Части от София временно без вода в понеделник

Ето къде ще има прекъсване на водоснабдяването
10 дек 2017 16:00, Красимир Ангелов
1
Части от София временно без вода в понеделник
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 11 декември, понеделник, съобщават от дружеството.

Във връзка с подмяна на водомерен възел до бл. 4, жк. „Овча купел“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на жк. „Овча купел“ 2  - бл. 3 и бл. 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: между бл. 3 и бл. 4.

На 11 декември 2017 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“, жк. „Бъкстон“  се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Цар Борис III“ от ул. „Чучулига“ до бул. „Тодор Каблешков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Чучулига“.

На 11 декември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Симеоновско шосе“, вилна зона „Симеоново – север“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Симеоновско шосе“ от ул. 50 до ул. „Околовръстен път“, ул. „Куила“, ул. „Босилек“ №55А

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Симеоновско шосе“ ъгъла с ул. „Босилек“.

На 11 декември 2017 г. (понеделник), във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Евлия Челеби“, кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Евлия Челеби“ от бул. „Никола Петков“ до ул. „Дамяница“, ул. „Сияйна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлия Челеби“ ъгъла с ул. „Борован“.

На 11 декември 2017 г. (понеделник), във връзка с подмяна на водомерен възел на бул. „Никола Мушанов“ , жк. „Красна поляна“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Никола Мушанов“ №114.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Никола Мушанов“ №114.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването, отчитат от дружеството.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


1
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
13
 
! Отговори
Кирил преди 1 година
Нека информацията да бъде ясна и кратка. Например: 1.Район; 2.Квартал; 3. Улица; 4. Време (от-до). Така хората с един поглед, ще се ориентират дали съобщението ги касае или не. Ако хонорара зависи от обема на написаното, то може да напишете за глобалното затопляне, за МТО прогнозите, за решения на общината и тн тн. Всичко е толкова просто, дано да сте ме разбрали...