницата пред обществото по отношение на оценки и квалификации, както и с уронването на престижа на лечебното заведение, коментира още Габровски по повод протест на част от работещите в болницата, пише БТА.

По думите му ултимативният тон, с който се подхвърлят неверни данни е удар по стабилността на здравната система и не е ясно кой цели "Пирогов" да не работи, и се стреми да саботира реформата в лечебното заведение.

Част от служители и работещите в болницата протестираха пред лечебното заведение в знак на несъгласие с политиката на ръководството му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
LEKAR--KRADEZ-MOSHENNIK
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лекарите са част от елита на обществото, не риалити-и-диоти, култур-трегери, мутри, мутреси и бизнес-обслужващи интересчии.Въпрос на воля и мъжество е да се отстранят вредните за нацията елементи от властта.Тази държава има нужда от експерти, а не от мутри и техния слугинаж.Животът ни изтича, докато чакаме разни *** да консумират, а ние да им платим сметката.
3
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Сегашният директор на Пирогов проф. Балтов, ако не е политическо назначение, защо е свещена крава?
2
2
 
4
 
! Отговори
Любопитен преди 6 години
Коя Коледа?
1
4
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво!Вече във всички сфери на обществено-политическия и икономическия живот се усеща, че България отново има стабилно правителство.Браво!