Четири столични квартала осъмнаха без парно

Авария в ТЕЦ "Земляне" остави хиляди домакинства на студено
Обновена: 11 дек 2017 09:35 | 11 дек 2017 09:33,
22
Четири столични квартала осъмнаха без парно
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Авария в района, отопляван от ТЕЦ "Земляне", остави без парно и топла вода хиляди домакинства в четири столични квартала тази сутрин.

Според справка в сайта на столичната "Топлофикация" засегнати са всички абонати в "Стрелбище", "Белите брези" и "Красно село", както и жителите на "Гоце Делчев" в карето между бул. "България", ул. "Славовица", ул. "Луй Айер", ул. "Хенрих Ибсен", бул. "Гоце Делчев".

Към момента няма информация кога топлоподаването ще бъде възстановено.

Във всички детски градини е осигурено отоплението и заниманията протичат по график.

В училищата Втора английска гимназия, 73 СУ, 104 СУ и 126 СУ – учебните часове са намалени и директорите следят температурите в класните статии.

Екипи на "Топлофикация София“ работят по отстраняването на аварията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: парноавариятец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименАбе информация има, даже с карти на засегнатите райони на сайта им - но само толкова! нито дати, нито нищо. Спокойно, колега - на сметките това няма да се отрази ;)
19
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а защо снощи и тая сутрин в красна поляна 3 нямаше топла вода и парно???? Аман от тия нещастнищи топлофикация-за 7 лв сметка ми звъняха три пъти и ми идваха до вратата да ме заплашват, а сега ще ми начислят литрите изтекла "топла" вода, докато разбера, че няма и да дойде....а информация никъде и никаква? не крепостни роби ами като тумор са тия топлофикация!
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дразнещо е...Аварии се случват - да. Но дразнещото е, че няма никаква информация, никъде - каква е аварията, приблизителни срокове за отстраняване, някакво извинение за неудобството.Въобще не си говорим за компенсации. Аз искам да знам колко време няма да има топла вода и съответно да си осигуря нормалното съществуване за тоя период. Даже не искам с точност, ами например "Вероятно ще ни отнеме 2 дена". Толкова ли много искам?!?
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гербист-столичанДО11ДО17И дума да не става за компенсации, от вашата партия терора продължава!Пример: Ако имаме -40 градуса и умре дете от студ. Това водили се хуманно от страна на ГРОБ и Столична обищина?НИКАКВО РАЗБИРАНЕ НЯМА ТАКИВА КАТО ВАС! ПРЕДАТЕЛИТЕ-УБИЙЦИ ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ И ВИНАГИ ГРОЗНОТО ЗА ВАС Е КРАСИВО( ЧЕРНОТО Е БЯЛО)!!!!
16
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При Тиквата е ТАКА.Студ и мизерия.
15
10
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Това е напълно нормално да има подобни аварии. При такова студено време. Трябва да проявим разбиране и да изчакаме да си свършат работата! Благодаря предварително :)
14
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
няма такава некачествена услуга в никоя държава по света!
13
8
 
12
 
! Отговори
Пепе преди 6 години
Преброяване на 80% процента, които пишат, че парното е робство и че са крепостни селяни. А сега реват, че няма и защо няма...ами защото стават аварии. Аварирта и совалките дори.Защо, защото услугата е по-евтина от това човек да се топли на дърва (ако не ги краде, а купува)И аз тази сутрин нямах парно, беше ми тъпо и за хиляден път си представих, колко са назад хората без централно топлофициране.
12
4
 
8
 
! Отговори
DDDD преди 6 години
Дано да го оправат до 1-2 дена, но май ми се вижда че е нарочно това, за да дигнат пак цените топлата вода
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цяло лято правят ремонти и профилактики, държат хората без топла вода и при първото застудяване имаме голяма авария. Много професионално.
10
15
 
10
 
! Отговори
гербист-столичан преди 6 години
Случват се аварии, не е невъзможно. Просто трябва да имаме разбиране и да изчакаме ремонта. Всичко се прави за да може положението в столицата ни да е добро.
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безсрамни изедници, докога ще ги търпим! Парно няма, а сметките растат.
8
4
 
18
 
! Отговори
kukoto преди 6 години
Ало Софийска вода ли е ? Не Топлофекация Земляне е . И на вас да ви е......... майката!
7
3
 
12
 
! Отговори
cinik преди 6 години
Хайде сега подробности,че нямало парно , по-важно е ,че всички вече имате сметки за плащане ... И да не се правите на дяволи, че ще ви дадем сметките на ЧСИ ...
6
6
 
17
 
! Отговори
Men преди 6 години
До Педро ел негроПедро, има начин - аз и още няколко апартамента бяхме последните останали абонати от входа. Всички се махнахме от изедниците и прекратихме топлоподаването на целия вход. Абсолютно всичко са доволни!
5
6
 
14
 
! Отговори
Педро ел негро преди 6 години
До 5 Men:Ами ако си избягал в някоя топла страна може. Ама иначе както е известно с партньора си можеш да се разделиш, ама с Топлофикация НЕ.
4
1
 
6
 
! Отговори
bel.bel преди 6 години
Браво!!!
3
5
 
23
 
! Отговори
Men преди 6 години
С 22% увеличение пак на студено. Топли Коледни празници с топлофЕкация. Да ви е честито, аз от тази есен не съм им абонат и си стоя по къс ръкава, а сметката ми за ток е точно двойно по ниска.
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, сефте.. то с тази инфраструктура не става само с ремонти на парче...
1
3
 
4
 
! Отговори
choven123 преди 6 години
Пише се Хенрик Ибсен!